search
Hoofdrolspeler JD Pardo over het schokkende einde van 'Mayans M.C.': "deze bleef hangen"
Series / Nieuws

Hoofdrolspeler JD Pardo over het schokkende einde van 'Mayans M.C.': "deze bleef hangen"

Ondanks zijn jarenlange acteercarrière bleek dit einde aangrijpender dan de acteur dacht.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Er is een einde gekomen aan de populaire serie Mayans M.C.. Zoals verwacht betrof het een bruut en bloedstollend afscheid. In een interview met Entertainment Weekly reflecteert hoofdrolspeler JD Pardo op zijn personage EZ Reyes.

In een hartverscheurende scène offert EZ zich op zodat zijn broer Angel (Clayton Cardenas) een kans heeft op een beter leven. Hoewel het afscheid bleef hangen ziet Pardo EZs dood niet als uitsluitend negatief.

Loyaliteit bewijzen


EZ en Angel zijn aan alle kanten omringd door hun vijanden. Met een pistool tegen zijn hoofd gedrukt heeft Angel twee opties. Hij wordt dan wel vermoord of hij bewijst zijn loyaliteit aan de Mayans door EZ te vermoorden. Daar EZ beseft dat zijn dood Angel een kans geeft zijn zoon groot te brengen accepteert hij zijn dood.

Pardo sprak zijn tevredenheid uit over het einde van de serie. "Het einde [van het verhaal] was zoals het moest zijn. Het paste binnen EZs verhaal. Ik had niet verwacht dat het me zo zou raken, helemaal wanneer je bedenkt hoeveel verschillende personen ik heb gespeeld. Maar het afscheid van dit personage bleef wel even hangen," aldus de acteur.

Bitterzoete draai


Hoewel EZ een gewelddadige dood vond en Angel nu definitief een beroepscrimineel is, is het einde van Mayans M.C. niet somber te noemen. Door Angel te portretteren als iemand die een bepaalde mate van acceptatie heeft gevonden hebben de makers een bitterzoete draai gegeven aan de afloop van deze populaire serie.

Kijk Mayans M.C. op Disney+.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen