search
Mogelijke 'Jack Ryan' spin-off: Producent hint naar serie over Ding Chavez
Series / Nieuws

Mogelijke 'Jack Ryan' spin-off: Producent hint naar serie over Ding Chavez

Hoewel de acteur er nog wat vaag over doet, heeft de producent al genoeg plannen.

Prime Video heeft zojuist het laatste seizoen van de hitserie Tom Clancy's Jack Ryan afgerond. Na vier seizoenen zit het er op, maar niet als het aan producent Allyson Seeger ligt.

Acteur John Krasinski speelde vier seizoenen de hoofdrol en daar kwam in het laatste seizoen het personage van Domingo Ding Chavez bij. De rol, gespeeld door acteur Michael Peña, is volgens Seeger rijp voor een spin-off.

Peña doet het goed bij de fans


Ding Chavez was in seizoen vier een undercoveragent die een essentieel deel uitmaakte van operatie Pluto. Het personage werd in korte tijd geliefd bij het publiek, waarbij een groot deel van de Jack Ryan-fans om een spin-off vroegen.

Peña doet het sowieso goed bij het publiek. Met zijn vriendelijke en humoristische voorkomen en zijn karakteristieke wijze van praten zien fans hem graag. Hij vertolkte eerder al rollen in de films Fury, The Mule en natuurlijk Ant-Man.

Meer uit de wereld van Tom Clancy


Naast dat Seeger brood ziet in een spin-off van Ding Chavez zijn er ook plannen om een film uit te brengen van Rainbow Six. Geruchten gaan dat Krasinski weer in de huid van Jack Ryan zal kruipen.



Kijk alle afleveringen van Tom Clancy's Jack Ryan op Prime Video.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen