search
The Rock staat op het punt om dit Hollywood-record te verbreken
Films / Nieuws

The Rock staat op het punt om dit Hollywood-record te verbreken

De nieuwe kerstfilm van The Rock levert hem meer geld op dan ooit tevoren.

Dwayne Johnson, de acteur die vooral bekend staat als The Rock, staat op het punt om een recordbedrag binnen te slepen met één film. Later dit jaar verschijnt een nieuwe kerstfilm, waarvoor hij maar liefst 50 miljoen dollar krijgt!

Dat meldt Puck News. Als dit waar is, verbreekt hij het record van Robert Downey Jr. voor Captain America: Civil War en Will Smith voor King Richard. Voor die film mochten beide acteurs 40 miljoen dollar in ontvangst nemen. Ook niet verkeerd...

The Rock in Red One


Maar The Rock gaat daar met Red One nog even met 10 miljoen dollar overheen. Red One is een kerstfilm die later dit jaar debuteert op Prime Video.

Het bedrag 50 miljoen dollar gaat overigens enkel over het geld dat hij direct krijgt, eventuele bonussen zitten hier dus nog niet eens bij ingegrepen!



Sneak peek Red One


In december deelde The Rock al een eerste blik op Red One. Hierin zien we de acteur samen met J.K. Simmons, die sportief bezig is geweest om het lichaam van de kerstman te krijgen. Maar deze kerstman is voor de verandering niet dik!

Red One is later dit jaar te zien op Prime Video.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen