search
Deze 4 duistere thrillerseries op Netflix houden je aan de buis gekluisterd
Series / Featured

Deze 4 duistere thrillerseries op Netflix houden je aan de buis gekluisterd

Met deze 4 bikkelharde series op Netflix ben je wel weer even zoet.

Van beklemmende horror tot verontrustende misdaadverhalen - deze 4 meeslepende thrillerseries nemen je mee naar de uiterste hoeken van de menselijke psyche. Welke ervan zet jij op?

Requiem | Netflix | 6 afleveringen



De persoonlijke queeste van celliste Matilda Gray om de waarheid achter de mysterieuze zelfmoord van haar moeder te achterhalen leidt haar naar een afgelegen stadje. In de bloedstollende serie wordt ze vervolgens geconfronteerd met duistere geheimen, bovennatuurlijke krachten en een sinistere connectie met een oud muziekstuk.



Perdida | Netflix | 11 afleveringen



Op een dag verdwijnt op mysterieuze wijze een vijfjarig meisje zonder een spoor achter te laten. Haar vader geeft gedurende dertien jaar de hoop niet op haar alsnog te vinden. Hij vertrekt naar Colombia om de verblijfplaats van zijn dochter te achterhalen en wordt gearresteerd met anderhalve kilo cocaïne in zijn maag. De arrestatie blijkt het eerste dominosteentje te zijn in een lange rij van ingrijpende gebeurtenissen.



Devil in Ohio | Netflix | 8 afleveringen



Mae, een tiener met een omgekeerd pentagram in haar rug gekerfd, duikt op in een ziekenhuis in Ohio. Haar bijzondere situatie wekt de interesse van ziekenhuispsychiater Suzanne Mathis, die aanbiedt het meisje bij haar thuis onder te brengen. Onwetend brengt ze haar eigen gezin en leven in gevaar…

Lees de recensie van SerieTotaal.



La Forêt | Netflix | 6 afleveringen



De verdwijning van een tienermeisje brengt een Frans dorpje in rep en roer. Politiecommandant Gaspard Decker leidt het onderzoek en komt al snel terecht in een web van geheimen, leugens en onopgeloste misdaden. Terwijl hij de waarheid probeert te ontrafelen, raakt hij steeds dieper verstrengeld in de duistere geschiedenis van de gesloten dorpsbewoners.

Bekijk de trailer.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen