Crossover 'Bones' en 'Sleepy Hollow' aanstaande

Crossover Bones en Sleepy Hollow aanstaande

Er is een groot mysterie dat door Bones en Ichabod opgelost moet worden.

Jim Pedd, 10-08-2015 12:13

De universa van Bones en Sleepy Hollow, beiden series van televisiekanaal Fox, gaan een crossover beleven. Fox maakte dit bekend middels een synopsis voor de aflevering voor beide series, die op 29 oktober te zien gaat zijn. Hieronder de synopsissen.
Bones
In Bones leidt de huiveringwekkende ontdekking van menselijke resten Brennan en Booth op een jacht naar aanwijzingen, waarbij Ichabod Crane en Abbie Mills op hun pad belanden, die ook op zoek naar antwoorden zijn. Zich realiserend dat ze naar hetzelfde bewijs op zoek zijn, besluiten ze samen te werken om het mysterie op te lossen.

Sleepy Hollow
Direct daarna in Sleepy Hollow, wordt de intrige voorgezet als Ichabods oeroude aartsvijand terugkeert uit de dood. Ichabod en Abbie hebben geavanceerde forensische hulp nodig en expertise om hem een halt toe te roepen en wenden zich tot Brennan en Booth om achttiende eeuwse geheimen te ontrafelen, met behulp van eenentwintigste eeuwse wetenschap.

De uitvoerend producenten van de series kijken uit naar de crossover. "Toen het idee kwam, om deze crossover voor fans te maken, was er meteen nieuwe energie in de writers room," vertelde uitvoerend producent Clifton Campbell van Sleepy Hollow. "Het was een welkome uitdaging voor ons allemaal en we geloven dat fans van de series erg blij zullen zijn met het resultaat."

"De Bones-Sleepy Hollow crossover is als een geweldige aflevering van The X-Files, waarin het uur van Bones dat van Scully is, gebaseerd op de logica, en dat van Sleepy Hollow meer lijkt op Fox Mulder," voegde Bones EP Michael Pterson toe. "Het wordt een geweldig twee uur durend evenement, waar fans van allebei de series van zullen houden."

Met dank aan Danieljackson voor de tip.

Bron: TVLine

Lees meer over: bones, sleepy hollow, crossover, fox, tom mison, ichabod crane, emily deschanel, temperance bones

Informatie over de serie: Sleepy Hollow

Populair nieuws