search
Afleveringenaantal 'Twin Peaks' wordt pas ná opnames bepaald
Series / Nieuws

Afleveringenaantal 'Twin Peaks' wordt pas ná opnames bepaald

De opnames gaan in september van start.

Showtime's reboot van Twin Peaks heeft al een boel ups en downs meegemaakt, maar lijkt nu in een definitieve up te zitten. David Lynch is weer aan boord en krijgt op veel vlakken zijn zin van Showtime. David Nevins, voorzitter van Showtime Networks, gaf tijdens de TCA een boel details over het aankomende nieuwe seizoen. Daarnaast is er een teaserfoto vrijgegeven die een bekend beeldelement bevat.


Allereerst onthulde Nevins dat Lynch samen met Mark Frost één scenario geschreven heeft voor het complete seizoen. Om die reden wordt de boel opgenomen als een extreem lange film. Het aantal afleveringen van het seizoen is om die reden nog niet bekend. De film die opgenomen wordt, zal via editing naar individuele afleveringen teruggebracht worden. Volgens Nevins komen er waarschijnlijk meer dan 9 afleveringen.

Wat de cast betreft, bevestigde Nevins nog dat Kyle MacLachlan inderdaad terugkeert. En "fans mogen optimistisch zijn over de mensen die ze graag willen zien verschijnen, naast een paar verrassingen."

De opnames gaan in september van start. Het nieuwe seizoen gaat in 2016 of 2017 in première, afhankelijk van wanneer Lynch klaar denkt te zijn.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen