search
Mysterieuze 'Harlan Coben's Shelter' van beroemde schrijver bijna naar Prime
Series / Trailer

Mysterieuze 'Harlan Coben's Shelter' van beroemde schrijver bijna naar Prime

Van auteur Harlan Coben verschenen al vele serie-adaptaties op o.a. Netflix.

Een nieuwe serie-adaptatie dient zich aan op Prime Video, ditmaal van de young adult-roman Harlan Coben's Shelter. De trailer onthult al de eerste hints van een mysterieus verhaal over tieners, die op zoek gaan naar een grimmige waarheid.

Harlan Coben's Shelter is gebaseerd op een boek van Harlan Coben. Veel van zijn werken zijn al verfilmd, wat logisch is gezien de populariteit van zijn werk. Hij was de eerste schrijver ooit die alle literaire onderscheidingen heeft gewonnen voor mystery- en detectiveboeken: de Edgar, de Shamus en de Anthony Awards.

Verhaal


De serie volgt tiener Mickey Bolitar, die wordt geconfronteerd met een zaak die draait om de dood van zijn vader en de verdwijningen in zijn nieuwe woonplaats Kasselton, New Jersey.



Samen met een paar nieuwe vrienden gaat hij op zoek naar de waarheid over de stad en het verband met zijn overleden vader, maar de waarheid komt niet zonder gevaar.

Release


Het nieuwste avontuur van Harlan Coben komt op 18 augustus naar Prime Video. Op die datum zullen drie afleveringen tegelijkertijd uitkomen van Harlan Coben's Shelter, vervolgens zal er elke week een nieuwe aflevering volgen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen