search

Ons nieuws van vrijdag 14 juli 2023

Nieuwe Netflix-serie scoort flinke kijkcijfers met deze knappe combinatie van drama en humor
Series / Nieuws

Nieuwe Netflix-serie scoort flinke kijkcijfers met deze knappe combinatie van drama en humor

De dramaserie 'Survival of the Thickest' scoort uitstekend in haar eerste dagen op Netflix.

De komische dramaserie Survival of the Thickest scoort zeer goed in haar eerste dagen op Netflix. De serie is in haar eerste dagen op de streamingsdienst, de serie is sinds 13 juli beschikbaar, gelijk in de top 10 van de meest bekeken series op Netflix beland.

De hoofdrol in de serie is voor de Amerikaanse stand-up-comedian Michelle Buteau. De serie gaat over het personage Mavis Beaumont, gespeeld door Buteau, een dame die haar leven weer opnieuw op moet pakken nadat haar relatie is verbroken. Zij wordt hierin bijgestaan door haar familie en een leuke groep vrienden. Ze probeert haar leven weer op te pakken en carrière te maken als styliste.

Boek


De komische dramaserie is gebaseerd op een boek dat Buteau eerder schreef over, veelal uit het leven gegrepen, persoonlijke gebeurtenissen.

De teksten van Beaumont in de serie zijn duidelijk ontsproten uit het brein van Buteau en zijn vaak grappig en veelal ook filosofisch, het personage kijkt met een prettige dosis zelfspot naar zichzelf.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Hoe is het nu toch met 'Uncle Jesse' uit de geliefde sitcom 'Full House'?
Series / Featured

Hoe is het nu toch met 'Uncle Jesse' uit de geliefde sitcom 'Full House'?

John Stamos speelde de zeer geliefde 'Uncle Jesse' in de serie 'Full House'.

De sitcom Full House die werd uitgezonden van 1987 tot 1995 was in die tijd zeer populair en groeide uit tot een van de meest geliefde sitcoms aller tijden. De serie speelde zich af in San Francisco en volgde het leven van weduwnaar Danny Tanner, gespeeld door Bob Saget, die zijn drie dochters opvoedt met hulp van zijn beste vriend Joey en zijn zwager Jesse.

De rol van Jesse Katsopolis, bijgenaamd Uncle Jesse, werd gespeeld door John Stamos. Jesse Katsopolis was een motorrijdende rock-'n-roll-liefhebber met een hart van goud. Hij was ook bekend om zijn kenmerkende haarstijl en zijn obsessie voor zijn kapsel. Jesse was een favoriet bij de fans vanwege zijn charme, humor en betrokkenheid bij de familie Tanner.

John Stamos


Voordat John Stamos bekendheid verwierf als Uncle Jesse werd hij geboren op 19 augustus 1963 in Cypress, Californië, in de Verenigde Staten. Hij begon zijn acteercarrière met kleine rollen in tv-shows zoals General Hospital en Dreams. Zijn doorbraak kwam met zijn rol in Full House, die hem wereldwijde bekendheid opleverde.

Na het einde van Full House in 1995, bleef Stamos actief in de entertainmentindustrie. Hij speelde in verschillende series en films, waaronder ER, Necessary Roughness, You en Grandfathered. Stamos, die ook behoorlijk muzikaal is, speelde ook in de Broadway-musicals How to Succeed in Business Without Really Trying en Cabaret en trad op met de wereldbenoemde band The Beach Boys.

Persoonlijk leven


Stamos, is getrouwd geweest met de bekende Rebecca Romijn, maar het paar scheidde in 2005. In 2018 trouwde hij met Caitlin McHugh, met wie hij een zoon heeft.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Ontwikkelingen rondom 'Peaky Blinders'-film, wat we tot nu toe weten
Films / Nieuws

Ontwikkelingen rondom 'Peaky Blinders'-film, wat we tot nu toe weten

Ondanks dat er nog niet veel informatie is over de langverwachte film, zijn er wel een aantal updates te geven die we jullie niet willen onthouden.

De serie Peaky Blinders kwam vorig jaar april tot een einde. Nu wordt er reikhalzend uitgekeken naar een film waarin we terug kunnen keren naar de wereld van Tom Shelby en de rest.

Er is misschien nog niet veel informatie over de film, vooral omdat deze niet eens volledig is geschreven, maar de cast en maker Steven Knight hebben allemaal enkele cruciale onthullingen over de film van Peaky Blinders laten vallen.

Laatste seizoen


Seizoen 6 van Peaky Blinders eindigde toen Tommy (Cillian Murphy) vertrok met de keuze tussen wraak nemen op zijn vijanden of doorgaan met een leven waarin de wereld denkt dat Tom Shelby dood is. Een film om alles tot een einde te brengen, zou hier eventueel antwoord op kunnen gaan geven.

Toekomst volgens Knight


Knight, maker van de film, sprak met The Mirror over het succes van de serie en gaf daarbij nog het volgende commentaar. "Wat komt er hierna? Het gaat aangekondigd worden. Maar het is niet het einde."

Knight spreekt niet alleen vol vertrouwen dat de Peaky Blinders-film zeker onderweg is, maar hij heeft ook plannen om het verhaal daarna voort te zetten. Het is onduidelijk wat dat betekent, of hij meer dan één film plant om dit verhaal af te ronden of dat er spin-offs aan de horizon komen.Knight wist in een gesprek met Heart Breakfast te vertellen dat, "hij bijna klaar is met schrijven". Vervolgens zegt hij dat de opnames nog steeds gepland staan ​​ergens in de komende achttien maanden.

Cast


In termen van officiële aankondigingen is er weinig bekend over de cast van de Peaky Blinders-film, maar gezien de personages die aan het einde van het laatste seizoen van Peaky Blinders overeind bleven, zijn er enkele voor de hand liggende keuzes. Hoewel Cillian Murphy enige twijfel deed rijzen over zijn terugkeer als Tom Shelby voor de film, spreekt het aan de andere kant voor zich dat het project zonder hem niet zou doorgaan.

Tommy's broer Arthur Shelby zal waarschijnlijk ook terugkeren, aangezien hij het enige personage was dat de hele tijd aan Tommy's zijde bleef en zeker de kans zou aangrijpen om opnieuw met hem te dienen in de strijd. Sam Claflin lijkt ervoor in te zijn om zijn rol van de gemene Oswald Mosley opnieuw op te nemen naast zijn vrouw, gespeeld door Amber Anderson, net als Ada Shelby, gespeeld door Sophie Rundle.

Een andere persoon die een cruciale rol zou kunnen spelen, is Hayden Stagg, gespeeld door Stephen Graham, die kort werd geïntroduceerd in seizoen 6. Natuurlijk is het ook waarschijnlijk dat Tom Hardy terugkeert naar zijn rol als Alfie Solomons.Op Netflix?


Hoewel het publiek vooral naar Peaky Blinders op Netflix kijkt, zou dit geen Netflix Original-film zijn, maar eerder gericht zijn op een bioscooprelease. Maar ook daar weten we nog niet alles over.

Een releasedatum is dus nog niet bekend, maar als Knight bezig is met het verhaal, lijkt het mogelijk om de film te zien in 2024. Dit alles afhankelijk van alle stakingen die momenteel een hoop stilleggen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze hartverscheurende scène uit 'Game of Thrones' durfde schrijver George R.R. Martin lang niet op papier te zetten
Series / Nieuws

Deze hartverscheurende scène uit 'Game of Thrones' durfde schrijver George R.R. Martin lang niet op papier te zetten

Schrijver George R.R. Martin had lang de tijd nodig om deze scène op te durven schrijven.

George R.R. Martin is de schrijver van de romanreeks A Song of Ice and Fire waar, zoals jullie wel bekend is, de serie Game of Thrones op is gebaseerd. In zowel de boeken als de serie ligt de dood altijd op de loer en in zoverre is het voor Martin absoluut geen probleem daar over te schrijven.

Martin staat er natuurlijk bekend dat hij zijn personages behandelt als vliegen. Hij mept ze zonder wroeging of aarzeling dood als dat nodig is. Toch was er een scène die Martin, ondanks dat deze al enige tijd in zijn hoofd zat, pas veel later durfde op te schrijven.

The Red Wedding


"De grote scène in het derde boek, The Red Wedding, was het moeilijkste dat ik ooit heb geschreven; dat was heel moeilijk om te doen. Het was het laatste wat ik in dat specifieke boek schreef, ook al staat het lang niet achteraan in het boek."

"Ik moest dat hoofdstuk overslaan en de rest van het boek afmaken, en uiteindelijk, toen het allemaal klaar was, kwam ik terug en dwong mezelf dat hoofdstuk te schrijven omdat het emotioneel hartverscheurend om te schrijven"
', zei Martin tijdens een conferentie met zijn fans.Weer even bijkomen


In de betreffende scène worden de sympathieke Robb en Catelyn Stark op sluwe wijze gewelddadig afgeslacht door House Frey en de fans hadden lang nodig om weer bij te komen van die onverwachte ontwikkeling in Game of Thrones.

Kijk Game of Thrones op HBO Max.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Lekkerste misdaadserie van Netflix krijgt trailer: 'The Lincoln Lawyer' seizoen 2, deel 2
Series / Trailer

Lekkerste misdaadserie van Netflix krijgt trailer: 'The Lincoln Lawyer' seizoen 2, deel 2

De tweede helft van het seizoen krijgt een trailer die de nodige spanning belooft.

Recent ging Seizoen 2 van The Lincoln Lawyer van start. De verfilming van The Fifth Witness uit Michael Connolly's boekenserie eindigde met een cliffhanger.

Mickey (Manuel Garcia-Rulfo) werd aangevallen en tot moes geslagen. De trailer laat een behoorlijk gehavende Mickey zien die desondanks weer vol voor zijn zaak gaat.

Prijskaartje


Zijn cliënte Lisa (Lana Parrilla) en zo nu en dan ook vriendin is van moord beschuldigd. Ook al is Mickey vast van plan om Lisa vrij te pleiten, het zal zeker geen makkelijke overwinning worden. Het slokt al zijn energie op waarbij je je kunt afvragen of het het allemaal wel waard is.

The Lincoln Lawyer oogst waardering van zowel pers als publiek. De serie is goed vormgegeven en komt behoorlijk gelikt over. Dit is echter wel met een knipoog en de combinatie zorg voor prima vermaak.

De tweede helft van seizoen 2 van The Lincoln Lawyer is te zien vanaf 3 augustus op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dit meen je niet, gaat Netlix weer een aantal grote series cancelen?
Series / Nieuws

Dit meen je niet, gaat Netlix weer een aantal grote series cancelen?

Netflix blijft maar serie cancelen. Deze drie series staan momenteel ook op de nominatie om stopgezet te worden.

Je hebt er tegenwoordig bijna een dagtaak aan om bij te houden welke series er nu allemaal weer gecanceld zijn op Netflix. Hier volgen nog eens drie series die volgens ons ernstig in gevaar zijn.

God's Favorite Idiot


Het eerste seizoen van deze serie werd vorig jaar uitgezonden. Er waren door Netflix 16 afleveringen van deze apocalyptische sitcom besteld, maar er zijn er uiteindelijk maar acht gefilmd en uitgebracht. Over het tweede deel van nog eens 8 afleveringen wordt eigenlijk door niemand meer gesproken.Shadow and Bone


Deze serie loopt inmiddels 2 seizoen en is vrij populair onder de fantasy-fans. Het tweede seizoen werd wel als wat gehaast beschouwd. Hadden de schrijvers zoveel haast om zoveel mogelijk zaken uit het boek in de tweede serie te proppen omdat ze wisten dat er nooit een derde seizoen zou komen? Het wachten is op de officiële aankondiging dat de serie stopt.Russian Doll


Het eerste seizoen van Russian Doll was een groot succes voor Netflix, maar het tweede seizoen van de comedy kon veel minder kijkers bekoren. Hoewel showrunner Natasha Lyonne al met wat goede ideeën is gekomen voor seizoen 3 denken wij dat de kans groot is dat ze niet zullen worden uitgevoerd en dat de serie na twee seizoen aan haar einde komt.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Prangende vraag over 'Young Sheldon' eindelijk beantwoord door actrice
Series / Nieuws

Prangende vraag over 'Young Sheldon' eindelijk beantwoord door actrice

We hoeven onze hersenen niet meer te breken over deze gebeurtenis in 'Young Sheldon'.

De finale van seizoen 6 van Young Sheldon zorgde voor verwarring bij veel kijkers. Een actrice uit de serie heeft eindelijk besloten om het publiek te hulp te schieten door de vraag te beantwoorden die hen dwars zit.

De laatste aflevering van seizoen 6 werd bijna twee maanden geleden uitgezonden en was spectaculair. Er gebeurde zoveel: er was drama tussen Sheldon en Missy, Missy was bezig met kattenkwaad, Sheldon en Mary maakten zich klaar voor hun reis en Georgie en Mandy verloofden zich.

Tornado


Net toen Sheldon en Mary naar Duitsland vertrokken, werd Medford getroffen door een tornado. De aflevering eindigde toen het huis van Meemaw volledig werd verwoest, terwijl de woning van de Coopers ongedeerd bleef.

Kijkers vroegen zich vervolgens het volgende af: hoe kan dat? De huizen stonden letterlijk naast elkaar, dus waarom werd alleen het huis van Connie omvergeblazen? Actrice Raegan Revord (Missy Cooper) heeft daar iets over te zeggen.

Locatie wordt gesloopt


Het blijkt dat het huis dat in de serie het huis van Meemaw is zich bevindt op Warner Ranch, waar de cast veel "buitenscènes" van de wijk van de Coopers filmt. De locatie zal deze zomer echter worden "gesloopt". Het huis dat dient als het huis van de Coopers bevindt zich daarentegen ergens in Los Angeles, en zal "niet worden beïnvloed" door de sloop.Dat is de reden waarom de schrijvers een manier moesten bedenken om het huis van de Coopers te behouden, maar die van Meemaw uit de serie te schrijven. De verhaallijn van de tornado is dus eigenlijk best briljant. In werkelijkheid zijn tornado's ook behoorlijk onvoorspelbaar, dus welk huis wordt vernietigd en welke niet is gewoon stom toeval.

Vreemdgaan van George


Een andere reden waarom de plotwending van de tornado zo slim is, is dat deze verhaallijn het vreemdgaan van George mogelijk maakt in seizoen 7. Als Connie een ander huis koopt of bij Dale intrekt, zal ze er niet zoveel kunnen zijn voor Sheldon als ze eerder was.Dit zou kunnen betekenen dat Meemaw geen liften van en naar school meer zal geven aan Sheldon. Hierdoor zal hij een ander vervoermiddel moeten zoeken, waardoor hij op een dag onverwachts thuis komt en George betrapt met een andere vrouw, precies zoals hij vertelde aan Penny in The Big Bang Theory. Kijk Young Sheldon op HBO Max.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Black Mirror' blijft scoren: Seizoen 6 was weer een absoluut kijkcijferkanon
Series / Nieuws

'Black Mirror' blijft scoren: Seizoen 6 was weer een absoluut kijkcijferkanon

Hoewel misschien niet alle afleveringen een even groot succes waren, scoorde 'Black Mirror' weer hoge kijkcijfers.

Netflix bracht onlangs het langverwachte zesde seizoen van de hitserie Black Mirror uit. En gezien de populariteit van de serie, is het niet geheel verrassend dat de kijkcijfers weer enorm goed waren.

Seizoen 6 bevat een aantal interessante verhaallijnen, zoals het AI-plot van Joan is Awful en het retro-futuristische plot van Beyond the Sea. Sommige fans hebben gemengde gevoelens over het seizoen. Zo heeft de aflevering Mazey Day momenteel de slechtste score van alle afleveringen op IMDB.

Eerste plek


De overige afleveringen in dit seizoen werden over het algemeen wel goed ontvangen. En als we naar de kijkcijfers kijken, zien we duidelijk dat de serie weer een mega succes is voor Netflix.

Volgens Nielsen debuteerde seizoen 6 van Black Mirror op nummer één van de top 10. Na de première op 15 juni, behaalde de serie 1,4 miljard kijkminuten tijdens het kijkvenster van 12 tot 18 juni. Dat is dus zeker een prima score voor Netflix.

Seizoen 7?


Hopelijk kunnen we in de toekomst dus nog een zevende seizoen verwachten van de serie. Aan een gebrek aan interesse van kijkers zal het in ieder geval niet liggen. De zes afleveringen van Black Mirror zijn te zien op Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe trailer 'Riverdale' bereidt ons voor op de laatste afleveringen
Series / Nieuws

Nieuwe trailer 'Riverdale' bereidt ons voor op de laatste afleveringen

In de nieuwe trailer voor de laatste afleveringen van 'Riverdale' zien we wat we kunnen verwachten van het einde van de serie.

Het einde is in zicht: de nieuwste Riverdale-trailer geeft ons een blik op de allerlaatste afleveringen van de serie. Deze spelen zich net als de rest van het seizoen af in de jaren 50, waar de personages heen zijn getransporteerd.

Riverdale is in het laatste seizoen aantoonbaar nog creatiever geworden door de nieuwe setting van de jaren 50 te gebruiken. Hoewel de serie momenteel een korte pauze heeft, komen de laatste afleveringen steeds dichterbij.

Laatste afleveringen


Een nieuwe trailer laat zien wat dat met zich meebrengt en wat fans kunnen verwachten in de resterende afleveringen. Dat zijn onder andere momenten van afscheid nemen, een terugkeer van bekende romances en heel veel glamour.

In seizoen 7 van Riverdale komt Jughead Jones (Cole Sprouse) terecht in de jaren vijftig. Hij heeft geen idee hoe hij daar is beland, noch hoe hij terug moet naar het heden. Aan zijn vrienden heeft hij ook niet veel, aangezien zij gewoon hun leven leiden en niet weten dat ze ooit ergens anders zijn geweest dan in de jaren vijftig.

Afsluiten


De personages zijn in het laatste seizoen teruggekeerd naar de oorsprong, namelijk naar hun Archie Comics-tegenhangers. Hiermee weet Riverdale de serie na een aantal veelbewogen seizoenen op een heel passende manier af te sluiten. De laatste aflevering is vanaf 24 augustus te zien op Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix voegt deze onvergetelijke actiehit uit de jaren '80 toe aan aanbod
Films / Nieuws

Netflix voegt deze onvergetelijke actiehit uit de jaren '80 toe aan aanbod

Vanaf zaterdag 15 juli voegt Netflix de bikkelharde actiefilm 'Top Gun' uit 1986 toe aan hun aanbod.

De film van regisseur Tony Scott is nog steeds populair en straks dus ook te zien bij Netflix. De film was genomineerd voor vier Oscars en wist er daar eentje van te verzilveren. Voeg de film toe aan je watchlist of kijk hem snel bij de dienst.

Regisseur Scott was niet alleen bekend van Top Gun maar ook van de serie The Good Wife en onder meer films als Taking of Pelham 123 en Deja Vu.

Het verhaal


Samen met zijn vriend Goose wordt waaghals Pete 'Maverick' Mitchell aangenomen bij een keiharde opleiding voor piloten, ook wel Top Gun genoemd. Tijdens de opleiding valt zijn oog op Charlie Blackwood, een gerenommeerd vlieginstructeur.

Tijdens zijn opleiding gaat Maverick de concurrentie aan met een andere toppiloot, Iceman. Maar wanneer zijn vriend Goose tijdens een routine oefening verongelukt, vraagt Maverick zich af of het dit allemaal wel waard is.

Cast


Tom Cruise vertolkt in de film de rol van Maverick en zijn vriend Goose wordt gespeeld door Anthony Edwards. De cast wordt verder versterkt door Tim Robbins, Kelly McGillis, Val Kilmer, Tom Skerritt en Michael Ironside.Fantastische film


De film weet op IMDb een score neer te zetten van 6.9/10. Ondanks dat de critici bij Rotten Tomatoes met 56% niet heel enthousiast over de film zijn, is het publiek dat wel met een mooie score van 83%. "Een fantastische film. Een must see voor iedereen van elke leeftijd. Deze film heeft een ongelooflijke plot, ongelooflijke karakters en natuurlijk ongelooflijke actie."

Bij MovieMeter weet de film een score van 3.17/5 neer te zetten en zegt Boneka het volgende over de film. "Opgewaardeerd naar 4 sterren. Hoewel het verhaal misschien simpel is weet iedereen het over welke film het gaat. Het was uiteindelijk ook een mooie wervingsfilm voor de Amerikaanse luchtvaart."

Bij Netflix


Vanaf zaterdag 15 juli kan je deze klassieker uit de jaren '80 streamen bij Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Kathryn Hahn maakt Marvel fans met deze uitspraak helemaal gek voor 'Agatha: Coven of Chaos'
Series / Nieuws

Kathryn Hahn maakt Marvel fans met deze uitspraak helemaal gek voor 'Agatha: Coven of Chaos'

Kathryn Hahn plaagt alle fans met deze uitspraak over Agatha: Coven of Chaos.

Marvel is heel druk bezig geweest met het filmen van Agatha: Coven of Chaos. Fans zijn ongelofelijk enthousiast over de serie en Agatha-actrice Kathryn Hahn belooft veel goeds over de serie.

In Agatha: Coven of Chaos keert Kathryn Hahn terug als Agatha Harkness, onze favoriete heks. We zullen te zien krijgen wat ze allemaal heeft uitgespookt sinds Wandavision.

Weinig bekend


Er is helaas nog maar heel weinig bekend over de serie en niemand geeft per ongeluk spoilers weg. Hahn plaagt fans echter al wel heel lang.

Ze had onlangs een interview met Deadline, waarin ze de serie "heerlijk" noemde. Ze zei dat ze ongelofelijk veel van Agatha houdt, want "ze is een heks, dat is toch heerlijk?"

Heel erg enthousiast


De actrice vertelde ook dat ze het gevoel heeft dat dit precies de rol is die ze "in deze fase van [haar] leven zou moeten spelen". Ook noemt ze de coven de "knapste coven ter wereld".

Te zien op Disney+


Agatha: Coven of Chaos zal waarschijnlijk later dit jaar te zien zijn op Disney+.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
De verschijningsdatum van 'The Boys'-spinoff 'Gen V' is gelekt
Series / Nieuws

De verschijningsdatum van 'The Boys'-spinoff 'Gen V' is gelekt

De verschijningsdatum van Gen V is bekendgemaakt in een korte video op Twitter.

De verschijningsdatum van de geliefdeThe Boys-spinoff Gen V is eindelijk bekend en het is echt totaal niet wat fans verwacht hadden.

Gen V en The Boys spelen zich in hetzelfde universum af waarin superhelden, Supes, worden behandeld alsof ze goden of beroemdheden zijn. Gen V neemt echter afstand van Homelander en zijn groep en focust zich op een groep Supes op de Godolkin Universiteit.

Promotievideo


In een recente tweet deelde het officiële Prime Video een promotievideo over alle series die eraan komen, waaronder dus Gen V.Het officiële Twitter-account van Gen V was er al heel snel bij met een screenshot uit de video. In de korte video is namelijk bekendgemaakt wanneer Gen V uitkomt.

Wanneer?


Helaas is er nog geen precieze datum bekend, maar wel al de maand en deze is heel erg dichterbij. Gen V komt namelijk in september al uit!

Bekijk hieronder de tweet en stream Gen V vanaf september op Prime Video.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Last of Us'-maker maakt zich klaar voor heftige reacties van fans over seizoen 2
Series / Nieuws

'The Last of Us'-maker maakt zich klaar voor heftige reacties van fans over seizoen 2

Craig Mazin houdt nu al rekening met de heftige reacties van fans over seizoen 2.

Toen The Last of Us eerder dit jaar uitkwam, was het meteen een hit. Het is dan ook logisch dat de serie meteen opgepakt werd voor een tweede seizoen. Co-maker Craig Mazin is alleen een beetje bang voor de reactie van fans.

De première van The Last of Us was de op één na beste van de afgelopen 10 jaar, net onder House of the Dragon. Het is dan ook veilig om te zeggen dat de fans heel enthousiast waren.

Seizoen 2


Het tweede seizoen zou later dit jaar beginnen met filmen, maar door de aanhoudende stakingen van de Writer Guild of America is niks meer zeker.Hoewel het seizoen dus nog niet begonnen is met filmen, praatte Craig Mazin, de showrunner van The Last of Us, onlangs met Entertainment Weekly over het vervolg.

Commotie met seizoen 2


Hij vertelde dat er flink wat commotie op sociale media kan ontstaan als fans het niet eens zijn met de casting. Echter, hier trekken ze zich niks van aan want ze "doen gewoon wat [ze] denken dat goed is en hopen dat mensen ervan kunnen genieten".

Bekijk hieronder een interview met de cast en crew en stream The Last of Us op HBO Max.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Koude kerst dreigt voor stakende schrijvers: Hollywoodstudio's wachten met onderhandelen
Series / Nieuws

Koude kerst dreigt voor stakende schrijvers: Hollywoodstudio's wachten met onderhandelen

Er ligt een koude kerst in het verschiet voor de stakers.

De schrijversstaking in Hollywood duurt inmiddels al ruim twee maanden. Mensen die gehoopt hadden op een snelle oplossing in het conflict tussen schrijvers en studio's hebben helaas niet gekregen waar ze op hoopten.

Volgens de laatste berichten uit Hollywood zal er op korte termijn weinig aan de situatie veranderen. De nieuwswebsite Deadline onthult dat de studio's voor een genadeloze strategie kiezen.

Blut


De studio's zouden namelijk willen wachten met onderhandelen tot de schrijvers de staking in de portemonnee gaan voelen. Bepaalde bronnen zouden zelfs beweren dat de studio's tot laat in oktober willen afwachten.

Als de schrijvers blut beginnen te raken, redeneren ze, zullen ze de vakbond aansporen te gaan onderhandelen, wat de positie van de studio versterkt. Op de lange termijn zou die strategie wel de relatie tussen schrijvers en studio's beschadigen.

Topseries


Inmiddels is er een groot aantal series dat vertraging oploopt door de stakingen. Ook veel topseries ontkomen daar niet aan. Tot de series die vertraagd zijn behoren onder andere The Last of Us, Stranger Things en Andor.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Heel Hollywood in staking, maar déze populaire serie ontspringt de dans!
Series / Nieuws

Heel Hollywood in staking, maar déze populaire serie ontspringt de dans!

Nu de acteursvakbond SAG-AFTRA ook staakt, lopen de nodige producties vertraging op.

Bijna een half jaar geleden berichtten wij al over mogelijke stakingen in Hollywood. Na de schrijversvakbond is nu ook de acteursvakbond SAG-AFTRA officieel in staking.

Door de enorme veranderingen in het film- en tv-landschap moeten de voorwaarden voor acteurs en schrijvers aangepast worden, maar de studio's doen dit niet afdoende. Ondanks het feit dat zo goed als heel Hollywood nu plat ligt, wordt The Rings of Power hier niet door benadeeld.

Niet vlekkeloos


Vogue bericht dat de onderhandelingen van de acteursvakbond met de Alliance of Motion Picture and Television Producers (AMPTP) niet tot het gewenste resultaat heeft geleid. Naast stakende schrijvers zit Hollywood nu ook met stakende acteurs, en dit laatste is sinds 1960 niet meer gebeurd.

The Rings of Power zal hier echter geen last van hebben. De opnames van Seizoen 2 van de fantasyserie begonnen in september vorig jaar en zijn een aantal weken geleden afgerond. Ironisch genoeg verliepen de opnames niet vlekkeloos. Zo brak er brand uit op de set en kwam er een paard om als gevolg van een hartstilstand.

Geen vertraging


Na de nodige tegenslagen ziet het er nu dus goed uit voor de prequelserie over Midden-aarde. Als een van de weinig producties loopt deze geen vertraging op als gevolg van de staking. Kijk The Rings of Power op Prime Video.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dikke domper voor Disney+: Topserie gaat verder zonder een van de belangrijkste personages
Series / Featured

Dikke domper voor Disney+: Topserie gaat verder zonder een van de belangrijkste personages

Deze acteur kreeg het iets te druk en moet daarom zijn personage opgeven in het derde seizoen van 'Only Murders in the Building'.

In het derde seizoen van Only Murders in the Building zal een belangrijk personage uit de eerste twee seizoenen niet meer te zien zijn.

In de populaire Hulu-serie volgen we Charles, Oliver en Mabel terwijl ze samen een true-crime podcast beginnen waar ze uitsluitend moorden onderzoeken die in het gebouw hebben plaatsgevonden.

Seizoen 3


In seizoen drie komen we weer terug bij de plotse dood van Ben Glenroy die we hebben gezien in de seizoensfinale van seizoen 2. Vanaf 8 augustus is het derde seizoen van Only Murders in the Building te streamen.Maar helaas keert één personage niet terug voor het volgende moordmysterie. Volgens Deadline zal Teddy Dimas namelijk afwezig zijn in het derde seizoen.

Andere prioriteiten


Nathan Lane heeft het personage twee seizoenen lang gespeeld, maar zijn huidige focus ligt op het Broadway-toneelstuk Pictures From Home

Hierdoor is hij niet in staat om terug te keren voor seizoen 3, waardoor we hem helaas zullen moeten missen. Er blijft echter altijd een kans bestaan dat Teddy in het vierde seizoen of later weer terugkeert.stream Only Murders in the Building op Disney+ of Hulu.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
De quotes uit 'Game of Thrones' die zo herkenbaar zijn voor de fantasyserie
Series / Featured

De quotes uit 'Game of Thrones' die zo herkenbaar zijn voor de fantasyserie

Een aantal thematische quotes van de spelers in het grote spel.

Het epische verhaal van A Song of Ice and Fire is verfilmd als Game of Thrones. Diverse quotes vatten de centrale thema's van de legendarische serie samen.

Het turbulente Westeros met zijn talloze plots om de macht te grijpen heeft de nodige iconische quotes opgeleverd. Hieronder lees je een aantal uitspraken die betrekking hebben op het machtsspel dat als een rode draad door het verhaal loopt.

"It's a trick, a shadow on the wall"


Lord Varys (Conleth Hill) en Tyrion (Peter Dinklage) voeren een gesprek over de politieke situatie zoals die op dat moment is. Wanneer Varys opmerkt dat "macht daar geconcentreerd is waar mensen denken dat die ligt" dan klinkt dit nogal vaag. Een koning heeft per slot van rekening meer macht dan een eenvoudige boer.

Wat de Lord of Whispers natuurlijk bedoelt is dat perceptie een niet te onderschatten onderdeel is van het machtsspel. Zo bezien kan een kleine man inderdaad een grote schaduw werpen."Any man who must say 'I am the king' is no true king"


De scène waarin Tywin (Charles Dance) zijn kleinzoon, de verwende koning Joffrey (Jack Gleeson), op zijn plek zet heeft duidelijk een komische kant.

Tywin wijst Joffrey erop dat hard schreeuwen hoe machtig hij is hem weinig respect zal opleveren. Het afdwingen van gezag is minstens zo belangrijk als macht. Wanneer zijn kleinzoon Tywin vervolgens van lafheid beschuldigt kijkt deze laatste hem alleen maar aan zonder verder iets te zeggen. Het eindigt ermee dat Zijne Koninklijke Hoogheid Joffrey die avond vroeg naar bed wordt gestuurd. Het valt niet mee om koning te zijn."Not today"


Deze uitspraak geeft Arya's (Maisie Williams) karakter goed weer, maar biedt ook een illustratie van volharding. Om in het machtsspel te overleven moeten de spelers het nodige doorzettingsvermogen aan de dag leggen.

Arya leert deze uitspraak van haar Braavosi schermleraar Syrio Forel (Miltos Yerolemou). Het betreft hier het antwoord op de vraag "Wat zeggen we tegen de God van de Dood?". Arya is nog een kind en moet zien te overleven nadat vrijwel haar hele familie bruut afgeslacht is. Door het verhaal heen wordt 'not today' een soort mantra voor Arya in haar zoektocht naar wraak.Al met al zijn er natuurlijk talloze andere memorabele uitspraken te vinden. Game of Thrones kun je zien op HBO Max.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe Star Wars-serie 'The Acolyte' is een mijlpaal voor in de geschiedenisboeken
Series / Nieuws

Nieuwe Star Wars-serie 'The Acolyte' is een mijlpaal voor in de geschiedenisboeken

Alle afkomsten en orientaties worden vertegenwoordig in de veelbelovende nieuwe Star Wars-serie.

Er zijn een hoop Star Wars-projecten om naar uit te kijken in de komende jaren, maar een van de meest veelbelovende is zonder twijfel The Acolyte.

Reden daarvoor is dat de serie een mystery-thriller is die zich afspeelt aan het einde van de High Republic, een tijdperk van ruim een volle eeuw voor de gebeurtenissen in The Phantom Menace.

Acteurs uit alle uithoeken


En de diverse cast is ook niet misselijk: de hoofdrolspelers zijn Amandla Stenberg (Bodies Bodies Bodies), Lee Jung-jae (Squid Game), Manny Jacinto (The Good Place), Jodie Turner-Smith (Murder Mystery 2), Dafne Keen (Logan) en Charlie Barnett (Russian Doll).

Enkele castleden van de serie spraken zich onlangs tijdens een interview met Entertainment Weekly uit over de inclusiviteit van de castleden.

Aldus Stenberg:

"Je ziet de vooruitgang die Star Wars boekt op het gebied van de series. Ik heb altijd al gedacht dat een wereld vol fantasy en sci-fi de perfecte veilige haven is voor gekleurde mensen.

En het is een wereld waar ik altijd veel van heb gehouden. Dus om hierbij betrokken te zijn in de fase dat inclusiviteit voorop staat, is geweldig voor gekleurde nerds. Het is een droom die uitkomt."Inclusiviteit als speerpunt


Turner-Smith voegt daar aan toe:

"De inclusiviteit is zeker iets dat me opviel en een van de redenen waarom ik ervoor koos om deel te nemen aan deze wereld."

Ook Dafne Keen is blij met de inclusieve beleving op de setL

"Dat was zeker een gesprek dat we hebben gevoerd op de set... het is verfrissend om een set te betreden die zo ontzettend divers is. We komen uit alle hoeken van de wereld, dus dat is heel bijzonder."

Star Wars: The Acolyte zal ergens in 2024 te streamen zijn.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Spectaculaire trailer tweede helft 'The Witcher' seizoen 3: met het laatste van Henry Cavill
Series / Trailer

Spectaculaire trailer tweede helft 'The Witcher' seizoen 3: met het laatste van Henry Cavill

De eerste helft is inmiddels volledig beschikbaar om te kijken op Netflix.

Netflix heeft de eerste trailer vrijgegeven voor de tweede helft van het derde seizoen van de peperdure fantasy-serie The Witcher.

Het derde seizoen, dat wederom gebaseerd is op de boekenreeks van Andrzej Sapkowski, werd in twee helften opgedeeld.

Nog twee weken


De eerste vijf afleveringen zijn sinds 29 juni te streamen, maar de overige drie afleveringen pas vanaf 27 juli a.s.

Het derde seizoen werd tussen april en september 2022 gefilmd in Slovenie, Kroatie, Marokko en delen van de Sahara, Wales, Surrey en de Longcross Studios in Engeland.

Een drastische wijziging


Serie-bedenker en -showrunner Lauren Hissrich gaf eerder al aan dat het nieuwste seizoen voornamelijk een verfilming is van 'Time of Contempt', een van de meest actievolle delen uit Sapkowski's reeks.

Het derde seizoen is tevens het laatste waarin we Henry Cavill zien als Geralt of Rivia. Liam Hemsworth neemt die rol over voor het vierde en vijfde seizoen.Bovenstaande trailer hint al naar deze verandering, want Geralt lijkt de strijd ditmaal maar nipt te overleven.

Naast Cavill zijn er in The Witcher ook rollen weggelegd voor Freya Allan, Anya Chalotra en Joey Batey.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Boys'-ster wordt compleet genegeerd: Homelander is geen Emmy waard...
Series / Nieuws

'The Boys'-ster wordt compleet genegeerd: Homelander is geen Emmy waard...

Ondanks goede kritieken in de satirische superheldenserie blijft de nominatie alweer uit.

Hoewel Homelander, briljant gespeeld door Antony Starr, officieel geen hoofdpersonage is, zien we hem net zo vaak als bijvoorbeeld Butcher Boy (Karl Urban). Jammer genoeg leidt de sterke prestatie maar niet tot erkenning.

Met de prestigieuze Emmy's in het vooruitzicht is de lijst met genomineerden voor Beste Acteur in een Dramaserie bekend. Hoewel alle hoofdrolspelers in The Boys voorgedragen zijn, heeft geen van hen de lijst gehaald.

Prestigieuze categorie


Sinds de start van de serie in 2021 is de populaire serie acht keer genomineerd voor een Emmy. Dit jaar is dit in de categorieën Beste Geluidsmontage en Beste Stuntcoördinatie, maar niet in de prestigieuze categorieën Beste Drama en Beste Acteur of Beste Actrice.

Starrs portrettering van Homelander is uitstekend te noemen aangezien hij de schurk ook een sympathieke kant geeft. Eerder resulteerde dit in een Critic's Choice Award en een Saturn Award. In beide gevallen nam Starr het beeldje voor Beste Acteur mee naar huis.

De reden voor het achterblijven van The Boys voor de Emmy's is niet echt helder. Op de huidige lijst voor Beste Acteur staan Jeff Bridges (The Old Man), Brian Cox, Kieran Culkin, en Jeremy Strong (Succession), Bob Odenkirk (Better Call Saul), en Pedro Pascal (The Last of Us). De spelers kunnen zich wat dit betreft zeker meten met de concurrentie.

Sommigen merkten op dat drie acteurs uit een serie een beetje teveel van het goede is. Wellicht zullen de critici in de toekomst wat dat betreft een betere verdeling voor ogen hebben. Kijk The Boys op Prime Video.

Bekijk op instagramInteresse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Onvergetelijk 'Stranger Things'-moment krijgt unieke extra beelden van Netflix
Series / Nieuws

Onvergetelijk 'Stranger Things'-moment krijgt unieke extra beelden van Netflix

In seizoen vier bloeide er een hartverwarmende vriendschap op tussen de twee Hawkins-tieners.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Na vier enorm succesvolle seizoenen van de Netflix-megahit Stranger Things moeten fans nog even wachten op het vijfde, en laatste seizoen. In de tussentijd trakteren de makers op nieuwe, unieke beelden van achter de schermen.

Matt Duffer, van de Stranger Things-makers The Duffer Brothers, deelde een video die tot op heden nog nooit vertoond is. Het zijn beelden van de personages Eddie Munson (Joseph Quinn) en Dustin Henderson (Gaten Matarazzo).

Alliantie tegen Vecna en het kwaad


Zoals velen nog weten stond het vierde seizoen in het teken van Eleven (Millie Bobby Brown) die het in een telekinetische strijd opnam tegen de kwaadaardige Vecna (Jamie Campbell Bower).

Het bleek dat Vecna voornamelijk verantwoordelijk was voor alle mysterieuze gebeurtenissen in Hawkins en in de tussentijd was er veel meer aan de hand dan de personages dachten, waarop ze wederom gezamenlijk de strijd moesten aangaan.

Master of Puppets


Terwijl de personages Nancy Wheeler, Steve Harrington en Robin Buckley op weg gingen naar het Creel House besloten Eddie en Dustin achter te blijven in Eddie's trailer om de gevaarlijke 'Demobats' af te leiden in die iconische scene.Toen het plan echter dreigde te mislukken besloot Eddie de epische held te zijn en zich op een enorm spectaculaire op te offeren. Hij greep naar zijn gitaar en speelde zo luid mogelijk het nummer Master of Puppets van de band Metallica.

Niet te ridicuul?


In de nieuwe beelden is te zien dat Matt Duffer de twee acteurs filmt op het moment dat ze naar de gitaar lopen om hun plan uit te voeren. Terwijl ze de scène oefenen vraagt Quinn nog of het er niet te over de top ("camp") uitziet.Kijk hierboven het fragment van Eddie en Dustin. Alle afleveringen van Stranger Things kijk je op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dit 'Bridgerton'-personage krijgt het voor zijn kiezen in seizoen 3
Series / Nieuws

Dit 'Bridgerton'-personage krijgt het voor zijn kiezen in seizoen 3

Er zijn de afgelopen seizoenen veel hints geweest naar de toekomst van Benedict Bridgerton.

Binnenkort komt het derde seizoen van Bridgerton uit. In dit seizoen zal er weer gefocust worden op een nieuw kind uit de familie, namelijk Colin Bridgerton. Maar dat betekent niet dat hij de enige zal zijn met liefdesproblemen, want zijn broer Benedict gaat ook flink wat meemaken.

Als je Bridgerton als enkel een simpele romantische serie ziet, vergeet je soms te letten op de details. Maar in werkelijkheid zijn die details vaak de sleutel tot een aankomende verhaallijn. We weten dat seizoen 3 zal draaien om Colin en Penelope, maar fans van andere personages zijn druk bezig om uit te zoeken wat hun favoriet te wachten staat.

Benedict


Benedict Bridgerton, het tweede kind in de familie en de tweede zoon, moet bijvoorbeeld nog onder de loep worden genomen. En te oordelen naar hoe weinig er nog bekend is over zijn verhaallijn dit seizoen, kunnen we aannemen dat er iets groots voor hem aankomt. Iets dat het logisch maakt dat de focus volgend seizoen wellicht op hem ligt.

Uit de boeken weten we dat Benedict een liefdesverhaal krijgt met Sophie. Dit past perfect in de tijdlijn van de serie, direct nadat Colin en Penelope elkaar hebben gevonden. Maar ook alle kleine details die de kijkers in het afgelopen seizoen hebben opgepikt, doen hen geloven dat Benedict binnenkort aan de beurt is .

Liefdesverdriet


Diezelfde details suggereren echter ook dat hij misschien moet lijden voordat hij daar arriveert. Hij heeft bijvoorbeeld vaak tegen zijn zus Eloise gezegd dat hij nooit liefdesverdriet heeft ervaren. Fans geloven dat dit een veelbetekenende hint is naar zijn toekomst.Hoewel sommige theorieën suggereren dat hij dit seizoen verslavingsproblemen zal krijgen, geloven anderen dat zijn verhaallijn sneller zal gaan en dat we dit seizoen al de kans krijgen om zowel Lady in Silver als Sophie te ontmoeten.

Release


Of dit waar is of niet, zullen we moeten afwachten. Hoewel er veel geruchten rondgaan op internet, is er nog geen officiële releasedatum voor seizoen 3 van Bridgerton. Bekijk de vorige seizoenen op Netflix.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.