search
Deze snoeiharde actiefilm moet je echt zien bij Prime Video

Deze snoeiharde actiefilm moet je echt zien bij Prime Video

Als je in bent voor keiharde actiefilms dan is 'Cash Truck' of ook wel 'Wrath of Man' genoemd een film die je gezien moet hebben. Stream hem nu bij Prime Video.

Patricia Koning
De bijna twee uur durende film zit vol actie, explosie en rondvliegende kogels. Kijk Cash Truck bij Prime Video.

Deze keiharde actiefilm komt van regisseur Guy Ritchie. Ritchie kennen we ook wel van andere actiefilms als Lock, Stock and Two Smoking Barrels en The Man from U.N.C.L.E..

Cast


In de film zien we in de grootste rol Jason Statham. Statham en Ritchie werkten eerder samen aan Lock, Stock and Two Smoking Barrels, Snatch en Revolver.

De cast wordt verder versterkt door Holt McCallany, Josh Hartnett, Rocci Roy Williams, Jeffrey Donovan, Scott Eastwood en Deobia Oparei.

Het verhaal


In de film volgen we H, een mysterieus personage dat een baan aanneemt bij een crashtruck bedrijf dat verantwoordelijk is voor het verplaatsen van honderden miljoenen dollars per week.H. verrast zijn collega's wanneer hij al zijn vaardigheden laat zien tijdens een overval. De rest weet niet wat ze van hem moeten denken. Is hij een ex-agent, een militaire held of misschien wel een crimineel meesterbrein?

Krachtig


De film weet een goed cijfer neer te zetten van 7.1/10 op IMDb. De critici op Rotten Tomatoes geven de film 67%. Het publiek weet de film meer te waarderen en geeft de film een goede 90%.

"Als je van actiethrillers of overval films houdt, moet je dit op zijn minst als een oefening in ambacht bekijken. Wie had gedacht dat een stille, ingetogen versie van een Ritchie/Statham-misdaadthriller zo krachtig kon zijn?", weet een van de critici te vertellen.

Prime Video


Als je deze actiefilm nog niet gezien hebt, ga dit dan zeker een keer doen. Bekijk de film bij Prime Video.

Aanbevolen artikelen