search
Prime Video zet deze week 5 nieuwe afleveringen online waaronder een nieuw seizoen 'Good Omens'
Series / Nieuws

Prime Video zet deze week 5 nieuwe afleveringen online waaronder een nieuw seizoen 'Good Omens'

Deze week is het op Prime Video genieten van de nodige dosis fantasie en humor.

Hieronder het wekelijkse overzicht met de drie meest opvallende series uitgelicht, inclusief trailer.

Good Omens (seizoen 2)



Verschijnt op: 28 juli
Genre: Komedie / Fantasie
Kijk op: Prime Video

Synopsis: Het einde van de wereld is nabij, waardoor een kieskeurige engel en een uitbundige demon die aardig gesteld zijn op het leven op aarde een onwaarschijnlijke samenwerking moeten aangaan om het armageddon te stoppen. Maar ze zijn de antichrist kwijt, een 11-jarige jongen die geen weet heeft van zijn rol. Hierdoor moeten ze op avontuur om hem te vinden en de wereld te redden voor het te laat is.





The Summer I Turned Pretty (seizoen 2 - aflevering 5)



Verschijnt op: 28 juli
Genre: Drama / Romantiek
Kijk op: Prime Video

Synopsis: Belly Conklin wordt bijna 16, en ze is op weg naar haar favoriete plek, Cousins Beach, om de zomer door te brengen met haar familie en de Fishers. Belly is het afgelopen jaar erg gegroeid, en ze heeft het gevoel dat deze zomer anders zal zijn dan de vorige. The Summer I Turned Pretty is gebaseerd op het boek van Jenny Han, die de bedenker en de uitvoerend producent is.





LOL: Last One Laughing Naija (seizoen 1 - aflevering 4)



Verschijnt op: 28 juli
Genre: Komedie
Kijk op: Prime Video

Synopsis: Basketmouth ontvangt 10 van de grappigste en gekste Nigeriaanse komieken zes uur lang in een kamer. Ze zullen er alles aan doen om elkaar aan het lachen te maken, behalve zelf lachen. De laatste die lacht wint het spel en 40.000.000 Naira voor een goed doel naar keuze.





Overige series nieuw op Prime Video



Hieronder de overige series die deze week op Prime Video verschijnen.

22 juli: De Regenboogmoorden (seizoen 1) - Documentaire / Criminaliteit - De Kralingse Bos-moorden zijn ruim 20 jaar lang een cold case, tot er in 2015 eindelijk een doorbraak komt. Maar geeft het pakken van deze dader ook inzicht in de motieven van homomoordenaars en vergroot dit de kans om ook de andere moorden alsnog op te lossen?

22 juli: Invincible (seizoen 2) - Animatie / Actie / Avontuur - Invinvible is een superhelden-tekenfilmserie voor volwassenen over de 17-jarige Mark Grayson, die net zo is als als andere jongens van zijn leeftijd – behalve dat zijn vader de machtigste superheld op de planeet is, Omni-Man. Maar als Mark zijn eigen krachten krijgt, ontdekt hij dat de erfenis van zijn vader niet zo heldhaftig is als hij lijkt.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen