search
Het Marvel Cinematic Universe wordt "bloediger dan ooit" op Disney+
Series / Nieuws

Het Marvel Cinematic Universe wordt "bloediger dan ooit" op Disney+

De bloederigste scène van het MCU wordt verspild door Secret Invasion.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Hoewel er heel wat gevechten zijn in het Marvel Cinematic Universe, zijn er heel weinig echt bloederige scènes. Tot nu toe dan. Helaas gaat deze scène in het MCU verloren doordat deze in Secret Invasion zit.

De nieuwe Secret Invasion levert de bloederigste scène in de hele 15-jarige geschiedenis van het MCU. De paranoïde sfeer zorgt ervoor dat Secret Invasion een hele volwassen serie is met meeslepend drama en realistisch geweld.

De scène


Telkens wanneer Sonya Falsworth in een scène verschijnt, laat actrice Colman haar talent zien. Dit talent heeft voor de meest sadistische scène gezorgd.Op een gegeven moment in aflevering twee martelt Sonya namelijk op brute wijze een Skrull voor informatie. Haar personage verspilt geen moment en al snel is alles helemaal bloederig. Ze sneed zelfs een vinger af, wat helemaal te zien was.

Verspilde scène


Helaas is deze mijlpaal van het MCU verspild. Secret Invasion had tijdens de première namelijk heel weinig kijkcijfers. Echter, aflevering 1 heeft de kijkers wel al duidelijk gemaakt dat deze serie veel bloederiger is dan alle andere series en films van het MCU.

Bekijk hieronder de breakdown van aflevering 2 en stream Secret Invasion op Disney+.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen