search
Emmy-winnende HBO Max komedieserie stopt na vier seizoenen
Series / Nieuws

Emmy-winnende HBO Max komedieserie stopt na vier seizoenen

Na vier seizoenen en drie Emmy Awards komt er een einde aan deze sprankelende productie.

A Black Lady Sketch Show van schrijfster en comedienne Robin Thede heeft het zowel qua populariteit als qua kritieken prima gedaan. Dit mag geen verbazing wekken aangezien Thede niet bepaald een nieuwkomer is.

Zij was zij te zien in de komische film A Haunted House van Marlon Wayans, en het populaire Key & Peele op Comedy Central. Ook als schrijver verdiende zij haar sporen, onder andere bij de talkshow Late Night With Seth Myers. A Black Lady Sketch Show is door haarzelf geschreven en geacteerd.

Eenvoudig van opzet


De serie was eenvoudig van opzet, in afleveringen van een half uur elk kwamen de meest aparte typetjes langs. De enige overeenkomst was dat alle personages zwarte Amerikaanse vrouwen waren. De nodige sprankelende en aparte types zijn dan ook langsgekomen in de afgelopen vier seizoenen. In overleg hebben HBO en Thede nu besloten dat het mooi is geweest.

In een verklaring liet Thede het volgende weten: "Ik wil iedereen van de cast, crew, schrijvers en alle anderen bedanken die bijgedragen hebben aan het succes van 'A Black Lady Sketch Show'. Ook ben ik Issa Rae, Jax Media, Amy Gravitt, Casey Bloys en het gehele team bij HBO, Max en Warner Bros. Discovery eeuwig dankbaar".

Kijk A Black Lady Sketch Show op HBO Max.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen