search
Paul Giamatti volgt het geld in trailer 'Billions'
Series / Trailer

Paul Giamatti volgt het geld in trailer 'Billions'

Hij speelt een officier van justitie die in een intens kat-en-muisspel verwikkeld raakt met een corrupte miljardair, gespeeld door Damian Lewis.



Een maand geleden toonden we je de eerste teaser trailer van Billions, een nieuwe show van Showtime met in de hoofdrollen Paul Giamatti (Sideways, Cinderella Man) en Damien Lewis (Homeland). Nu vind je hierboven een nieuwe - stuk uitgebreidere - trailer van de show die gaat over het intense kat-en-muisspel tussen de corrupte miljardair Bobby Axelrod (Lewis) en officier van justitie Chuck Rhoades (Giamatti).

De rest van de cast bestaat uit o.a. Maggie Siff, Malin Akerman, Toby Leonard Moore, David Costabile en Condola Rashad. De pilot werd geregisseerd door Neil Burger (Divergent, Limitless) en het scenario van de show komt van Brian Koppelman en David Levien (Ocean's Thirteen, Rounders) en Andrew Ross Sorkin (Too Big to Fail).

Billions, een complexe dramaserie over de machtspelletjes in de financiële wereld van New York, gaat op 17 januari 2016 in première.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen