search
Dit meen je niet, gaat Netlix weer een aantal grote series cancelen?
Series / Nieuws

Dit meen je niet, gaat Netlix weer een aantal grote series cancelen?

Netflix blijft maar serie cancelen. Deze drie series staan momenteel ook op de nominatie om stopgezet te worden.

Je hebt er tegenwoordig bijna een dagtaak aan om bij te houden welke series er nu allemaal weer gecanceld zijn op Netflix. Hier volgen nog eens drie series die volgens ons ernstig in gevaar zijn.

God's Favorite Idiot


Het eerste seizoen van deze serie werd vorig jaar uitgezonden. Er waren door Netflix 16 afleveringen van deze apocalyptische sitcom besteld, maar er zijn er uiteindelijk maar acht gefilmd en uitgebracht. Over het tweede deel van nog eens 8 afleveringen wordt eigenlijk door niemand meer gesproken.



Shadow and Bone


Deze serie loopt inmiddels 2 seizoen en is vrij populair onder de fantasy-fans. Het tweede seizoen werd wel als wat gehaast beschouwd. Hadden de schrijvers zoveel haast om zoveel mogelijk zaken uit het boek in de tweede serie te proppen omdat ze wisten dat er nooit een derde seizoen zou komen? Het wachten is op de officiële aankondiging dat de serie stopt.



Russian Doll


Het eerste seizoen van Russian Doll was een groot succes voor Netflix, maar het tweede seizoen van de comedy kon veel minder kijkers bekoren. Hoewel showrunner Natasha Lyonne al met wat goede ideeën is gekomen voor seizoen 3 denken wij dat de kans groot is dat ze niet zullen worden uitgevoerd en dat de serie na twee seizoen aan haar einde komt.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen