search
'Call Me By Your Name'-regisseur gestrikt voor nieuwe HBO-serie
Series / Nieuws

'Call Me By Your Name'-regisseur gestrikt voor nieuwe HBO-serie

In de serie zal een mysterieuze nieuwkomer een eliteschool in rep en roer brengen.

Regisseur Luca Guadagnino staat aan het roer van een aankomende HBO-serie, zo onthulde hij tijdens een recent interview. De serie zal een adaptatie zijn van het boek 'The Shards' van Bret Easton Ellis.

Je kan de regisseur al kennen van de arthousehit Call Me By Your Name en de recentere Bones and All, beide met Timothée Chalamet in de hoofdrol. Of de gewilde acteur ook in deze serie te zien zal zijn, is nog niet bekend.

Samenwerking met HBO


Dit is niet de eerste keer dat Guadagnino samenwerkt met de streamingdienst. In 2020 werkte hij al samen met ze voor de miniserie We Are Who We Are.



In de miniserie speelden onder andere Chloë Sevigny, Jack Dylan Grazer, Alice Braga, Jordan Kristine Seamón, Spence Moore II en Scott Mescudi. In Nederland is de serie helaas niet beschikbaar.

Plot


De schrijver Bret Easton Ellis is vooral bekend van romans als 'The Rules of Attraction' en 'American Psycho'. 'The Shards' kwam uit afgelopen januari, dertien jaar na zijn laatste roman.

De synopsis van de roman luidt: "De zeventienjarige Bret is een laatstejaars op de exclusieve Buckley-school wanneer er een nieuwe student arriveert met een mysterieus verleden. Robert Mallory is slim, knap en charismatisch, maar verbergt een geheim voor Bret en zijn vrienden, zelfs als hij deel gaat uitmaken van hun hechte kring."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen