search
Craig Mazin onthult plan om 'The Last of Us 2' op tijd te voltooien ondanks de stakingen

Craig Mazin onthult plan om 'The Last of Us 2' op tijd te voltooien ondanks de stakingen

Craig Mazin heeft een plan om seizoen 2 op tijd af te hebben, ondanks de stakingen.

Adriennë Koolen
Het is al een tijdje bekend dat de stakingen voor grote problemen zorgen bij films en series. Ook HBO’s The Last of Us heeft er last van tijdens de productie van seizoen 2.

Tot nu toe was er heel weinig bekend over seizoen 2 en wanneer fans het vervolg kunnen verwachten. Gelukkig heeft Craig Mazin onlangs de productietijdlijn verduidelijkt.

Eerlijkheid


Zowel acteurs als schrijvers staken nu voor een eerlijk loon en dit zorgt voor grote vertragingen op set. Velen denken nu dan dus ook dat The Last of Us seizoen 2 de verwachte première van 2025 niet gaat halen.

Volgens Mazin is er echter geen reden voor paniek, want hij ziet mogelijkheden om het tweede seizoen op tijd klaar te hebben.

Voorbereidingen


Mazin kan niet met zijn schrijvers hard aan het werk, maar dat betekent niet dat hij stilzit. Hij is namelijk al van alles aan het bedenken zodat hij, wanneer de stakingen over zijn, als "een kanon" door kan schieten.Bovendien werd het schema van seizoen 2 niet onmiddellijk beïnvloed door de stakingen. Er was namelijk extra tijd ingepland, om rekening te houden met het weer. The Last of Us filmt namelijk bijna alles buiten.

Bekijk hieronder een interview met de cast en crew en stream The Last of Us op HBO Max.

Aanbevolen artikelen