search

Ons nieuws van zaterdag 1 juli 2023

Fans klagen over bloedmooie tovenares 'Yennefer' uit 'The Witcher'
Series / Nieuws

Fans klagen over bloedmooie tovenares 'Yennefer' uit 'The Witcher'

Wat is nu eigenlijk de leeftijd van die prachtige 'Yennefer' in 'The Witcher'?

Het derde seizoen van The Witcher is aanstaande en we zijn allemaal natuurlijk erg benieuwd hoe het verhaal zich verder zal ontwikkelen. Natuurlijk kijken we ook met bijzondere belangstelling naar één van de hoofdpersonages: Yennefer.

Yennefer wordt gespeeld door Anya Chalotra. Er zijn fans van de boekenreeks die haar eigenlijk te jong vinden om deze rol te spelen. Yennefer is in de boeken een oude en ervaren tovenares.

Yennefer alweer 90?


In de boeken wordt aangegeven dat Yennefer feitelijk ergens in de 90 is maar dat zij er door haar toverkrachten uitziet alsof ze ergens rond de 25 jaar is. Is de leeftijd van Yennefer in de boeken nu hetzelfde als die in de serie?

In het eerste seizoen van The Witcher zaten de nodige verschillende tijdlijnen. Chalotra vertelde hier zelf over: "Ik speelde Yennefer van dat ze 14 jaar was tot 77". Aan het einde van het eerste seizoen is Yennefer derhalve 77 jaar.

Derde seizoen


De gebeurtenissen van het derde seizoen spelen zich volgens de boeken 4 jaar later af, wat betekent dat Yennefer nu ongeveer 81 jaar oud zal zijn. Dat klopt niet met de datums in de boeken, daarin wordt vermeld dat zij 94 zou moeten zijn op het moment dat het derde seizoen aanvangt.

Bekijk op instagram


Uiteindelijk maakt het natuurlijk niet zo heel veel uit, Netflix heeft de leeftijd kennelijk een beetje getweaked maar de chronologie in de boeken is dan ook wel erg onduidelijk.

Kijk de serie op Netflix.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
IJzersterke ontvangst nieuw seizoen van zeer populaire actiethriller over geheim agent
Series / Nieuws

IJzersterke ontvangst nieuw seizoen van zeer populaire actiethriller over geheim agent

Het laatste seizoen van 'Jack Ryan' wordt uitstekend bekeken op Prime Video.

De serie over geheim agent Jack Ryan is vanaf vandaag te zien op Prime Video en is op haar eerste dag gelijk de best bekeken serie op de streamingsdienst.

Het gaat hierbij om het vierde seizoen van de serie die is gebaseerd op de boeken van Tom Clancy. John Krasinski, die doorbrak met The Office US speelt ook in dit seizoen wederom de hoofdrol van geheim agent Jack Ryan.

Wekelijks 2 afleveringen


Prime Video zal elke week 2 afleveringen ter beschikking stellen. In totaal zullen er acht afleveringen van de serie verschijnen.

In dit laatste seizoen treft Jack Ryan weer eens een nieuwe vijand. Het gevaar blijkt dit keer niet alleen van een gevaarlijke samenwerking tussen een buitenlands drugskartel en een buitenlandse terroristische organisatie te komen, maar blijkt ook van binnenuit te komen.

Ryan en zijn team worden dus weer eens op de proef gesteld om de huidige wereldorde te redden. Of Ryan daar ook nu weer in zal slagen, en vooral de manier waarop, kun je zien op Prime Video. Kijk de serie hier.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
 Eerste recensies 'The Witcher': sterk of teleurstellend derde seizoen?
Series / Nieuws

Eerste recensies 'The Witcher': sterk of teleurstellend derde seizoen?

De beoordelingen druppelen binnen, dit vinden critici en publiek van seizoen 3.

De eerste helft van seizoen 3 is sinds 29 juni te bekijken, en Rotten Tomatoes laat 24 recensies van critici zien. Meer dan 100 kijkers hebben een beoordeling achtergelaten.

De critici zijn positief en het nieuwste seizoen van de serie komt op het moment van schrijven uit op 84%. De beoordelingen van de kijkers laten de teller op 49% uitkomen, waarbij vooral de gepolariseerde reacties opvallen. Het enige waar iedereen het over eens is betreft Henry Cavill, die een topprestatie neerzet.

Verhaallijnen komen samen


Empire wijst erop dat de "plotlijnen samen beginnen te komen, wat het meest strakke seizoen tot zover oplevert". The Guardian stelt de vraag of The Witcher het gaat redden zonder Cavill en oordeelt dat er "genoeg in [de serie] zit" om deze vraag bevestigend te beantwoorden.

Cavills acteerprestatie wordt unaniem geprezen: "Henry Cavill werkt zich de tandjes om ervoor te zorgen dat we hem niet vergeten, en dit heeft niet alleen betrekking op zijn scène in de badkuip," aldus The Daily Beast.


Gepolariseerde reacties


Wat opvalt aan de kijkersbeoordelingen is dat deze gepolariseerd zijn: het seizoen krijgt van velen dan wel vijf sterren, dan wel een ster. De slechte beoordelingen noemen voornamelijk een saaie en voorspelbare plot en het verknallen van het bronmateriaal.

De goede beoordelingen zeggen het tegenovergestelde. Het verhaal zou een stuk beter zijn, met meer samenhang tussen de verschillende verhaalelementen. Verder vond men dat de personages meer diepgang hebben. Ook hier is iedereen vol lof over Cavills prestatie als Geralt.

Wil je zelf je mening vormen, kijk het eerste gedeelte van seizoen 3 van The Witcher op Netflix. Het tweede gedeelte is vanaf 27 juli te bekijken.

Bekijk op instagramInteresse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
De echte reden waarom Meghan Markle 'Suits' verliet
Series / Nieuws

De echte reden waarom Meghan Markle 'Suits' verliet

Je zou het misschien vergeten, maar Meghan Markle speelde jarenlang een van de hoofdrollen in 'Suits'.

Hoewel Meghan Markle tegenwoordig vooral bekend is door het feit dat ze getrouwd is met prins Harry en het drama dat hierdoor is losgebarsten, was zij daarvoor "gewoon" actrice. Ze speelde onder andere in de serie Suits, die ze in seizoen 7 verliet. Maar wat was nou de echte reden voor dit vertrek?

Markle's vertolking van Rachel Zane in Suits kwam in 2017 tot een einde in aflevering 16 van seizoen 7, getiteld "Good-Bye". De serie eindigde positief voor Rachel: ze trouwde met Mike Ross (Patrick J. Adams), die ook de serie als vast castlid verliet na seizoen 7.

Hertogin van Sussex


Hun huwelijk op het scherm werd slechts een paar maanden uitgezonden voordat Markle zelf de hertogin van Sussex werd door te trouwen met prins Harry, hertog van Sussex. Het vertrek van Markle uit Suits was dan ook volledig te danken aan haar associatie met de Britse koninklijke familie.

In 2017 werd haar relatie met prins Harry algemeen bekend. Als lid van de koninklijke familie bestonden er bepaalde protocollen en verwachtingen, waardoor ze voorzichtig moest zijn en ze zich niet buiten goedgekeurde koninklijke optredens mocht laten zien. Ze moest zelfs haar populaire lifestyleblog The Tig sluiten.

Comeback?


Gezien deze beperkingen was het voor Markle onmogelijk om haar acteercarrière voort te zetten. Ze moest afstand nemen van het beroep, net toen ze erkenning begon te krijgen voor haar werk. Gezien de toegenomen aandacht die ze als hertogin van Sussex zou hebben, was haar beslissing om bij Suits weg te stappen echter de enige logische keuze.In 2020 verlieten Markle en Prins Harry het VK en verhuisden ze naar Los Angeles, vanwege de pers die hen constant bleef lastigvallen. Nu het paar niet langer officieel deel uitmaakt van de koninklijke familie, is het mogelijk dat Markle een comeback maakt op het vlak van acteren. Het lijkt er alleen niet op dat dit momenteel haar prioriteit heeft. Bekijk Suits op Netflix.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Fantastische reactie van Daniel Radcliffe op vraag wie hem moet opvolgen als 'Harry Potter'
Series / Nieuws

Fantastische reactie van Daniel Radcliffe op vraag wie hem moet opvolgen als 'Harry Potter'

Daniel Radcliffe heeft een zeer grappige suggestie gedaan over zijn opvolger in de nieuwe 'Harry Potter'-serie.

Enige tijd geleden maakte HBO Max bekend een serie te gaan maken waarin het gehele Harry Potter-verhaal nog eens wordt verteld. Iedereen is natuurlijk erg benieuwd wie de rol van Harry Potter gaat spelen. Acteur Daniel Radcliffe die Potter speelt in de films heeft een leuke suggestie gedaan!

Radcliffe heeft eerder al eens aangegeven blij te zijn om eindelijk afstand te kunnen nemen van deze rol en zal het dus prima vinden dat hij het personage niet meer hoeft te spelen.

Casting


De nieuwe serie is nog niet begonnen met casten, dus mensen vragen zich af wie Harry, Ron en Hermelien gaat spelen, waarbij talloze acteurs worden genoemd als kandidaten voor de rollen.

Het is duidelijk dat de acteurs die worden gecast om de personages te spelen erg jong moeten zijn, aangezien de originele boeken begonnen toen Harry nog maar 11 jaar oud was.

Opvolger


Met dat in gedachten lijkt het erop dat Daniel Radcliffe heeft besloten zijn fans een beetje te plagen door een oudere acteur te beschrijven als de beste persoon om hem op te volgen. "'Ik heb het gevoel dat Elijah Wood zo vaak als mij wordt herkend dat hij net zo goed de rol kan spelen"' zei Radcliffe.

Het is natuurlijk hoogst onwaarschijnlijk dat HBO de 42-jarige acteur zal casten om een 11-jarige tovenaar te spelen in de reboot-show, maar het was een goede grap van Radcliffe om dit voor te stellen.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Zon, zee, strand en mooie mensen. De succesvolle reeks 'Costa!' komt terug als serie op Netflix
Series / Nieuws

Zon, zee, strand en mooie mensen. De succesvolle reeks 'Costa!' komt terug als serie op Netflix

De succesvolle 'Costa'-franchise krijgt een vervolg met een serie op streamingsdienst Netflix

[b]Er komt een nieuwe serie in de Costa!-reeks aan. Dat maakte Netflix onlangs bekend. Het is nog niet bekend wanneer de serie precies te zien zal zijn.

Costa! begon als film in 2001. De film over proppers op vakantie aan de Spaanse kust had hoofdrollen voor Katja Schuurman, Georgina Verbaan, Daan Schuurmans en Michel Huisman.

Costa!!


Na de film volgde er destijds een serie die een aantal seizoenen liep. Vorig jaar kwam er een nieuwe film uit, waarin ook Katja Schuurman weer haar opwachting maakte, deze film heette Costa!!.

Vanwege het succes van deze film komt er nu dus weer een nieuwe serie aan. Naar wij hebben begrepen zullen de hoofdrolspelers van die film, Abbey Hoes en Stephanie van Eer niet terugkeren in de serie.

Cast nieuwe serie


Wel zullen we in de serie Roeland Fernhout, Oscar Aerts en Sinan Eroglu terugzien. Nieuwe castleden zijn onder andere Bo Maerten, Hamza Othman en Jatou Sumbunu.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Goed nieuws voor fans: 'Dune'-prequel serie overwint maandenlange tegenslagen
Series / Nieuws

Goed nieuws voor fans: 'Dune'-prequel serie overwint maandenlange tegenslagen

Fans van Dune worden eindelijk eens een keer getrakteerd op positief nieuws.

Na het succes van Dune werd er al snel bekendgemaakt dat er een tweede film zou komen. Nu is er ook een prequel-serie op komst: Dune: The Sisterhood.

Na maanden van tegenslagen, moeilijkheden en slecht nieuws is er nu eindelijk een veelbelovende update voor de prequel-serie Dune: The Sisterhood.

Positief nieuws


Deadline heeft onlangs een nieuw rapport gedeeld met informatie over de nieuwe cast. Olivia Williams uit The Crown zal namelijk de hoofdrol van Tula Harkonnen overnemen. Natalya zal gespeeld worden door Jodhi May uit The Witcher.Natalya en Tula werden eerst gespeeld door Shirley Henderson en Indira Varma, maar zij namen eerder dit jaar afstand van hun rollen.

Wat te verwachten


Dune: The Sisterhood speelt zich 10.000 jaar voor de gebeurtenissen van de film van Denis Villeneuve af en volgt de eerste groep van Bene Gesserits, de Harkonnen zussen.

Het is nog onduidelijk wanneer de serie in première kan gaan en met de aanhoudende stakingen van de schrijvers, kunnen er nog veel problemen opduiken voor de serie.

Bekijk hieronder de trailer voor Dune: Part Two.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Sylvester Stallone onthult aangrijpende beelden in de trailer van zijn langverwachte documentaire
Series / Nieuws

Sylvester Stallone onthult aangrijpende beelden in de trailer van zijn langverwachte documentaire

De eerste beelden van de documentaire van Sylvester Stallone zullen je gegarandeerd kippenvel geven.

De eerste beelden van de nieuwe documentaire Sly van Sylvester Stallone zijn eindelijk vrijgegeven door Netflix. De documentaire wordt door Stallone zelf verteld, waarmee hij een blik geeft in zijn leven en carrière en wat dat hem heeft gekost.

De trailer begint met de sterke woorden: "Heb ik spijt? Verdorie, ik heb spijt!" Hiermee wordt meteen de toon gezet voor het grimmige thema van de documentaire.

De trailer


Vervolgens vraagt Stallone: "Wat is gezonder? Leven in de illusie dat je geweldig had kunnen zijn, of dat je de kans hebt gehad om geweldig te worden, en die verpest hebt, waardoor je je realiseert dat je een mislukkeling bent?"

De teaser plaagt de duistere en onheilspellende ervaringen van Sylvester Stallone als wereldster. De documentaire is ook heel erg persoonlijk, aangezien deze ook laat zien wat zijn succes heeft gedaan met zijn familie.

Heel persoonlijk


Hoewel het in het openbaar misschien niet echt te zien was, heeft Stallone in zijn privéleven namelijk heel veel controverses en uitdagingen gehad. Deze emotionele wendingen zullen allemaal aan bod komen tijdens de documentaire.

Bekijk hieronder de trailer en stream Sly in november op Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
John Krasinski over het einde van 'Tom Clancy's Jack Ryan'
Series / Nieuws

John Krasinski over het einde van 'Tom Clancy's Jack Ryan'

Het nieuwe vierde seizoen van 'Tom Clancy's Jack Ryan' betekent het einde voor de serie.

Jack Ryan seizoen 4 nadert, waarmee de serie ook meteen tot zijn einde komt. Acteur en producer John Krasinski geeft commentaar op hoe het was om een conclusie te geven aan de hitserie.

Jack Ryan is gebaseerd op de veelgeprezen romans van auteur Tom Clancy. Krasinski speelt de hoofdrol van CIA-analist Jack Ryan, die verschillende missies over de hele wereld onderneemt. Seizoen 3 verscheen eind vorig jaar op Prime Video en nu maakt Ryan zich op voor een laatste avontuur.

Niet alleen actie


Nu het laatste seizoen van start is gegaan, heeft Krasinski in een interview met The Wrap zijn commentaar gegeven op de aankomende finale. De acteur legt uit dat hij en het creatieve team achter de serie een heel duidelijk idee hadden van hoe ze dit laatste hoofdstuk wilden afsluiten, met de nadruk op karakter in plaats van alleen actie:

"We wilden de actie en spanning en zo voor het publiek houden, maar ik denk dat het belangrijkste voor mij was - als we er een einde aan zouden maken - om ervoor te zorgen dat het publiek ook een hoogtepunt had van deze personages en deze relaties waar ze contact mee maakten en dat ze het gevoel hadden dat ze ook afscheid namen".

Allemaal samen


"Dus ik denk dat het voor ons de emotionele impact was van het zorgen dat we de serie beëindigden, in plaats van op een of ander actievol moment, dat het moment over ons allemaal samen ging".Een nieuwe aflevering van Tom Clancy's Jack Ryan seizoen 4 is iedere vrijdag te zien op Prime Video.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Het is weer raak: Freeform trekt stekker uit 2 succesvolle series
Series / Nieuws

Het is weer raak: Freeform trekt stekker uit 2 succesvolle series

Deze fan favoriete series van Freeform komen helaas ten einde.

Helaas zijn twee recente hits op Freeform onlangs gecanceld. De series hadden beide nog maar weinig seizoenen en fans hadden heel graag nog veel meer gezien.

De series Single Drunk Female en The Watchful Eye hebben beide aan het kortste eind getrokken en lopen nu ten einde. Freeform heeft twee seizoenen van Single Drunk Female uitgezonden en The Watchful Eye had er maar één.

Waar gaan de series over?


Single Drunk Female volgt het verhaal van de 20-jarige alcoholiste Samantha Fink (Sofia Black-D'Elia). Om een gevangenisstraf te vermijden verhuist ze terug naar huis om weer samen met haar moeder te wonen (Ally Sheedy).

Het tweede en laatste seizoen van Single Drunk Female zag een grotere cast en volgens Black-D’Elia had de cast en crew "echt een groove gevonden". Helaas kunnen ze deze groove dus niet doorzetten.The Watchful Eye


In The Watchful Eye baant Elena Santon zich een weg als inwonende oppas voor een welgestelde familie. Ze ontdekt echter al snel de mysterieuze en dodelijke geheimen van het gebouw.

De serie zocht de grens van werkelijkheid en fictie op, maar kan deze grenzen helaas niet meer verder verkennen.

Bekijk hieronder de trailer en stream beide series op Freeform.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Gewelddadige misdaadfilm uit de 00's stream je nu bij Netflix
Films / Nieuws

Gewelddadige misdaadfilm uit de 00's stream je nu bij Netflix

Netflix voegt de explosieve misdaadfilm 'Gangs of New York' uit 2002 op 1 juli toe aan hun aanbod. Een film die je zeker niet mag missen en zeker een keer gezien moet hebben.

De film van regisseur Martin Scorsese was genomineerd voor maar liefst 10 Oscars. Scorsese is ook bekend van Goodfellas en Taxi Driver.

Scorsese is momenteel bezig met het produceren en regisseren van een serie gebaseerd op deze film, deze zal ook dezelfde naam meekrijgen.

Moord en wraak


Omstreeks 1840 vlucht Amsterdam Vallon als kleine jongen nadat hij zijn vader bruut vermoord ziet worden door bendeleider Bill the Butcher, de invloedrijke leider van een anti-immigrantenbende. Eenmaal volwassen, keer Vallon terug naar zijn oude buurt waar Butcher nog steeds met harde hand de scepter zwaait.

Vallon is uit op wraak voor de moord op zijn vader en moet daar een aantal risicovolle stappen voor ondernemen. Alles resulteert in een onvermijdelijk groot slagveld in New York.

Cast


Leonardo DiCaprio zien we in de film als Amsterdam Vallon en Daniel Day-Lewis vertolkt de rol van Bill the Butcher. Naast hen zien we Cameron Diaz, Jim Broadbent, John C. Reilly, Henry Thomas en Liam Neeson.Nog erg relevant


De bijna drie uur durende film weet op IMDb een score neer te zetten van 7.5/10. Onder de recensenten bij Rotten Tomatoes pakt de film 72%. Het publiek weet de film met 81% iets meer te waarderen. "Het is een verhaal dat zo relevant is voor New York, Amerika en zelfs voor de rest van de wereld, dat het gewoon op film moest worden verteld met zoveel impact als een filmmaker kan opbrengen. En Martin Scorsese doet precies dat.", aldus een van de recensenten.Op MovieMeter pakt de film met 4.47/5 een goede score. Trebremmit zegt het volgende over de film op de site, "Gangs of New York heb ik altijd links laten liggen omdat het mij niet zo aansprak, die periode en de kostuums, er leek me niet zoveel aan. Maar daar heb ik me dus mooi in vergist, want het is een heerlijk cynische film met DiCaprio en vooral Lewis als uitblinkers. Gek genoeg lijkt mij Amerika ook helemaal niet zoveel veranderd qua armoede en politiek, wat dat betreft is de film nog steeds relevant."

Bij Netflix


Als we naar de scores van de film kijken en alle lovende woorden over de film is Gangs of New York echt een film die je gezien moet hebben. Kijk de film bij Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Prime Video zet deze week 3 nieuwe afleveringen online waaronder het spannende 'Jack Ryan'
Series / Nieuws

Prime Video zet deze week 3 nieuwe afleveringen online waaronder het spannende 'Jack Ryan'

Deze week zie je op Prime Video meer spanning, sensatie en een flinke dosis intrige.

Hieronder het wekelijkse overzicht met de drie meest opvallende series uitgelicht, inclusief trailer.

Deadloch (seizoen 1 - aflevering 8)Verschijnt op: 6 juli
Genre: Komedie
Kijk op Prime Video

Synopsis: Twee compleet verschillende vrouwelijke rechercheurs moeten gedwongen samenwerken om de moord op een plaatselijke man op te lossen in het rustige stadje aan zee van Deadloch.

The Horror of Dolores Roach (seizoen 1)Verschijnt op: 7 juli
Genre: Komedie / Horror
Kijk op: Prime Video

Synopsis: Na onterecht 16 jaar in de gevangenis te hebben gezeten, keert Dolores Roach terug naar een gegentrificeerde Washington Heights waar ze aan het werk gaat als masseuse. Als haar nieuw verworven rustige leventje in gevaar dreigt te raken, wordt ze gedreven tot extreme maatregelen om te overleven.

Tom Clancy's Jack Ryan (seizoen 4 - aflevering 3-4)Verschijnt op: 7 juli
Genre: Actie / Drama / Thriller
Kijk op Prime Video

Synopsis: Als CIA-analist Jack Ryan een reeks verdachte bankoverschrijvingen tegenkomt, haalt zijn zoektocht naar antwoorden hem weg achter zijn bureau en belandt hij in een dodelijk spel van kat en muis door Europa en het Midden-Oosten, waar een opkomende terroristenleider zich voorbereidt op een grote aanval tegen de VS en haar bondgenoten.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
HBO Max komt deze week met 6 nieuwe afleveringen waaronder een nieuw seizoen ´Young Sheldon´
Series / Nieuws

HBO Max komt deze week met 6 nieuwe afleveringen waaronder een nieuw seizoen ´Young Sheldon´

Deze week zie je op HBO Max de bekende hits en kun je ongegeneerd gaan bingen.

Hieronder het wekelijkse overzicht met de drie meest opvallende series uitgelicht, inclusief trailer.

Young Sheldon (seizoen 6)Verschijnt op: 1 juli
Genre: Komedie / Drama
Kijk op: HBO Max

Synopsis: De serie speelt zich af voorafgaand aan de Big Bang Theory en volgt de jonge Sheldon Cooper die naar de middelbare school gaat en probeert zijn weg te vinden in de wereld om hem heen.

The Righteous Gemstones (seizoen 3 - aflevering 4)Verschijnt op: 3 juli
Genre: Komedie / Drama
Kijk op HBO Max

Synopsis: Danny McBride keert terug naar HBO in een nieuwe komedie die draait om een wereldberoemde televisie-evangelistengezin met een lange traditie van opstandigheid, hebzucht en liefdadigheidswerk, dit alles in naam van onze lieve heer Jezus Christus.

And Just Like That… (seizoen 2 - aflevering 4)Verschijnt op: 7 juli
Genre: Komedie / Drama / Romantiek
Kijk op HBO Max

Synopsis: In dit nieuwe hoofdstuk van Sex and the City volgen we Carrie, Miranda en Charlotte op hun reis van hun ingewikkelde leven en vriendschappen toen ze dertigers waren naar hun nog ingewikkelder leven en vriendschappen nu ze vijftigers zijn.

Overige series nieuw op HBO MaxHieronder de overige series die deze week op HBO Max verschijnen.

1 juli: Summer Camp Island (seizoen 5) - Animatie / Kort / Avontuur - Oscar en Hedgehog zijn zojuist afgeleverd bij Zomerkamp in Maine. Zodra de ouders het eiland verlaten, gebeuren er de vreemdste dingen.

3 juli: The Idol (seizoen 1 - aflevering 5) - Drama - Na een zenuwinzinking in de weg kwam van Jocelyn's laatste tour, is ze vastberaden om haar rechtmatige status als grootste en meest sexy popster in Amerika te claimen. Haar passie wordt nieuw leven ingeblazen door Tedros, een expert in het nachtleven.

6 juli: Shaun White: The Last Run (seizoen 1) - Documentaire / Biografie / Sport - Aan de hand van persoonlijke archiefbeelden en interviews van de drievoudig Olympisch gouden medaillewinnaar wordt in Shaun White: The Last Run het onvertelde verhaal onthult van hoe een kind geboren met een aangeboren hartaandoening een van 's werelds grootste atleten aller tijden werd in zowel het schaatsen als het snowboarden.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Jude Law over zijn mysterieuze personage in 'Star Wars: Skeleton Crew'
Series / Nieuws

Jude Law over zijn mysterieuze personage in 'Star Wars: Skeleton Crew'

Nu de nieuwe Star Wars-spinoff eraan komt, licht Jude Law een tipje van de sluier op.

De nieuwe serie in de wereld van Star Wars speelt zich in dezelfde tijd af als The Mandalorian en Ahsoka. De opnames zijn in januari van dit jaar afgerond, en Disney+ heeft aangekondigd dat we Star Wars: Skeleton Crew dit jaar nog te zien krijgen.

We weten voorlopig alleen dat de hoofdpersonages vier kinderen zijn. Jude Law vertelde onlangs in een gesprek met Entertainment Weekly echter wat meer over de serie.

Duister en angstaanjagend


Over zijn rol zei Law het volgende: "Ik kan je niet teveel vertellen, behalve dat hij nogal tegenstrijdig is. De kinderen ontmoeten hem op hun reis, en we zien hem dus door hun ogen".

"Hij is een beetje zoals de omgeving zelf: soms is hij zorgzaam, maar op andere momenten een duister en zelfs angstaanjagend persoon. Ik kan me voorstellen dat een 11-jarige de wereld zelf als tegenstrijdig ervaart," aldus Law.

Op zichzelf aangewezen


Star Wars: Skeleton Crew gaat over vier kinderen die op hun thuisplaneet een schokkende ontdekking doen. Aangezien ze op zichzelf zijn aangewezen besluiten ze het heft in eigen handen te nemen.

Laws personage heeft weliswaar een connectie met de Force, maar een Jedi is hij niet. De kinderen zijn ongeveer 11 jaar oud en hebben een volwassene nodig om hen te begeleiden. Het is echter nog maar de vraag of deze onbekende hun vriend of vijand is.

Star Wars: Skeleton Crew wordt in de loop van 2023 verwacht op Disney+.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Rajs droom in 'The Big Bang Theory': de geheimzinnige actrice achter 'droomvrouw' Siri
Series / Nieuws

Rajs droom in 'The Big Bang Theory': de geheimzinnige actrice achter 'droomvrouw' Siri

Raj had letterlijk een droomdate waarin de virtuele assistente Siri een echte vrouw was.

Siri is de welbekende spraakcomputer van Apple. Afhankelijk van het land in kwestie wordt Siri telkens door iemand anders ingesproken. In The Big Bang Theory was Siri voor heel even een echte vrouw.

Raj (Kunal Nayyar) worstelde gedurende de hele serie met daten, waarbij hij letterlijk geen woord kon uitbrengen. Hij werd zelfs verliefd op de niet-bestaande Siri. In aflevering 12 van seizoen 5 had Raj een droom waarin hij Siri dan eindelijk 'echt' ontmoet.

De stem van Siri


In de VS is Susan Bennett de stem van Siri, zij heeft letterlijk alle mogelijke antwoorden van de assistent in 2005 ingesproken. Haar stem is sinds 2011 in gebruik, Raj hoorde al die tijd dus Bennetts stem:Ontmoeting met droomvrouw


Hoewel Raj ook in de droom Bennetts stem hoort, wordt de rol van Siri gespeeld door actrice Becky O' Donoghue. Na haar verschijning als Siri in TBBT speelde O' Donoghue onder andere in House MD en The Mentalist.

Helaas zagen we haar niet meer terug in de populaire komedieserie. Raj klapte zoals gebruikelijk dicht en kon geen woord uitbrengen naar zijn letterlijke droomvrouw. In de rest van de serie boekte Raj gelukkig vooruitgang, waardoor hij wel in staat was om contact te maken met leuke vrouwen.

The Big Bang Theory kun je in zijn geheel bekijken op HBO Max.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Prime Video's 'Good Omens' seizoen 2: Een buitengewone vriendschap keert terug
Series / Nieuws

Prime Video's 'Good Omens' seizoen 2: Een buitengewone vriendschap keert terug

Het tweede seizoen met een opmerkelijke vriendschap staat op het punt van beginnen.

Aan het eind van deze maand komt het langverwachte tweede seizoen van Good Omens. Eerder bracht Prime Video ter promotie van het nieuwe seizoen een mysterieuze poster uit, en de promotiecampagne blijft maar doorgaan met nóg meer nieuws.

De grafische kunstenaars van de Good Omens-productie hebben niet stilgezeten. Wederom komen ze met een nieuwe poster in de door hen zelf beschreven renaissancestijl, met hoofdrolspelers Michael Sheen en David Tennant op de voorgrond.

Opmerkelijk duo


Het was voor fans lang wachten op het tweede seizoen Good Omens van The Sandman-maker Neil Gaiman. De nieuwe poster gaat gepaard met een omschrijving van seizoen twee:

"Deze fantasy-serie ziet de pietluttige engel Aziraphale samen met de losbandige demoon Crowley samenkomen om een zeer opmerkelijk duo te vormen. "Ze zijn beiden erg gehecht geraakt aan het leven op aarde en vormen een alliantie om de naderende apocalypse te voorkomen."

Uitbreiding van het bronmateriaal


Het tweede seizoen zal wat dieper ingaan op de vriendschap tussen Aziraphale en Crowley en wijkt daarin wat meer af van het bronmateriaal. Zowel Sheen als Tennant hebben met erg veel plezier aan het tweede seizoen gewerkt.Kijk vanaf 28 juli het tweede seizoen van Good Omens. Tot die tijd kijk je alle afleveringen op Prime Video.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.