search
Regisseur 'Ocean's Eleven' overdondert HBO Max met nieuwe thriller 'Full Circle'
Series / Trailer

Regisseur 'Ocean's Eleven' overdondert HBO Max met nieuwe thriller 'Full Circle'

Een mislukte ontvoering in New York brengt mensen van over de hele wereld samen.

Steven Soderbergh heeft zich sinds 2019 bijna uitsluitend gewaagd aan filmprojecten voor streamingdiensten, zoals High Flying Bird en Kimi. Voor Max (de nieuwe naam van HBO Max in de VS) is hij nu druk bezig met een nieuwe serie, genaamd Full Circle. Een nieuwe trailer is zojuist uitgekomen.

Een mislukte ontvoering brengt mensen uit verschillende klassen en werelddelen samen in de zesdelige serie, die helemaal in Soderberghs straatje past. Eerder maakte hij films als The Ocean's-serie, Magic Mike en Kimi.

Plot


De trailer laat nog niet bijzonder veel los, behalve een grote verscheidenheid aan locaties en een typisch plat gevoel voor humor. Ook de synopsis geeft nog niet veel weg over de details van de gelimiteerde serie.



De officiële synopsis luidt: "Een onderzoek naar een mislukte ontvoering legt lang gekoesterde geheimen bloot die meerdere personages en culturen in het hedendaagse New York verbinden."

Cast en crew


Zazie Beetz staat aan het hoofd van een indrukwekkende cast, samen met Claire Danes en Timothy Olyphant. Ook Jim Gaffigan, Jharrel Jerome, Ethan Stoddard, Lucian Zanes en Dennis Quaid zijn van de partij.



Soderbergh regisseert alle afleveringen naar een script van Ed Solomon, die onder andere Men in Black schreef. Eerder werkten zij al samen aan HBO's Mosaic en de misdaadfilm No Sudden Move.

Release


De eerste twee afleveringen van Full Circle verschijnen op 13 juli op HBO Max, met daarna wekelijks twee afleveringen op weg naar de finale op 27 juli.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen