search
HBO Max cancelt serie 24 uur voordat de seizoensfinale online komt
Series / Nieuws

HBO Max cancelt serie 24 uur voordat de seizoensfinale online komt

Ineens werd de aflevering die slechts een seizoensfinale moest zijn de seriefinale.

HBO Max is de laatste tijd druk bezig met het schrappen van series. Dit keer zijn ze er echter wel heel erg laat mee. Deze serie werd namelijk 24 uur voordat de seizoensfinale, die nu de seriefinale is, geannuleerd.

The Other Two werd kort voor de allerlaatste aflevering geannuleerd. Hierdoor werd de seizoensfinale meteen de aflevering die de hele serie afsluit. De komedie uit 2019 volgde drie seizoenen lang de roembeluste Brooke (Heléne Yorke) en Cary Dubek (Drew Tarver) nadat hun jongere broertje in één keer beroemd werd.

Geannuleerd


Beide showrunners Chris Kelly en Sarah Schneider zijn beschuldigd van het creëren van een slechte werkomgeving. Er wordt echter gezegd dat de annulering en deze beschuldigingen niets met elkaar te maken hebben.

Kelly en Schnieder zijn vrijgesproken van wangedrag na een officieel onderzoek. Kelly was beschuldigd van verbaal geweld en overbelasting. Schneider werd beschuldigd, doordat ze dit gedrag mogelijk gemaakt zou hebben.

Misschien wel de beste tijd


Hoewel het natuurlijk jammer is voor de fans dat deze serie geëindigd is, was het misschien wel tijd. The Other Two heeft drie prachtige seizoenen gehad, maar zou nooit door mogen gaan met een ongezonde werkomgeving.

Bekijk hieronder de trailer en stream The Other Two op Max.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen