search
'Ahsoka' introduceert personage dat toekomstige 'Star Wars'-films met elkaar verbindt
Series / Nieuws

'Ahsoka' introduceert personage dat toekomstige 'Star Wars'-films met elkaar verbindt

In 'Ahsoka' krijgt een personage dat we kort zagen in 'Rebels' waarschijnlijk zijn eerste verhaallijn.

Ahsoka gaat in augustus in première op Disney+. De serie introduceert mogelijk een personage dat de toekomstige film uit het Mandalorian-tijdperk van Dave Filoni en de Jedi Order-film van Sharmeen Obaid-Chinoy met elkaar moet gaan verbinden.

Hoewel er over beide projecten nog maar weinig bekend is, is het duidelijk waar ieder project op de Star Wars-tijdlijn valt. Dit geeft het publiek een idee van welke personages in de aankomende films zouden kunnen verschijnen.

Kloof overbruggen


Ahsoka zal de kloof overbruggen tussen de gebeurtenissen in Star Wars Rebels en het New Republic-tijdperk. Terwijl de Rebels-epiloog het lot van de Ghost-crew onthult na de bevrijding van Lothal, laat het ook de toekomst van de hoofdpersonages onbepaald.

Hierdoor kunnen hun verhalen doorgaan in andere Star Wars-projecten, zoals Ahsoka en The Mandalorian. De franchise introduceert zelden zomaar personages, dus het is waarschijnlijk dat een nieuwkomer uit de finale van de Rebels-serie later terugkeert. Het zou goed kunnen dat één van die personages hun eerste verhaallijn krijgt in Ahsoka.

Jacen Syndulla


Het speelgoed dat is uitgekomen voor Ahsoka bevat een opnieuw ontworpen versie van Jacen Syndulla, het kind van Hera Syndulla en Kanan Jarrus, geïntroduceerd in de Rebels-finale. Er is niet veel bekend over het personage, behalve dat hij lid is van de Ghost-crew tegen de tijd dat de Battle of Endor zich ontvouwt.



Met de terugkeer van Grand Admiral Thrawn in Ahsoka, is het vrijwel zeker dat de serie zal dienen als een voorloper van de film uit het Mandaloriaanse tijdperk van Dave Filoni. Dit betekent dat personages uit Ahsoka waarschijnlijk opnieuw zullen verschijnen in de film om dit tijdperk van Star Wars af te ronden. En gezien het speelgoed, hoort ook Jacen daarbij.

New Jedi Order


Omdat zijn vader een Jedi was, is het waarschijnlijk dat Jacen ook Force-gevoelig is. Wat zijn capaciteiten ook zijn, het is onwaarschijnlijk dat Jacen een grote rol zal spelen in Ahsoka, aangezien trailers aangeven dat de serie zich voornamelijk richt op de Ahsoka en Sabine Wren.



Omdat Jacen werd geboren in 0 BBY, verschijnt hij mogelijk ook in Rey's New Jedi Order-film. De film speelt zich af rond 50 ABY, wat betekent dat Jacen een volledig getrainde Jedi zou kunnen zijn die Rey helpt de Order weer op te bouwen. Ahsoka verschijnt op 23 augustus op Disney+.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen