search
Krankzinnigheid en kannibalisme in 'The Horror of Dolores Roach' op Prime Video
Series / Nieuws

Krankzinnigheid en kannibalisme in 'The Horror of Dolores Roach' op Prime Video

De nieuwe serie moet een hedendaagse twist op 'Sweeney Todd' geven.

Vanaf morgen gaat de nieuwe serie The Horror of Dolores Roach in première op Prime Video. Een nieuw verhaal over een vrouw, voor wie na een jarenlange gevangenisstraf alle problemen pas beginnen.

Prime Video's nieuwste horrorverhaal is gebaseerd op meerdere incarnaties van een verhaal geschreven door Aaron Mark. Wat begon als toneelstuk dat niet van de grond kwam, werd na het maken van een podcast begeerd door vele producenten.

Gentrificatie is populair


Hoofdpersonage Dolores Roach, gespeeld door actrice Justina Machado, heeft 16 jaar in de gevangenis gezeten voor het bezit van marihuana en keert terug naar haar oude buurt die inmiddels enorm gegentrificeerd is.

Deze trend, vervallen stadsdelen die over worden genomen door rijkere mensen en de buurt renoveren en opwaarderen, is een belangrijk onderdeel in het leven van Machado, Mark en komt geregeld terug in de serie.

Gouden handen


In de gevangenis ontdekt Dolores dat ze een talent heeft voor masseren en besluit een massagesalon in haar oude buurt te openen, in hetzelfde gebouw als een empanada-winkel. Al snel wordt Dolores genoodzaakt haar talenten te gebruiken ter bescherming.



Bescherming van haarzelf om uit een gevaarlijke situatie te komen. Het verhaal ontplooit zich vanaf daar en die heerlijke empanadas, waar alle klanten zo dol op zijn, blijken nog wel eens heel mysterieus vlees te bevatten.

Dolores heeft er zin in


Na meerdere rollen te hebben gespeeld in series als Six Feet Under, One Day at a Time en Jane the Virgin wordt The Horror of Dolores Roach de eerste serie waarin ze een hoofdrol speelt. Ze kijkt erg uit naar de première.



Kijk vanaf morgen naar het nieuwe The Horror of Dolores Roach op Prime Video.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen