search
'Game of Thrones'-acteur als slechterik in 'The Control Room', een Britse thriller op NPO Plus
Series / Trailer

'Game of Thrones'-acteur als slechterik in 'The Control Room', een Britse thriller op NPO Plus

Verleden en heden lopen door elkaar heen en de hoofdpersoon raakt in dit web verstrikt.

Binnenkort is The Control Room te zien, een driedelige miniserie die zich afspeelt in Schotland. Gabe (Iain De Caestecker) werkt bij een alarmcentrale in Glasgow totdat hij op een avond letterlijk een stem uit zijn verleden hoort.

De vrouwelijke stem aan de andere kant van de lijn noemt hem 'Gabo', een bijnaam uit zijn jeugd. De beller meldt vervolgens dat zij iemand gedood heeft.

Begraven verleden


Het betreft hier Sam (Joanna Vanderham), een vriendin uit Gabe's jeugd. Ondanks het feit dat Gabe zijn verleden heeft begraven, gaat hij op zoek naar Sam. Wanneer hij haar vindt is dit echter het begin van niets dan ellende.

Niet alleen heeft Gabe zelf geheimen, zijn leidinggevende Anthony komt erachter dat Gabe en Sam elkaar kennen. Anthony chanteert Gabe vervolgens om bepaalde vage klusjes voor hem op te knappen. Daniel Portman, die Anthony speelt, is bij het grote publiek ook wel bekend als Podrick uit Game of Thrones.

Van twee kanten belaagd


Gabe wordt dus van twee kanten belaagd, aangezien ook Sam zich anders blijkt te hebben voorgedaan. Je kunt The Control Room in zijn geheel bekijken vanaf 20 juli op NPO Plus.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen