search
Het roerige leven van de Olsen-zusjes, die schitterden in 'Full House'
Series / Nieuws

Het roerige leven van de Olsen-zusjes, die schitterden in 'Full House'

De Olsen-zusjes hebben al een leven lang in de schijnwerpers achter de rug.

De sitcom Full House die werd uitgezonden van 1987 tot 1995 was in die tijd zeer populair en groeide uit tot een van de meest geliefde sitcoms aller tijden. De serie speelde zich af in San Francisco en volgde het leven van weduwnaar Danny Tanner, gespeeld door Bob Saget, die zijn dochters opvoedt met hulp van zijn beste vriend Joey en zijn zwager Jesse.

Kennen jullie Mary-Kate en Ashley Olsen nog? Zij speelden Michelle Tanner in deze geliefde serie.

De Olsen-tweeling


De Olsen-tweeling was al op televisie te zien toen zij ongeveer 6 maanden oud waren. Zij speelden met zijn tweeën de rol van Michelle.

Al in 1993 werd een deel van hun salaris geïnvesteerd in een eigen productiemaatschappij, Dualstar Entertainment Group. De tweeling speelde vervolgens in ongelooflijk veel zelf geproduceerde films die veelal meteen op video uitkwamen. zoals To Grandmother's House We Go, New York Minute, When in Rome en It Takes Two. Ze waren extreem populair en op een gegeven moment werd de roem hen wat te veel.



The Row


In 2012 maakten ze bekend te stoppen met acteren en begonnen ze een eigen modelabel, The Row. Ze hebben, ondanks dat ze natuurlijk wel reclame maakten voor hun merk, daarmee toch een poging gedaan om wat meer uit de schijnwerpers te blijven.

Ashley heeft aangegeven last te hebben van pleinvrees. Zij gaf bij gesprekken over een reboot van Full House aan, dat zij nog steeds last heeft van paniekaanvallen als zij denkt aan acteren. Mary-Kate vindt acteren wel leuk en verschijnt vanaf 2007 weer in films en series.

Elizabeth


De bekendste actrice uit de familie is tegenwoordig overigens hun oudere zus Elizabeth Olsen. Zij speelt Wanda Maximoff in het Marvel Universum, o.a. in hitserie WandaVision. Recentelijk dook de oudere zus ook op in het prachtige Love and Death op Apple TV+.

Bekijk op instagram


Persoonlijk leven
Ashley is getrouwd met kunstenaar Louis Eisner. Mary-Kate was getrouwd met de zestien jaar oudere Olivier Sarkozy, maar scheidde in 2020 van hem.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen