search
'Over de top' komedie met Rowan Atkinson beklimt de Netflix Top 10
Films / Nieuws

'Over de top' komedie met Rowan Atkinson beklimt de Netflix Top 10

De avontuurlijke actiefilm vol met humor uit 2018 weet aan populariteit te winnen want hij staat nu op de derde plaats in de Netflix Top 10.

Wanneer je Rowan Atkinson zegt, zeggen velen Mr. Bean. Bij Atkinson kunnen we voornamelijk vaak zeggen, heel veel humor. Zo zien we ook in Johnny English Strikes Again een grote dosis humor voorbij komen.

De film is geregisseerd door David Kerr, hij is ook wel bekend van de televisieseries Man vs. Bee en Roald & Beatrix: The Tail of the Curious Mouse.

Het verhaal


Wanneer er een cyberaanval plaatsvindt en de gegevens van alle geheim agenten in Groot-Brittannië op straat komen te liggen, moet de beste spion die er is ingehuurd worden.

Om het meesterbrein achter de aanval te vinden wordt de hulp ingeschakeld van niemand minder dan Johnny English.

Cast


In deze derde film van de reeks zien we niet alleen Atkinson. Naast hem zien we in de film ook Ben Miller, Olga Kurylenko, Emma Thompson, Kevin Eldon, Adam James en Kendra Mei.



Balans tussen flauw en te flauw


Bij IMDb weet de film een prima 6.2/10 neer te zetten. Bij MovieMeter pakt de film 2.91/5 en zegt blurp194 het volgende over de film. "Wellicht het meest geslaagde van de drie Johnny English films tot dusver. Niet precies door Atkinson, die doet tenslotte eigenlijk altijd zo'n beetje hetzelfde. Het zit 'm vooral in de balans tussen flauw en te flauw, die hier weer behoorlijk raak is en vooral de timing waarmee de grappen worden gebracht."

Bij Rotten Tomatoes zijn critici en publiek beiden niet geheel enthousiast en weet de film gemiddeld 43% te pakken.



Netflix


Ben jij in voor flauwe humor of gewoon groot fan van Rowan Atkinson, kijk de film dan nu bij Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen