search
Sylvester Stallone onthult aangrijpende beelden in de trailer van zijn langverwachte documentaire
Series / Nieuws

Sylvester Stallone onthult aangrijpende beelden in de trailer van zijn langverwachte documentaire

De eerste beelden van de documentaire van Sylvester Stallone zullen je gegarandeerd kippenvel geven.

De eerste beelden van de nieuwe documentaire Sly van Sylvester Stallone zijn eindelijk vrijgegeven door Netflix. De documentaire wordt door Stallone zelf verteld, waarmee hij een blik geeft in zijn leven en carrière en wat dat hem heeft gekost.

De trailer begint met de sterke woorden: "Heb ik spijt? Verdorie, ik heb spijt!" Hiermee wordt meteen de toon gezet voor het grimmige thema van de documentaire.

De trailer


Vervolgens vraagt Stallone: "Wat is gezonder? Leven in de illusie dat je geweldig had kunnen zijn, of dat je de kans hebt gehad om geweldig te worden, en die verpest hebt, waardoor je je realiseert dat je een mislukkeling bent?"

De teaser plaagt de duistere en onheilspellende ervaringen van Sylvester Stallone als wereldster. De documentaire is ook heel erg persoonlijk, aangezien deze ook laat zien wat zijn succes heeft gedaan met zijn familie.

Heel persoonlijk


Hoewel het in het openbaar misschien niet echt te zien was, heeft Stallone in zijn privéleven namelijk heel veel controverses en uitdagingen gehad. Deze emotionele wendingen zullen allemaal aan bod komen tijdens de documentaire.

Bekijk hieronder de trailer en stream Sly in november op Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen