search
Adembenemende docufilm duikt op in de Netflix Top 10
Films / Nieuws

Adembenemende docufilm duikt op in de Netflix Top 10

'The Deepest Breath' is vanaf afgelopen woensdag te streamen op Netflix. De docufilm weet een hoop mensen te raken want hij staat momenteel op de zesde plaats in de Netflix Top 10.

In deze docufilm duiken we de dieptes van de oceaan in. Stream de film bij Netflix of voeg hem toe aan je watchlist voor een ander moment.

De film is van de hand van regisseur Laura McGann. Eerder regisseerde zij Revolutions, Wartgirl en Stop Search Seize.

Over de film


Deze docufilm volgt de carrières van een duikkampioen en een veiligheidsduiker. Ondanks deze uiteenlopende carrières lijken ze voorbestemd om de krachten te bundelen. In de diepte van de oceaan jagen ze samen hun dromen na.

De film volgt grote avonturen van de twee en oogt van het begin af aan onheilspellend. McGann laat zien hoe gevaarlijk de wereld van de twee is, zal dit wel goed aflopen?

De personen in de film


De duikkampioen die we volgen in deze film is Alessia Zecchini en de veiligheidsduiker is Stephen Keenan. Zecchini wil alle records verbreken die er zijn en Keenan volgt haar op de voet en probeert alles uit haar te halen wat erin zit.



Scores


De film weet al een goede score te pakken tot zover op IMDb, daar staat hij nu op 7.9/10. Op Rotten Tomatoes staat de film nu gemiddeld op een score van 88%. "De film is niet alleen een onderzoek naar een extreme sport, maar een verkenning van twee mensen die leren voor zichzelf en voor elkaar te leven.", weet een van de critici te vertellen.







Stream


Geïntrigeerd door het verhaal en alle reacties tot zover op de film? Ontdek The Deepest Breath zelf op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen