search

Ons nieuws van maandag 24 juli 2023

Vind je 'The Boys' al gruwelijk? De eerste trailer voor 'Gen V' overtreft alles!
Series / Trailer

Vind je 'The Boys' al gruwelijk? De eerste trailer voor 'Gen V' overtreft alles!

The Boys is gruwelijk, Gen V wordt vooral bloederig en misschien wel net zo absurd.

Na drie geweldige seizoenen van The Boys komt Prime Video dit jaar met de spin-off Gen V. Deze serie focust zich op studenten met superkrachten en uiteraard gaat het er hard aan toe, binnen en buiten de klaslokalen vol merkwaardige 'suups'.

Er komen heel wat nieuwe gezichten voorbij, met Jaz Sinclair (Marie Moreau), Chance Perdomo (Andre Anderson), Lizze Broadway (Emma Shaw), Shelley Conn, Maddie Phillips (Cate Dunlap), London Thor en Derek Luh (Jordan) en Asa Germann (Sam Riordan) in de hoofdrollen.

Godolkin University


Prime Video heeft een omschrijving mee: Maak kennis met Gen V, uit de wereld van The Boys. Aankomende helden worden op de proef gesteld en verleggen hun fysieke en mentale grenzen terwijl ze strijden om de felbegeerde toppositie van Godolkin University.

Wanneer de duistere geheimen van de universiteit aan het licht komen moeten de studenten accepteren wat voor type held ze gaan worden.

Teaser trailer


Hieronder zie je de teaser trailer. De serie heeft gastoptredens van in ieder geval Jessie T. Usher (Reggie Franklin / A-Train), Colby Minifie (Ashley Barrett), Claudia Doumit (Victoria Neuman / Nadia), en P.J. Byrne (Adam Bourke) in hun rollen bekend van The Boys.



Er zijn ook nieuwe personages van Patrick Schwarzenegger (Jason/Golden Boy), Sean Patrick Thomas (Polarity), Marco Pigossi (Doctor Edison Cardosa), Clancy Brown (Richard "Rich Brink" Brinkerhoff), Alexander Calvert en Jason Ritter. Zij hebben geen hoofdrollen.

September


De spin-off van The Boys is gebaseerd op The Boys Volume 4: "We Gotta Go Now" van Garth Ennis en Darick Robertson. Vanaf 29 september is Gen V te zien op Prime Video.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Splinternieuw seizoen dramaserie vol romantiek schiet de Netflix top 10 binnen
Series / Nieuws

Splinternieuw seizoen dramaserie vol romantiek schiet de Netflix top 10 binnen

Het derde seizoen van 'Sweet Magnolias' staat direct in de Netflix top 10

Het derde seizoen van Sweet Magnolias is sinds kort te zien op Netflix. De serie scoort zeer goed en is gelijk in de top 10 van de meest bekeken series van de streamingsdienst beland.

Het was al weer even geleden maar het derde seizoen is dan eindelijk te zien op Netflix. Het gaat om 10 afleveringen van ongeveer 50 minuten per stuk dus genoeg romantisch drama voor de fans.

Plot seizoen 3


In het nieuwe seizoen zien we Maddie niet alleen worstelen met zichzelf maar ook worstelen met de manier waarop ze haar vriend Cal kan helpen na de hevige vechtpartij bij Sullivan's. Helen staat voor moeilijke beslissingen met betrekking tot de mannen in haar leven. Ondertussen zoekt Dana Sue naar een manier om het geld van Miss Frances te gebruiken om de gemeenschap te helpen, zonder haar eigen familie te benadelen.

Net als de vorige seizoen biedt Sweet Magnolias weer de nodige levensechte scènes waarin woorden als liefde, gezelligheid en drama de boventoon voeren.

Cast


De cast bestaat uit JoAnna Garcia Swisher, Brooke Elliott, Heather Headley en Chris Klein. Sheryl J. Anderson heeft deze productie geregisseerd.

Bekijk op instagram


Kijk de serie hier op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
De harde en vergeten realiteit van seizoen 1 van 'Stranger Things'
Series / Nieuws

De harde en vergeten realiteit van seizoen 1 van 'Stranger Things'

Er is de afgelopen vier seizoenen heel veel veranderd en niemand heeft door hoe nostalgisch seizoen 1 eigenlijk is.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het is alweer zeven jaar geleden dat Stranger Things voor het eerst uitkwam. Niemand wist toen wat voor een enorm succes de serie zou worden. Nu is Stranger Things bijna op haar einde en dat maakt het een perfect moment om even terug te kijken naar het begin.

Er is ongelofelijk veel gebeurd en veranderd in Hawkins in de afgelopen zeven jaar. Het is dan ook heel apart om met alle kennis van nu seizoen 1 weer terug te kijken.

Bennie


Wie kent Bennie nog? De eerste man die zich ontfermde over Eleven toen ze dwalend door de bossen ineens in een diner terechtkwam.

Een momentje stilte heeft Benny wel verdiend, want zijn einde was bruut en er werd eigenlijk nooit meer over gesproken.



Hopper


De man die uiteindelijk een liefdevol vaderfiguur werd voor Eleven, Hopper. Hij had het in seizoen 1 emotioneel heel erg lastig en zou op dat moment dan ook nooit voor Eleven hebben kunnen zorgen.

Iemand anders die een hele transformatie is ondergaan is Steve. Hoewel hij nu misschien wel het beste personage van de serie is, was hij een ongelofelijke pestkop. Gelukkig had Joe Keery genoeg charme om Steve in Stranger Things te houden.



Niemand wist wat er komen ging


Seizoen één laat ook zien hoe onschuldig en onwetend alle personages nog waren. Niemand wist hoe groot de Upside Down was en niemand wist van het bestaan van de Mind Flayer of zelfs Vecna.

Bekijk hieronder de aankondiging van de nieuwe cast van seizoen 5 en stream Stranger Things op Netflix.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Bikkelharde superheldenserie al klaar met seizoen 3 nog voor de release van seizoen 2
Series / Nieuws

Bikkelharde superheldenserie al klaar met seizoen 3 nog voor de release van seizoen 2

Ondanks alle stakingen en obstakels is seizoen 3 van Invincible al aardig op weg.

Twee jaar geleden kwam het goede nieuws; Invincible krijgt een tweede seizoen. Fans hebben sinds die tijd netjes gewacht en ze zijn zeker beloond! Gelukkig komt seizoen 3 veel sneller dan seizoen 2.

Er is al vaker aangegeven dat fans niet zo lang op seizoen 3 hoeven te wachten als ze gedaan hebben met seizoen 2. Het lange wachten is nu dus echt over.

Al bijna klaar?


Niemand had echter door hoe hard er nu al aan seizoen 3 gewerkt wordt. Seizoen 2 is namelijk nog niet eens uit, maar de ontwikkeling van seizoen 3 is al heel erg ver.

Tijdens het San Diego Comic-Con-panel voor Invincible is namelijk gezegd dat alle spraakopnamen al zijn opgenomen voor het derde seizoen!

Nog veel werk


Natuurlijk moet er nog heel veel gebeuren, zoals bijvoorbeeld de animatie. Bedenker Robert Kirkman vertelde dat het een "zeer gecompliceerde serie" is waar "veel werk in zit". Toch schiet het dus al aardig op!

Bekijk hieronder de trailer en stream Invincible op Prime Video.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
De Netflix Top 10 is prooi voor bekende thriller voor een spannende avond
Films / Nieuws

De Netflix Top 10 is prooi voor bekende thriller voor een spannende avond

De thriller 'Poker Face' is sinds een aantal dagen te streamen bij Netflix. Bij de streamer weet de film nu de vijfde plek in de Top 10 te pakken.

Russell Crowe speelt niet alleen een hoofdrol in de film, hij heeft de film ook geregisseerd. Men stemt massaal af op de film momenteel want hij laat films als The Cloned Tyrone en What's Your Number? achter zich.

Regisseur en hoofdrolspeler Crowe kennen we allemaal wel. Het bekendst is hij van Gladiator, A Beautiful Mind en Robin Hood.

Overige cast


Naast Crowe zien we ook andere grote sterren als Liam Hemsworth, RZA, Elsa Pataky, Brooke Satchwell, Aden Young, Matt Nable en Lynn Gilmartin.

Pokeravond


Een tech-miljardair nodigt zijn vrienden uit voor een onvergetelijke avond vol met poker. Wat er te winnen is? Meer geld dan ze allemaal ooit hadden kunnen dromen.

De sfeer is nogal gespannen en Jake heeft nogal wat voor ze in petto. Om te kunnen spelen moeten ze wel wat opgeven, namelijk al hun geheimen.



Pijnlijke scores


Ondanks dat de film nu populair is, weet hij allesbehalve grote scores te pakken. Op IMDb scoort de film een magere 5.2/10. Op Rotten Tomatoes doet de film het nog een stuk minder goed met een gemiddelde van 22%.

"Ik denk dat deze film vol onvolkomenheden zit en die bijna allemaal te vergeven zijn. Het einde echter niet. Het is een paar zevens.", weet een van de critici te vertellen bij Rotten Tomatoes.





Bij Netflix


Je hebt nu de kans om bij de streamer zelf te ontdekken wat je nu precies van deze thriller vindt, stream Poker Face nu.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze serie domineert de Netflix top 10 na 4 jaar geleden geëindigd te zijn
Series / Nieuws

Deze serie domineert de Netflix top 10 na 4 jaar geleden geëindigd te zijn

Dit drama heeft iedereen in haar macht en is zo de Netflix top 10 binnengekropen.

Netflix staat vol met goede, slechte, middelmatige en geweldige series. Op dit moment domineert één specifieke serie de streamingdienst in de States, terwijl de serie vier jaar geleden al geëindigd is.

De serie is gemaakt en geschreven door Aaron Korsh en debuteerde in 2011. Het verhaal draait om Mike Ross (Patrick J. Adams) die in dienst komt bij de geweldige advocaat Harvey Specter (Gabriel Macht). Het is natuurlijk Suits!

De serie


Negen seizoenen en 134 afleveringen lang speelden Adams en Macht samen met Rick Hoffman, Meghan Markle, Sarah Rafferty en Gina Torres.

De serie was in 2011 al een enorm succes, maar dat is nooit verminderd. Ook nu claimt Suits nog de nummer 1-plek in de streamingranglijst van de Amerikaanse Netflix. In de week van 19-25 juni werd Suits namelijk 2,3 miljard minuten bekeken.

Top 10


Hiermee heeft Suits zeker die eerste plaats verdiend. Niet alleen op Netflix doet de serie het goed, want ook op Peacock heeft de serie evenveel bekeken minuten.

Dat maakt het nog bijzonderder, want Suits is de enige serie die in de afgelopen 4 maanden de grens van 2 miljard heeft overschreden. En dat dan twee keer.

Ook in Nederland


Bekijk hieronder de trailer en stream Suits hier op de Nederlandse Netflix.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dit is waarom 'Bridgerton' het verhaal van het meest geliefde personage nog even uitstelt
Series / Nieuws

Dit is waarom 'Bridgerton' het verhaal van het meest geliefde personage nog even uitstelt

We moeten nog even wachten voordat we het verhaal van Benedict Bridgerton zien, maar dat heeft een goede reden.

Het succes van Bridgerton valt niet te ontkennen. Van de beste soundtracks tot een extreem getalenteerde en unieke cast: de serie heeft alles in huis om Netflix nog vele seizoenen lang te domineren. Het aankomende seizoen neemt echter een risico, door af te wijken van de originele boeken.

Wetende hoeveel fans genoten van de originele boekenreeks van Julia Quinn, is het een gedurfde stap om af te wijken van het oorspronkelijke verhaal. De afgelopen seizoenen zijn er al een aantal wijzigingen in het verhaal aangebracht om het voor de lezers fris te houden en om kijkers een nieuw perspectief op sommige personages te geven.

Benedict Bridgerton


Maar de grootste verandering komt er pas in het nieuwe seizoen aan. Het liefdesverhaal van Colin Bridgerton en Penelope Featherington staat namelijk centraal in seizoen 3, in plaats van dat het derde boek over Benedict Bridgerton gevolgd wordt. Hiervoor waren een aantal redenen.

Ten eerste speelde Lady Whistledown niet zo'n grote rol in de boeken als in de serie. Deze verhaallijn moest in seizoen 3 op de juiste manier worden behandeld, anders zou het mysterie saai worden en zou Bridgerton het risico lopen de aandacht van het publiek te verliezen.

Sophie


Een andere reden zou zijn om Sophie, de partner van Benedict gedurende zijn seizoen, nog wat langer geheim te houden. De serie is altijd dramatisch geweest met de onthulling van favoriete personages, dus Sophie zal daarop geen uitzondering zijn.



Shonda Rhimes houdt fans graag wat langer in het ongewisse over wie Sophies actrice zou kunnen zijn, om de spanning op te bouwen. Benedict is vanaf het begin een favoriet personage geweest bij fans. Kijkers zijn dol op zijn artistieke expressie en innemende persoonlijkheid.

Seizoen 3


Door hem langer in de serie te houden, al is het maar op de achtergrond, zorgt Bridgerton ervoor dat de serie niet te maken krijgt met een plotselinge daling van het aantal kijkers. De productie van seizoen 3 is afgelopen, maar er is nog geen releasedatum bekend. Bekijk de vorige seizoenen op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Gaat het wel goed met 'House of the Dragon'? George R. R. Martin geeft een update
Series / Featured

Gaat het wel goed met 'House of the Dragon'? George R. R. Martin geeft een update

Veel films en series worden hard geraakt door de schrijversstaking, maar 'House of the Dragon' lijkt er goed vanaf te komen...

George R.R. Martin, de schrijver van de Game of Thrones-boekenserie, heeft een update gegeven over de productie van het tweede seizoen van de spin-off House of the Dragon.

Bijna elk groot film- of serieproject is zwaar getroffen door de schrijversstaking in Amerika, maar er zijn nog enkele producties die kunnen doorgaan vanwege gemaakte afspraken en juridische vereisten.

HOTD gaat door


Een van de meeste bekende series die niet wordt beïnvloed is misschien wel House of the Dragon. Naar verwachting zal het nieuwe seizoen dan ook gewoon in de zomer van 2024 in première gaan.



In een recent bericht op zijn blog Not A Blog bevestigt Martin dat de productie van seizoen 2 op de helft is en dat ze goed op weg zijn. Bekijk zijn bericht hieronder.

Goed op weg


De blog begon met: "House of the Dragon is een van de weinige series die doorgaat met opnames, zoals je misschien hebt gelezen. Dat klopt. Er wordt mij verteld dat het tweede seizoen voor de helft klaar is. Alle scripts waren al maanden voor de WGA-staking voltooid. Sindsdien is er naar mijn weten niet meer geschreven."

Daarna vervolgt hij: "HOTD wordt voornamelijk opgenomen in Londen (en een klein beetje in Wales, Spanje en verschillende andere locaties), daarom zijn de opnames doorgegaan. De acteurs zijn lid van de Britse Vakbond, Equity, en niet van SAG-AFTRA."

En: "Hoewel Equity hun Amerikaanse collega's sterk steunt (ze hebben een grote bijeenkomst gepland om die steun te tonen), verbiedt de Britse wet hen om een sympathiestaking te organiseren. Als ze het werk neerleggen, hebben ze geen bescherming tegen ontslag wegens contractbreuk, of zelfs een mogelijke rechtszaak."



Stream House of the Dragon op HBO Max.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix komt deze week met 11 nieuwe afleveringen waaronder het tweede deel van 'The Witcher'
Series / Nieuws

Netflix komt deze week met 11 nieuwe afleveringen waaronder het tweede deel van 'The Witcher'

Het belooft op Netflix een bomvolle week te worden met genoeg actie, spanning en fantasie.

Hieronder het wekelijkse overzicht met de drie meest opvallende series uitgelicht, inclusief trailer.

The Witcher (seizoen 3 - aflevering 6-8)



Verschijnt op: 27 juli
Genre: Actie / Avontuur / Drama
Kijk op: Netflix

Synopsis: Geralt van Rivia, een gemuteerde monsterjager die je kunt inhuren, is op weg naar zijn bestemming in een onstuimige wereld waarin mensen vaak slechter zijn dan monsters.





Riverdale (seizoen 7 - aflevering 16)



Verschijnt op: 27 juli
Genre: Criminaliteit / Drama / Mysterie
Kijk op: Netflix

Synopsis: Terwijl hij de moeilijkheden van de romantiek, school en familie ontdekt, raken Archie en zijn groep verstrikt in de donkere mysteries van Riverdale.





D.P. (seizoen 2)



Verschijnt op: 28 juli
Genre: Actie / Criminaliteit / Drama
Kijk op: Netflix

Synopsis: Een jonge soldaat moet deserteurs gevangennemen. De schrijnende werkelijkheid van al die rekruten tijdens hun militaire dienstplicht wordt hierdoor blootgelegd.





Overige series nieuw op Netflix



Hieronder de overige series die deze week op Netflix verschijnen.

25 juli: Sintonia (seizoen 4) - Criminaliteit / Drama / Muziek - Drie tieners uit dezelfde favela uit Sao Paulo jagen hun dromen na en blijven vrienden, in een wereld vol muziek, drugs en religie.

26 juli: Baki Hanma (seizoen 2) - Animatie / Actie / Drama - Ter voorbereiding op het gevecht met zijn vader gaat Baki naar de staatsgevangenis van Arizona om het op te nemen tegen een beruchte gevangene met de naam Mr. Unchained.

26 juli: My Happy Marriage (seizoen 1 - aflevering 4) - Animatie / Drama / Fantasie - Miyo's neerbuigende familie ziet haar niet staan, maar samen met haar machtige aanstaande man komen haar ware zelf en verborgen krachten langzaam naar boven.

28 juli: Captain Fall (seizoen 1) - Animatie / Komedie - Een sullige, goedgelovige kapitein wordt ingehuurd om een duur cruiseschip te besturen en wordt de perfecte zondebok voor een illegale smokkeloperatie.

28 juli: How to Become a Cult Leader (seizoen 1) - Documentaire / Criminaliteit - Een greep uit het handboek van een sekteleider voor onvoorwaardelijke liefde, eindeloze toewijding en de macht om de geest, het lichaam en de ziel van mensen te beheersen.

28 juli: Terzi (seizoen 2) - Drama / Mysterie / Thriller - Een beroemde kleermaker begint aan een trouwjurk voor de verloofde van zijn beste vriend. Maar alle drie hebben ze duistere geheimen die al gauw hun levens op zijn kop zetten.

28 juli: Too Hot to Handle (seizoen 5 - aflevering 8-10) - Spelshow / Reality-TV / Romantiek - Knappe vrijgezellen ontmoeten elkaar aan de oevers van het paradijs. Maar om de verleidelijke hoofdprijs te winnen, zullen ze seks moeten opgeven.

28 juli: Un cuento perfecto (seizoen 1) - Drama / Romantiek - Nadat Margot haar eigen huwelijk is ontvlucht, voelt ze zich een beetje verloren. Wat ze niet weet, is dat David en zijn heerlijke chaos haar weer op weg kunnen helpen.

29 & 30 juli: King the Land (seizoen 1 - aflevering 13-14) - Komedie / Romantiek - Tijdens een gespannen strijd om een erfenis krijgt een charmante erfgenaam ruzie met zijn hardwerkende werkneemster en haar onweerstaanbare glimlach - waar hij niet tegen kan.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dit is de nieuwe Percy in 'Percy Jackson and the Olympians' van Disney : eerste posters onthullen zijn uiterlijk
Series / Nieuws

Dit is de nieuwe Percy in 'Percy Jackson and the Olympians' van Disney : eerste posters onthullen zijn uiterlijk

Een geheel nieuwe serie staat klaar om kijkers mee te nemen in de magische wereld van Percy Jackson.

Momenteel wordt druk gewerkt aan de magische, fantasierijke wereld in Percy Jackson and the Olympians. In drie gave nieuwe posters toont Disney alvast hoe de hoofdpersonages er uit zullen zien.

Zo is Walter Scobell te zien als Percy Jackson, Leah Sava Jeffries als Annabeth Chase en Aryan Simhadri als Grover Underwood. De drie hebben hun eigen posters gekregen ter promotie van de serie die ergens in 2024 moet uitkomen.

Een nieuw verhaal


De nieuwe Percy Jackson-serie vertelt het verhaal van een 12-jarige halfgod die in de hedendaagse, moderne tijd zijn nieuw verworven gaven leert te accepteren als de oppergod Zeus hem beschuldigd van het stelen van zijn magische bliksemschicht.

Na die beschuldiging moet Percy door Amerika heen reizen om de bliksemschicht te vinden en de rust weer in Olympus terug te brengen. De serie is gebaseerd op de boeken van schrijver Rick Riordan.

Schrijver blijft betrokken


Het is niet de eerste keer dat Riordan's werk verfilmd wordt. In 2010 was er de film Percy Jackson & The Olympians: The Lightning Thief, gevolgd door Percy Jackson: Sea of Monsters in 2013.






De oorspronkelijke auteur zal nauw betrokken zijn bij de serie. Riordan heeft samen met Jon Steinberg de pilot voor de serie geschreven en zal ook als uitvoerend producent fungeren. Wanneer de serie precies uitkomt is wegens alle stakingen nog niet bekend.

Tot die tijd kan je de eerste film Percy Jackson & The Olympians: The Lightning Thief kijken op Disney+.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Game of Thrones'-bedenker George R.R. Martin duidelijk: "alle kans gegeven"
Series / Nieuws

'Game of Thrones'-bedenker George R.R. Martin duidelijk: "alle kans gegeven"

De schrijver van de boeken waarop 'Game of Thrones' gebaseerd is laat van zich horen.

Eerder dit jaar sprak schrijver George R.R. Martin zijn steun uit voor de stakende Hollywood-schrijvers. Nu ook acteurs aan het staken zijn gegaan, laat hij wederom zijn stem horen.

Op zijn persoonlijke blog schrijft Martin een lange steunbetuiging aan de stakers. ''Ze hebben de studio's alle kans gegeven om een eerlijke overeenkomst te bereiken'', laat hij weten. ''Maar de studio's zijn geen centimeter opgeschoven ten opzichte van hun eerste positie.''

A.I.


Er zijn volgens Martin een aantal extreem belangrijke thema's waarover nieuwe overeenkomsten moeten komen. De schrijver noemt de toekomst van A.I. in de film- en tv-wereld, alsook de extra inkomsten uit streaming.

Martin bevestigt eveneens dat House of the Dragon vooralsnog niet beïnvloed wordt door de stakingen. Daarnaast is het tweede seizoen van zijn serie Dark Winds al afgerond. Die serie zal eind deze maand in première gaan.

Boeken


Voor fans van de boeken waarop Game of Thrones gebaseerd was is er ironisch genoeg goed nieuws; vanwege de stakingen heeft Martin meer tijd voor het schrijven van het langverwachte zesde boek. Naar eigen zeggen werkt hij daar 'bijna elke dag' aan.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Atom Eve's geheimen ontmaskerd in de speciale 'Invincible' aflevering
Series / Nieuws

Atom Eve's geheimen ontmaskerd in de speciale 'Invincible' aflevering

Wow! Van deze onthullingen over Atom Eve moeten we echt even bijkomen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Na twee jaar lang wachten worden Invincible-fans getrakteerd op een speciale aflevering van Atom Eve. In deze special van een uur wordt haar leven uitgelegd; van hoe ze haar krachten kreeg tot hoe ze opgroeide.

Er zijn kleine details zoals het superheldenkostuum van Atom Eve dat over de loop van de jaren veranderd is. Ook was het al bekend dat er verder ingegaan zou worden op de slechte relatie tussen Eve en haar moeder.

Haar krachten


Misschien wel één van de belangrijkste dingen is hoe Eve haar krachten heeft gekregen. Haar biologische moeder was namelijk onderdeel van de experimenten van dokter Brandyworth tijdens haar zwangerschap.

Tijdens de bevalling werd het laboratorium echter aangevallen door de Lizard League. De moeder van Polly werd echter op dat moment naar het ziekenhuis gebracht waar Eve omgewisseld is met het overleden dochtertje van Adam en Betsy Wilkins.

Trauma


Haar verhaal eindigt door te laten zien hoe krachtig Eve werkelijk is. Door al het trauma dat ze in haar leven opgelopen heeft, lukt het haar om de herinneringen van anderen te wissen.

De speciale aflevering wordt dan ook afgesloten met Eve die de herinneringen van overheidsfunctionarissen wist.

Bekijk hieronder de trailer en stream Invincible op Prime Video.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
John Stamos bekent kleur: "Ik haatte Full House" en hij wilde er al snel mee stoppen
Series / Nieuws

John Stamos bekent kleur: "Ik haatte Full House" en hij wilde er al snel mee stoppen

De beroemde John Stamos haatte eerst werkelijk alles aan Full House.

In de jaren 90 was Full House een hele populaire sitcom en veel acteurs krijgen nog steeds heel veel erkenning door de serie. Niet elke acteur was echter even blij met de komedie.

John Stamos is bekend geraakt door zijn rol als oom Jesse in de ABC-sitcom Full House. Hoewel hij nu wel van de serie houdt, was dit eerst wel anders.

"Ik haatte de serie"


Stamos kwam er al snel achter dat de serie heel erg gezinsgericht was en totaal niet zoals Bosom Buddies zoals het eerst gepitcht was.

De acteur heeft daarom dan ook tijdens zijn interview met Hot Ones gezegd: "Ik haatte de serie". Hij dacht namelijk dat er alleen een paar kinderen op de achtergrond zouden verschijnen.

Van mening veranderd


Al snel bleek niets minder waar, aangezien de kinderen juist een hele grote rol hadden in Full House. Stamos wilde eigenlijk ook stoppen met de serie, maar besloot uiteindelijk om te blijven.

Uiteindelijk vond Stamos de serie wel "geweldig", maar het duurde dus wel even voordat hij van de serie kon genieten.

Bekijk hieronder het interview en stream Full House op Netflix.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Wie zou die mysterieuze beller in 'Secret Invasion' zijn?
Series / Featured

Wie zou die mysterieuze beller in 'Secret Invasion' zijn?

"De kans is groot dat Fury haar direct voor de aftiteling heeft gebeld om haar bij het laatste gevecht te betrekken..."

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
In de vijfde aflevering van Secret Invasion zien we een terugkeer van Nick Fury (Samuel L. Jackson), gehuld in zijn iconische trenchcoat en kenmerkende ooglap, klaar voor de ultieme confrontatie.

Mysterieuze beller


Maar het echte mysterie ligt in een intrigerend telefoontje dat hij direct na zijn epische transformatie pleegt.

"Het is tijd. Laten we dit afmaken," zegt Fury. Maar tegen wie praat hij?

Wie zou er aan de andere kant van dat telefoontje hebben gezeten? We zetten een paar kandidaten voor je op een rij.



Gravik Is Waarschijnlijk de Mysterieuze Beller


De meest waarschijnlijke verklaring hier is dat het simpelweg Gravik (Kingsley Ben Adir) aan de lijn was.

In een gespannen telefoongesprek tussen Fury en Gravik eerder in de aflevering, werden cruciale details van het dreigende plan van de schurk onthuld, waaruit zijn meedogenloze streven naar macht bleek.

Fury is de enige die de locatie van The Harvest, DNA van verschillende superhelden, kent, wat een verklaring zou kunnen zijn waarom Gravik Fury in leven heeft gehouden ondanks meerdere kansen om hem uit te schakelen.



Nick Fury Belt G’iah Mogelijk voor Versterking


Het is ook zeer aannemelijk dat Fury, die al heeft laten zien dat hij een stap voor is op Gravik, contact zoekt met iemand voor hulp in de ultieme strijd tegen de rebellerende Skrulls.

Gedurende Aflevering 5 bewijst G'iah (Emilia Clarke) zichzelf als een formidabele krijger, waarbij ze haar kracht demonstreert naast Pricilla (Charlayne Woodard) terwijl ze Graviks rebellen verslaan in de meest opvallende scène van de aflevering.

De meedogenloze daden van Gravik tegen Talos (Ben Mendelsohn) en haar moeder motiveren haar ongetwijfeld hevig om wraak te nemen.

Bovendien zullen haar pas verworven krachten, die in Aflevering 4 werden geteased, waarschijnlijk volledig onthuld worden in de finale.

Voordat ze naar Pricilla gaat om haar vader te begraven, vraagt ze aan Fury waar hij naartoe gaat, waarop hij antwoordt: "Finland."

De kans is groot dat ze op weg is naar dezelfde locatie en dat Fury haar direct voor de aftiteling heeft gebeld om haar bij het laatste gevecht te betrekken.



Roept Nick Fury Eindelijk de Marvels op?


Een andere mogelijkheid zou kunnen zijn dat Fury eindelijk Carol Danvers (Brie Larson) of Monica Rambeau (Teyonah Parris) erbij haalt.

We weten van Jonathan Schwartz, vice-president van Productie & Ontwikkeling bij Marvel Studios, dat Secret Invasion in het heden in het MCU plaatsvindt.

We weten ook dat The Marvels direct na deze serie zal aansluiten, waardoor er een directe link tussen de twee ontstaat.

Bovendien heeft Samuel L. Jackson, die ook terugkeert voor de film, in een interview gedeeld dat de gebeurtenissen in Secret Invasion letterlijk de katalysator zullen zijn voor de ontwikkelingen in de film.

Hierdoor zijn zowel Danvers als Rambeau sterke kanshebbers zijn voor een cameo in de finale van de serie.



Zullen de Agents Nick Fury bijstaan?


Te midden van alle mogelijkheden draait de meest vergezochte maar vurig gewenste theorie om de terugkeer van drie voormalige geliefde S.H.I.E.L.D.-agenten.

De eerste is de terugkeer van Maria Hill (Cobie Smulders). Fans hopen dat haar dood in de finale een truc was, en dat zij en Fury vanaf het begin een meesterplan hadden, net als Fury's nepdood in Captain America: The Winter Soldier.



Hoewel Smulders hintte naar het definitieve einde van het personage, vertelde ze ook aan Collider dat "alles mogelijk is".

Als Maria Hill toch voorgoed verdwenen is, zou het gemis van haar aanwezigheid een nieuwe rechterhand voor Fury noodzakelijk maken.

Enthousiaste Agents of S.H.I.E.L.D.-fans kijken reikhalzend uit naar de terugkeer van Phil Coulson (Clark Gregg) en/of Daisy Johnson (Chloe Bennet) om deze cruciale rol op zich te nemen.



Waar -en of- Agents of S.H.I.E.L.D. past in het MCU is al veelbesproken.

Zoals aangetoond door de nieuwe Daredevil-serie, die bepaalde elementen van zijn oorspronkelijke Netflix-serie naar het MCU zal halen, is het mogelijk dat Agents of SHIELD hetzelfde pad zou kunnen volgen.

Op dezelfde manier hopen fans nog steeds op de officiële MCU introductie van Chloe Bennet's Daisy Johnson, aka Quake.

Zij zou kunnen uitgroeien tot een nieuwe held in het MCU, te beginnen met het bundelen van haar krachten met die van Fury en de zijnen, om Gravik en zijn Super Skrull-leger te bestrijden.



Kijk uit naar de spannende ontknoping van Secret Invasion op Disney+ op woensdag 26 juli!


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Grootse fantasyserie 'One Piece' van Netflix krijgt spectaculaire trailer
Series / Nieuws

Grootse fantasyserie 'One Piece' van Netflix krijgt spectaculaire trailer

De Netflix live-action serie 'One Piece' belooft een avontuurlijke reis te worden

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Geweldig nieuws voor alle fans van One Piece: Netflix heeft zojuist een nieuwe trailer en afbeeldingen vrijgegeven van de langverwachte live-action serie van deze anime.

Eiichiro Oda


Het is geruststellend om te zien dat de live-action versie van One Piece de goedkeuring heeft gekregen van niemand minder dan Eiichiro Oda zelf, de schepper van de originele manga.

Dit geeft hoop dat de adaptatie trouw zal blijven aan het bronmateriaal en de magie van het verhaal zal behouden.

Bekijk op instagram


Nieuwe Trailer


In de trailer, die vandaag werd vrijgegeven op SDCC (San Diego Comic Con) zien we niet alleen de vertrouwde gezichten van de Straw Hat Pirates.

Ook zien we al enkele iconische momenten zoals Luffy (Iñaki Godoy) die Nami (Emily Rudd) zijn hoed geeft en Zoro (Mackenyu Maeda) die vecht tegen Captain Mihawk (Steven Ward).

Het belooft een avontuurlijke reis te worden naar de Grand Line, waar deze personages hun dromen najagen en een onvergetelijke band smeden.



Cowboy Bebop


Natuurlijk ligt Cowboy Bebop, de eerdere poging van Netflix om een live-action van een anime serie te maken, nog vers in de herinnering.



One Piece zal vanaf 31 augustus te zien zijn op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Stephen King geeft zijn goedkeuring voor deze serie met Idris Elba
Series / Nieuws

Stephen King geeft zijn goedkeuring voor deze serie met Idris Elba

De horrorlegende is momenteel bezig met het uitdelen van complimentjes en goedkeuringen.

De zevendelige miniserie Hijack kan op steun en goedkeuring rekenen van niemand minder dan de legendarische horrorschrijver Stephen King. Dit blijkt overigens niet de eerste keer voor een serie met acteur Idris Elba.

Onlangs schreef auteur Bev Vincent, bekend van Stephen King: A Complete Exploration of His Work, Life & Influences, op Twitter dat hij de serie Hijack op Apple TV+ ontzettend goed vindt, waarop King instemmend reageerde.

Ook The Wire is goed


De nieuwe serie Hijack is vorige maand in première gegaan op Apple TV+ met Elba in de hoofdrol als Sam Nelson, een zakenman en onderhandelaar die zijn vaardigheden moet inzetten als zijn vlucht van Dubai naar Londen gekaapt wordt.

Een aantal jaar eerder speelde Elba de rol van Stringer Bell in HBO's hitserie The Wire. De Amerikaanse misdaadserie behoort volgens velen inmiddels tot een van de beste series ooit, en ook behoort King tot de groep fans.

Link tussen Elba & King


Het is overigens niet de enige link tussen schrijver en acteur. In 2017 speelde Elba de rol van Roland in de film The Dark Tower. De film werd gebaseerd op de gelijknamige boekenreeks van King, waarvan het eerste in 1982 verscheen.



Kijk alle afleveringen van Hijack op Apple TV+.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Waarom wilde Bruce Willis Jennifer Aniston niet zoenen in ‘Friends’?
Series / Nieuws

Waarom wilde Bruce Willis Jennifer Aniston niet zoenen in ‘Friends’?

Bruce Willis had een goede reden om Jennifer Aniston niet te willen zoenen in 'Friends', al heeft hij er inmiddels misschien spijt van...

Als je een echte Friends-fan bent, herinner je je waarschijnlijk wel de cameo van Bruce Willis als de vader van Elizabeth die iets met Rachel had. Je herinnert je misschien ook dat ze nooit hebben gezoend. Maar waarom?

Friends had door de jaren heen talloze cameo's van beroemdheden. Terwijl het tijdens het eerste seizoen een enorme prestatie was voor de serie om een A-lister te pakken te krijgen voor een aflevering of twee, was dat later andersom: verschillende acteurs wilden zelf in de serie verschijnen. Toch was de cameo van Bruce Willis een grote verrassing voor fans.

Lieve reden


Willis was in de serie te zien als Paul, de vader van Ross' nieuwe vriendin Elizabeth. Paul was een stoere vent die nogal achterdochtig was naar zijn nieuwe schoonzoon. Tegelijkertijd had hij ook een romance met Rachel, die uiteraard de ex was van Ross.

De dubbele romance was erg vermakelijk om naar te kijken, maar ondanks het feit dat hij Rachels vriend speelde, weigerde Willis absoluut om met haar te zoenen of intieme scènes met Jennifer Aniston te filmen. Dit klinkt misschien als een vreemde beslissing, maar de reden erachter was eigenlijk heel lief.

Brad Pitt


Bruce Willis accepteerde een cameo in Friends omdat hij een weddenschap verloor van zijn beste vriend Matthew Perry (Chandler Bing). Maar een obstakel voor hem was dat Aniston de vrouw van Brad Pitt was, en Pitt was een andere goede vriend van Willis.



Terwijl een van zijn vrienden hem dichtbij het filmen van liefdesscènes met Aniston bracht, weerhield zijn vriendschap met de ander hem ervan om die ook echt te doen: "Ik had haar graag gekust, maar Brad was mijn vriend en Jennifer was zijn vrouw. Het leek me niet gepast, maar ze is een lekker ding", lachte Willis later.

Goede samenwerking


Ondanks het feit dat vriendschap hem ervan weerhield om een echte romance te spelen met een van de mooiste actrices van Hollywood, hadden noch Bruce noch de Friends-acteurs ook maar enige klachten over hun samenwerking.



De hele cast vond het zelfs geweldig om Willis op de set te hebben en de afleveringen samen te filmen. Bekijk alle seizoenen van Friends op HBO Max.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Hoe is het nu toch met 'Amy Amanda',  de enige vrouw die een hoofdrol had in 'The A-Team'?
Series / Featured

Hoe is het nu toch met 'Amy Amanda', de enige vrouw die een hoofdrol had in 'The A-Team'?

Melinda Culea speelde in de jaren 80 twee seizoenen lang de rol van Amy Amanda Allen in 'The A-Team'.

In de jaren 80 veroverde The A-Team de harten van miljoenen kijkers wereldwijd. Deze iconische actieserie volgde een groep voormalige militairen die op de vlucht waren voor de autoriteiten terwijl ze onschuldigen hielpen die nergens anders terecht konden. Een belangrijk personage in de eerste twee seizoenen van deze geliefde serie was Amy Amanda Allen, gespeeld door de actrice Melinda Culea.

Amy Amanda Allen was een intelligente en vastberaden journaliste die de hulp inriep van The A-Team om haar verhalen te onderzoeken en misdaden op te lossen. Haar vasthoudendheid en bereidheid om het juiste te doen, zelfs als dit gevaar met zich meebracht, maakten haar een waardevol lid van het team.

Scherpe geest


Hoewel ze geen getrainde soldaat was zoals de andere leden, compenseerde ze dit met haar scherpe geest en vaardigheid om uit penibele situaties te komen.

Ze had na de eerste paar afleveringen doorgaans nog maar een kleine rol. In die tijd gaf Culea ook aan ontevreden te zijn met haar onbetekenende rol, en begon er bij de schrijvers op aan te dringen om Amy meer van betekenis te laten zijn.

Uit serie geschreven


Een paar weken later werd ze uit de serie geschreven. Het is nooit helemaal duidelijk geworden waarom ze ontslagen is. Nieuwsberichten uit die tijd stellen dat ze niet goed overweg kon met 'Hannibal', gespeeld door George Peppard, die vond dat de show geen vrouwelijke hoofdrollen kon gebruiken.



Na The A-Team speelde ze nog de nodige rollen, met haar grootste rol eind jaren 80 in Knots Landing. Tegenwoordig is zij niet meer actief als actrice en geniet ze van haar pensioen.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Met 'Reacher' seizoen 2 waagt Prime Video een grote gok
Series / Featured

Met 'Reacher' seizoen 2 waagt Prime Video een grote gok

Het verfilmen van Lee Childs boekenserie is niet zo eenvoudig als het lijkt.

Reacher met Alan Ritchson is prima in de smaak gevallen bij het publiek. Rotten Tomatoes laat maar liefst 91% zien, dus over gebrek aan belangstelling heeft spierbundel Jack Reacher niet te klagen. Toch is niet alles zo voor de hand liggend.

Seizoen 2 zal namelijk het elfde boek uit de serie verfilmen. Bad Luck & Trouble is in het Nederlands vertaald als De rekening en gaat dieper in op Reachers verleden. De makers nemen hiermee een aanzienlijk risico dat desondanks goed kan uitpakken.

Verwachting inlossen


Lee Childs boekenserie bestaat uit maar liefst 27 boeken en een tv-serie duurt gemiddels zes seizoenen. Aangezien er per seizoen een boek verfilmd wordt is de kans dat alle delen aan de beurt komen uitermate klein. De makers moeten dus verstandige keuzes maken.

De Rekening wordt door velen gezien als een van de sterkste boeken uit de serie. Reachers verleden komt hierin aan bod en laat zien hoe hij degene is geworden die hij vandaag de dag is. Gezien de flashbacks in het eerste seizoen is de nieuwsgierigheid van de kijker gewekt. Het tweede seizoen zal op deze manier een belangrijke verwachting inlossen.

Trouw aan het bronmateriaal


Feit blijft echter dat fans het doorgaans ontzettend belangrijk vinden dat het bronmateriaal op een correcte manier bewerkt wordt. Door negen boeken over te slaan zullen bepaalde ontwikkelingen in Reachers verhaallijn niet aan bod komen. De schrijvers zullen hier rekening mee moeten houden. De uitdaging is er in gelegen om de kern van Reachers ontwikkeling goed weer te geven zonder daarbij het oorspronkelijke verhaal geweld aan te doen.

Seizoen 2 van Reacher wordt verwacht in december 2023 op Prime Video.

Bekijk op instagram




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.