search
Fan van 'Lincoln Lawyer'? Laat je verrassen door deze 4 sterke advocatenseries op Netflix
Series / Featured

Fan van 'Lincoln Lawyer'? Laat je verrassen door deze 4 sterke advocatenseries op Netflix

Duik de wereld in van rechtbanken, sluwe trucjes en gerechtigdheid (hopelijk).

Netflix heeft een flinke rits aan indrukwekkende advocatendrama's klaarstaan in hun catalogus, die je op het puntje van je stoel houden. Ben je na het bingen van The Lincoln lawyer dus op zoek naar je volgende verslaving? Geen zorgen, hieronder heb je ze voor het uitkiezen.

How to Get Away with Murder | Netflix | 6 seizoenen



Strafrechtadvocate Annalise Keating en haar getalenteerde studenten duiken samen diep in duistere zaken, waarbij ze niet alleen de waarheid moeten vinden, maar ook hun eigen geheimen moeten bewaren.



Partner Track | Netflix | 10 afleveringen



Wanneer een jonge advocate vastbesloten is om de top te bereiken, wordt ze geconfronteerd met keuzes die haar morele kompas op de proef stellen. Terwijl ze vecht om te overleven in een competitieve omgeving vol bedrog en manipulatie, zal ze ontdekken dat succes een hoge prijs kan hebben.

Lees de recensie van SerieTotaal.



You Don't Know Me | Netflix | 14 afleveringen



Een man wordt beschuldigd van een gruwelijke moord die hij zegt niet te hebben gepleegd. Terwijl hij vecht om zijn onschuld te bewijzen, onthult het onderzoek duistere geheimen en verborgen motieven. Tegen de achtergrond van een rechtssysteem vol onrechtvaardigheid en vooroordelen, zal de waarheid uiteindelijk aan het licht komen.

Lees de recensie van SerieTotaal.



Law School | Netflix | 16 afleveringen



Op de prestigieuze Hankuk Universiteit voor Rechten krijgt een groep studenten te maken met een schokkende moordzaak die hun toekomst op het spel zet. Terwijl ze worstelen met de waarheid en de complexiteit van de wet, ontdekken ze dat gerechtigheid soms ver te zoeken is.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen