search
Eerste trailer 'The Walking Dead: Daryl Dixon' eindelijk te zien!
Series / Trailer

Eerste trailer 'The Walking Dead: Daryl Dixon' eindelijk te zien!

Daryl blijkt een belangrijke missie in Frankrijk te moeten vervullen.

De trailer laat een nieuw en bloedstollend hoofdstuk zien in de The Walking Dead-wereld. Daryl spoelt aan aan de Franse kust en wordt opgenomen door een religieuze orde.

De rust is echter maar van korte duur. Een van de nonnen, genaamd Isabelle (Clémence Poésy), maakt duidelijk dat Daryl een taak te vervullen heeft.

Herleving mensheid


Het gaat hier om een tienerjongen genaamd Laurent (Louis Puech Scigliuzzi). Het klooster heeft al die tijd voor hem gezorgd. Laurent wordt gezien als een soort messias-figuur. De orde gelooft dat het aan de jongen is om de mensheid weer te doen herleven. Hiertoe moet de Laura naar een bepaalde bestemming gebracht worden en Daryl is degene die ervoor moet zorgen dat dit veilig gebeurt.

Akkoord voor tweede seizoen


Seizoen 1 telt zes afleveringen. Variety heeft inmiddels bericht dat er al een officieel akkoord is voor een tweede seizoen. Voor het zover is heeft Daryl genoeg te doen in het verwoeste Frankrijk.

Vanaf 10 september is The Walking Dead: Daryl Dixon te zien op AMC. Op het moment van schrijven is nog niet bekend of en zo ja wanneer de serie in Nederland te zien zal zijn.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen