search
Ga terug in de tijd met deze goed scorende docufilm op Netflix
Films / Nieuws

Ga terug in de tijd met deze goed scorende docufilm op Netflix

De documentaire 'Wham!' is sinds een paar dagen te streamen bij Netflix en scoort zo goed, dat het de eerste plaats in de Netflix Top 10 heeft te pakken.

In deze nostalgische en indrukwekkende documentaire van regisseur Chris Smith gaan we terug naar de jaren '70 en '80. Kijk Wham! nu bij Netflix.

We zien hoe George Michael en Andrew Ridgeley zich ontpoppen, van beste vrienden tot grootse popiconen met Wham!.

Enthousiast over de film


De film is pas net te zien maar pakt op Rotten Tomatoes een score van 90% onder het publiek en 93% onder de critici. "Het verhaal van 'Wham!' is misschien vele, vele malen verteld, maar er is nog steeds iets aanstekelijks aan het opnieuw bezoeken (of ontdekken) van het enthousiasme van het paar als kinderen en waar hun doe-het-zelf popproject hen uiteindelijk bracht.", vertelt een van de critici.

Op IMDb scoort de film tot nu toe een hele goede 7.8/10. Een hoop mensen zijn blij en dolenthousiast om weer even het gevoel van vroeger terug te krijgen met alle muziek die Wham! heeft gemaakt.







Wham!


De heren van Wham! hebben talloze hits gescoord waaronder 'Wake Me Up Before You Go-Go!', 'Last Christmas', 'Club Tropicana' en 'I'm Your Man'. Al deze hits hoor je voorbij komen, je ziet de ontwikkeling van twee jongemannen tot popiconen en hoe ze persoonlijke zaken delen en waar ze allemaal tegenaan liepen.

Kijken


Heb je de docufilm nog niet gezien en was je ook zo'n groot fan van Wham!? Of wil je gewoon even terug naar de jaren '80? Stream de succesvolle docufilm dan nu bij Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen