search
Klaar voor meer na 'The Witcher'? Check dan deze 4 steengoede fantasyseries op Netflix
Series / Featured

Klaar voor meer na 'The Witcher'? Check dan deze 4 steengoede fantasyseries op Netflix

Op Netflix zijn er nog veel meer fantasywerelden om te ontdekken.

Als je net het derde seizoen van The Witcher in één ruk hebt afgekeken, zit je nu op de goede plek. Check hieronder 4 tips voor steengoede fantasyseries om de tijd te doden tot het volgende seizoen uitkomt over de avonturen van Geralt of Rivia.

Shadow and Bone | Netflix | 2 seizoenenAlina Starkov is een jonge wees met verborgen krachten, die ontdekt dat ze de sleutel kan zijn tot het redden van haar verscheurde land. Terwijl ze traint bij de Grisha, een elitegroep magiërs, wordt ze geconfronteerd met gevaren, politieke intrige en een krachtige duisternis die alles bedreigt.

Lees de recensie van SerieTotaal van het tweede seizoen.Arcane: League of Legends | Netflix | 9 afleveringenGesitueerd in de wereld van 'League of Legends' volgt de kijker de achtergrondverhalen van iconische personages in deze spannende fantasyserie. Het verhaal volgt de opkomst van twee jonge vrouwen, Vi en Jinx, terwijl ze zich een weg banen door de onderwereld van de stad Piltover.

Let op: de serie is ook te begrijpen voor degenen zonder enige voorkennis van de game 'League of Legends'.The Dragon Prince | Netflix | 4 seizoenenDeze fantasierijke animatieserie, gemaakt door de bedenkers van Avatar: The Last Airbender, speelt zich af in een wereld verdeeld tussen mensen en elfen, waar een epische strijd om macht en magie plaatsvindt. Wanneer een onwaarschijnlijk bondgenootschap wordt gevormd tussen een prins, een elvenmoordenaar en een jonge magiër, worden ze op een gevaarlijke reis gestuurd om vrede te brengen tussen hun rassen.

Lees de recensie van SerieTotaal van het vierde seizoen.The Dark Crystal: Age of Resistance | Netflix | 10 afleveringenEen jonge Gelfling genaamd Rian ontdekt de waarheid achter de duistere krachten die zijn land bedreigen. Met behulp van magie en moed moet Rian een heroïsche queeste ondernemen om zijn volk te redden en het evenwicht van de wereld te herstellen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen