search
Dit kunnen we verwachten in het Netflix-drama 'The Diplomat' seizoen 2
Series / Nieuws

Dit kunnen we verwachten in het Netflix-drama 'The Diplomat' seizoen 2

De onverwachte Netflix-hit eindigde met een cliffhanger en er is meer bekend over het vervolg.

Met The Diplomat, over een koppel waarbij beiden carrière-diplomaat zijn, had Netflix zeer onverwacht een hit te pakken. Twee weken na de start van Seizoen 1 gaf hogerhand al akkoord voor een tweede seizoen.

Het eerste seizoen eindigde ermee dat hoofdpersoon Kate (Keri Russell) en Austin (David Gyasi) tegelijkertijd een samenzwering ontmantelden. De fans vragen zich af of het nieuwste seizoen direct de draad weer oppakt, dan wel een sprong maakt in de tijd.

Compacte tijdlijn


TVLine bericht dat de serie verdergaat waar men gebleven was. Een bron die bij de productie betrokken is wist hierover het volgende te vertellen: "De serie heeft een compacte tijdlijn. Het eerste seizoen speelt zich bijvoorbeeld over een periode van drie weken af. Mede vanuit die hoek bezien is het logisch dat je dit in het nieuwste seizoen voortzet".

De populaire serie over Kate en haar echtgenoot Hal (Rufus Sewell), die zowel politieke betrekkingen als hun eigen relatie moeten navigeren, is ontwikkeld door Deborah Cahn. Zij was eerder verantwoordelijk voor Homeland, en is naast de showrunner ook uitvoerend producent.

Seizoen 2 wordt in de loop van 2024 verwacht, Seizoen 1 van The Diplomat kun je zien op Netflix.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen