Peter Gallagher krijgt vaste rol in 'The Good Wife'

Peter Gallagher in 'The Good Wife'

v

Michelle Iwema, 9 augustus 2015 17:27

Peter Gallagher krijgt in het nieuwe seizoen van The Good Wife een vaste rol. Hij zal Irving Carter gaan spelen, een advocaat met klasse en humor die bij het advocatenkantoor Lockhart/Agos/Lee terecht over de vloer komt voor de zaak rond de conservatieve miljardair Reese Dipple, een gastrol van Oliver Platt.

Oliver Platt was vorig seizoen al te zien als Dipple en was daarmee een succes bij de fans. Vooral de interactie met het personage Diane was volgens de makers van toegevoegde waarde. Afgelopen mei zeiden de showrunners Robert en Michelle King in een interview al dat als Platt in seizoen 7 niet mee zou kunnen doen door andere verplichtingen, ze een nieuw castlid erbij zouden nemen met een connectie met Dipple om het gemis op te vullen. Platt is inmiddels een vast castlid van Chicago Med waardoor de makers ervoor kozen om het personage Irving Carter te introduceren.

Eerder werd al bekend dat Margo Martindale en Jeffrey Dean Morgan gecast waren voor seizoen 7. Archie Panjabi en Matthew Goode waren vorig seizoen voor het laatst te zien. Makenzie Vega zal in seizoen 7 geen grote rol meer hebben.

Gallagher was te zien in series als Covert Affairs en The O.C. Vorig jaar speelde hij in Law & Order: SVU een keiharde politiechef. The Good Wife seizoen 7 gaat op 4 oktober weer van start.

Wat vinden jullie van de toevoeging van Gallagher aan de cast?

Bron: The Hollywood Reporter

Lees meer over: The Good Wife, Peter Gallagher, The Good Wife, seizoen 7, nieuw seizoen, advocaat, Oliver Platt, Diane, Archie Panjabi

Informatie over de serie: The Good Wife

Populair nieuws