search
Netflix gunt 'Sense8' tweede seizoen
Series / Nieuws

Netflix gunt 'Sense8' tweede seizoen

De scifi-show van Andy en Lana Wachowski heeft het naar behoren gedaan.

[video_embed]1225[/video_embed]
Fans van de Netflix-serie Sense8 mogen uitkijken naar een tweede seizoen. De eerste jaargang van de show van The Matrix-duo Andy en Lana Wachowski heeft het schijnbaar naar behoren gedaan. Hierboven vind je een video waarin het tweede seizoen wordt aangekondigd.


Sense8 richt zich op acht mensen verspreid over de hele wereld, die verbonden zijn met elkaar door een gedeeld gewelddadig visioen. Vervolgens zijn ze allen in staat om een connectie te maken met andermans gedachten en handelingen. Ze willen allemaal weten wat er precies gebeurd is en waarom. Tijdens het achterhalen van antwoorden wordt het achttal achternagezeten door een mysterieuze organisatie die eropuit is om ze te vernietigen.

De internationale cast bestaat uit Brian J. Smith, Tuppence Middleton, Jamie Clayton, Miguel Angel Silvestre, Tina Desai, Doona Bae, Aml Ameen and Max Riemelt. Also, Daryl Hannah, Naveen Andrews, Terrence Mann, Freema Agyeman, Alfonso Herrera, Erendira Ibarra, Adam Shapiro, Ness Bautista en Joe Pantoliano.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen