search
Prangende vraag over 'Young Sheldon' eindelijk beantwoord door actrice
Series / Nieuws

Prangende vraag over 'Young Sheldon' eindelijk beantwoord door actrice

We hoeven onze hersenen niet meer te breken over deze gebeurtenis in 'Young Sheldon'.

De finale van seizoen 6 van Young Sheldon zorgde voor verwarring bij veel kijkers. Een actrice uit de serie heeft eindelijk besloten om het publiek te hulp te schieten door de vraag te beantwoorden die hen dwars zit.

De laatste aflevering van seizoen 6 werd bijna twee maanden geleden uitgezonden en was spectaculair. Er gebeurde zoveel: er was drama tussen Sheldon en Missy, Missy was bezig met kattenkwaad, Sheldon en Mary maakten zich klaar voor hun reis en Georgie en Mandy verloofden zich.

Tornado


Net toen Sheldon en Mary naar Duitsland vertrokken, werd Medford getroffen door een tornado. De aflevering eindigde toen het huis van Meemaw volledig werd verwoest, terwijl de woning van de Coopers ongedeerd bleef.

Kijkers vroegen zich vervolgens het volgende af: hoe kan dat? De huizen stonden letterlijk naast elkaar, dus waarom werd alleen het huis van Connie omvergeblazen? Actrice Raegan Revord (Missy Cooper) heeft daar iets over te zeggen.

Locatie wordt gesloopt


Het blijkt dat het huis dat in de serie het huis van Meemaw is zich bevindt op Warner Ranch, waar de cast veel "buitenscènes" van de wijk van de Coopers filmt. De locatie zal deze zomer echter worden "gesloopt". Het huis dat dient als het huis van de Coopers bevindt zich daarentegen ergens in Los Angeles, en zal "niet worden beïnvloed" door de sloop.



Dat is de reden waarom de schrijvers een manier moesten bedenken om het huis van de Coopers te behouden, maar die van Meemaw uit de serie te schrijven. De verhaallijn van de tornado is dus eigenlijk best briljant. In werkelijkheid zijn tornado's ook behoorlijk onvoorspelbaar, dus welk huis wordt vernietigd en welke niet is gewoon stom toeval.

Vreemdgaan van George


Een andere reden waarom de plotwending van de tornado zo slim is, is dat deze verhaallijn het vreemdgaan van George mogelijk maakt in seizoen 7. Als Connie een ander huis koopt of bij Dale intrekt, zal ze er niet zoveel kunnen zijn voor Sheldon als ze eerder was.



Dit zou kunnen betekenen dat Meemaw geen liften van en naar school meer zal geven aan Sheldon. Hierdoor zal hij een ander vervoermiddel moeten zoeken, waardoor hij op een dag onverwachts thuis komt en George betrapt met een andere vrouw, precies zoals hij vertelde aan Penny in The Big Bang Theory. Kijk Young Sheldon op HBO Max.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen