search
De spanning loopt hoog op in trailer 'Mayans M.C.' seizoen 5
Series / Trailer

De spanning loopt hoog op in trailer 'Mayans M.C.' seizoen 5

Het laatste seizoen lijkt een knallend afscheid in petto te hebben.

De nieuwste trailer van Mayans M.C. laat duidelijk zien dat er geen houden meer aan is. EZ (J.D. Pardo) trekt een harde lijn en een oorlog tussen Santo Padre en de Sons of Anarchy lijkt onvermijdelijk.

Meerdere mensen willen dat EZ tegengehouden wordt voor ware chaos ontstaat. Hij lijkt echter naar niemand te willen luisteren, en dat is inclusief familieleden.

Stralende toekomst


De trailer toont een begrafenisplechtigheid, en hint er hiermee op dat de chaos al is begonnen. Angel (Clayton Cardenas) heeft geen invloed meer op zijn broer, en de pogingen van hun vader Felipe (Edward James Olmos) zetten evenmin zoden aan de dijk.

Angel kiest de kant van de familie terwijl EZ een stralende toekomst voor Santo Padre beoogt. Het ziet er echter naar uit dat hij de enige is in dit opzicht.

Dit loeispannende slotseizoen zal onthullen hoe de inmiddels onvermijdelijke confrontatie tussen de Mayans en de Sons zal eindigen.

Mayans M.C. seizoen 5 begint op 24 mei op de Amerikaanse zender FX. De precieze datum waarop het laatste seizoen op Disney+ te streamen zal zijn is nog niet bekend.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen