De Netflix Top 10 is prooi voor bekende thriller voor een spannende avond

Filmnieuws - De thriller 'Poker Face' is sinds een aantal dagen te streamen bij Netflix. Bij de streamer weet de film nu de vijfde plek in de Top 10 te pakken.

Patricia Koning, 24-07-2023 12:52

Russell Crowe speelt niet alleen een hoofdrol in de film, hij heeft de film ook geregisseerd. Men stemt massaal af op de film momenteel want hij laat films als The Cloned Tyrone en What's Your Number? achter zich.
Regisseur en hoofdrolspeler Crowe kennen we allemaal wel. Het bekendst is hij van Gladiator, A Beautiful Mind en Robin Hood.

Overige cast

Naast Crowe zien we ook andere grote sterren als Liam Hemsworth, RZA, Elsa Pataky, Brooke Satchwell, Aden Young, Matt Nable en Lynn Gilmartin.

Pokeravond

Een tech-miljardair nodigt zijn vrienden uit voor een onvergetelijke avond vol met poker. Wat er te winnen is? Meer geld dan ze allemaal ooit hadden kunnen dromen.

De sfeer is nogal gespannen en Jake heeft nogal wat voor ze in petto. Om te kunnen spelen moeten ze wel wat opgeven, namelijk al hun geheimen.


Pijnlijke scores

Ondanks dat de film nu populair is, weet hij allesbehalve grote scores te pakken. Op IMDb scoort de film een magere 5.2/10. Op Rotten Tomatoes doet de film het nog een stuk minder goed met een gemiddelde van 22%.

"Ik denk dat deze film vol onvolkomenheden zit en die bijna allemaal te vergeven zijn. Het einde echter niet. Het is een paar zevens.", weet een van de critici te vertellen bij Rotten Tomatoes.

Bij Netflix

Je hebt nu de kans om bij de streamer zelf te ontdekken wat je nu precies van deze thriller vindt, stream Poker Face nu.


Lees meer over: Netflix, Poker Face, Russell Crowe, Liam Hemsworth, RZA, Elsa Pataky, Brooke Satchwell, Aden Young, Matt Nable, Lynn Gilmartin

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Deze aflevering van 'Stranger Things' is barslecht

Deze aflevering van 'Stranger Things' is barslecht

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in