search
Actrice uit "The Idol" heeft genoeg van kritiek feministen: "Hou je mond!"
Series / Nieuws

Actrice uit "The Idol" heeft genoeg van kritiek feministen: "Hou je mond!"

De actrice is helemaal klaar met 'deugende' mensen die nergens van af weten.

Het was een serie die bol stond van controverses. HBO's The Idol was blijkbaar voor sommigen zodanig slecht ontvangen dat kritiek op de omstandigheden voor vrouwen op de set ook gerechtvaardigd was.

Actrice Jane Adams, die in The Idol de rol van Nikki Katz speelt, is bepaald niet te spreken over deze ongefundeerde uitspraken van zogenaamde feministen. Volgens haar klopt er niks van en ze reageert met stevige woorden.

Vrouwen worden helemaal niet uitgebuit


Er wordt door sommigen beweerd dat vrouwen op de set ontzettend uitgebuit worden. Adams reageert hierop met: "Wat mij zo verbaast is dat niemand luistert. "Ik heb nog nooit zo'n eigenwijze houding gezien in het weigeren van een andere opvatting."

Ze vervolgt: "Ik wil vooral tegen alle feministen zeggen: krijg de pleuris. Al deze vrouwen waarmee ik werk vertellen over hun ervaring en jullie luisteren niet. "Jullie luisteren niet!"

Controverse vóór de première


Nog voor dat The Idol te zien was, claimde een artikel uit Rolling Stone dat de set voor vrouwen garant stond voor uitbuiting. Een claim die nagenoeg alle vrouwen betrokken bij de serie hebben ontkend.



Kijk alle afleveringen van The Idol op HBO Max.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen