Prime Video onthult krachtige trailer 'The Wheel of Time' seizoen 2

Het heeft even geduurd, maar in september krijgen we eindelijk het tweede seizoen van de fantasy-serie te zien.

Zilko Tarici, 21-07-2023 09:43

Prime Video heeft de eerste trailer vrijgegeven voor het later dit jaar te verschijnen tweede seizoen van fantasy-dramaserie The Wheel of Time, gebaseerd op Robert Jordans gelijknamige boekenreeks.
De serie vertelt het verhaal van een epische wereld waarin magie bestaat, maar alleen vrouwen het kunnen gebruiken. In de tweede reeks worden de jonge vrienden van de Two Rivers bedreigd door nieuwe en oude vijanden.

Nieuwe uitdagingen

De vrouw die de vriendengroep begeleidde heeft nu geen krachten meer, waardoor ze andere manieren moeten aanboren om te overleven.

Hoofdrolspelers van The Wheel of Time zijn Rosamund Pike, Daniel Henney, Zoe Robins, Madeleine Madden, Josha Stradowski en Marcus Rutherford. Donal Fin neemt de rol van Mat Cauthon over in de nieuwe afleveringen.

Derde seizoen al op komst

Nieuwkomers in het tweede seizoen zijn Ceara Coveney (als Lady Elayne Trakand), Ayoola Smart, Natasha O’Keeffe, Gregg Chillingirian, Meera Syal, Maja Simonsen, Ragga Ragnars, Jay Duffy en Rima Te Wiata.Het eerste seizoen is gewoon nog te streamen via Prime Video, mocht je het hebben gemist.

De premièredatum van het tweede seizoen is 1 september 2023. Aan het derde seizoen wordt inmiddels al gewerkt (hoewel de productie nu is stilgelegd wegens de stakingen in Hollywood).
Lees meer over: The Wheel of Time, Amazon Prime Video, Rosamund Pike, Daniel Henney, Zoe Robins

Populair nieuws

Laatste serienieuws

'Doctor Who'-ster had nog nooit van serie gehoord

'Doctor Who'-ster had nog nooit van serie gehoord

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in