search
John Krasinski over het einde van 'Tom Clancy's Jack Ryan'
Series / Nieuws

John Krasinski over het einde van 'Tom Clancy's Jack Ryan'

Het nieuwe vierde seizoen van 'Tom Clancy's Jack Ryan' betekent het einde voor de serie.

Jack Ryan seizoen 4 nadert, waarmee de serie ook meteen tot zijn einde komt. Acteur en producer John Krasinski geeft commentaar op hoe het was om een conclusie te geven aan de hitserie.

Jack Ryan is gebaseerd op de veelgeprezen romans van auteur Tom Clancy. Krasinski speelt de hoofdrol van CIA-analist Jack Ryan, die verschillende missies over de hele wereld onderneemt. Seizoen 3 verscheen eind vorig jaar op Prime Video en nu maakt Ryan zich op voor een laatste avontuur.

Niet alleen actie


Nu het laatste seizoen van start is gegaan, heeft Krasinski in een interview met The Wrap zijn commentaar gegeven op de aankomende finale. De acteur legt uit dat hij en het creatieve team achter de serie een heel duidelijk idee hadden van hoe ze dit laatste hoofdstuk wilden afsluiten, met de nadruk op karakter in plaats van alleen actie:

"We wilden de actie en spanning en zo voor het publiek houden, maar ik denk dat het belangrijkste voor mij was - als we er een einde aan zouden maken - om ervoor te zorgen dat het publiek ook een hoogtepunt had van deze personages en deze relaties waar ze contact mee maakten en dat ze het gevoel hadden dat ze ook afscheid namen".

Allemaal samen


"Dus ik denk dat het voor ons de emotionele impact was van het zorgen dat we de serie beëindigden, in plaats van op een of ander actievol moment, dat het moment over ons allemaal samen ging".



Een nieuwe aflevering van Tom Clancy's Jack Ryan seizoen 4 is iedere vrijdag te zien op Prime Video.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen