search
Feest mee met dramatische Netflix-serie 'Knokke Off' in Belgische badplaats
Series / Trailer

Feest mee met dramatische Netflix-serie 'Knokke Off' in Belgische badplaats

In België is de serie al met lovende kritieken ontvangen - nu Nederland nog?

Feesten, zuipen, en lekker veel drama in de Vlaamse serie Knokke Off. In België was men erg te spreken over de serie, die in het voorjaar uitkwam op de VRT. Nu vindt de serie langzaam zijn weg naar Nederland.

De dramaserie is een gezamenlijke productie van Dingie, VRT en Netflix, in samenwerking met Dutch FilmWorks. In totaal heeft de serie tien afleveringen.

Plot


De rijkeluiskinderen Alexanders en zijn vriendin Louise hebben ouders met veel geld op de bank, maar daarnaast hebben ze hoge verwachtingen van hun kinderen. Liever besteden de twintigers hun tijd met feesten in de badplaats Knokke, samen met hun vrienden.



Alexander koestert de droom om een eigen club te beginnen, maar zijn vader steekt er een stokje voor wanneer zoonlief contact opneemt met zijn investeerders. Een grote ruzie is het gevolg, en nog veel meer…

Nederlandse toevoeging


Ook Anna Drijver is in de serie te vinden. Zij speelt Melissa, de moeder van Daan. Moeder en dochter besteden hun zomer in Cadzand en lopen al gauw de andere personages tegen het lijf.

Daan wordt al snel vrienden met de rijke kinderen uit Knokke. Maar hij ontdekt al gauw dat zijn moeder andere plannen voor de zomer heeft dan hij had gedacht.

Release


Over een exacte releasedatum is nog niet gecommuniceerd, maar de verwachting is dat Knokke Off nog in juli zal uitkomen via Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen