Deze serie domineert de Netflix top 10 na 4 jaar geleden geëindigd te zijn

Dit drama heeft iedereen in haar macht en is zo de Netflix top 10 binnengekropen.

Adrienne Koolen, 24-07-2023 12:27

Netflix staat vol met goede, slechte, middelmatige en geweldige series. Op dit moment domineert één specifieke serie de streamingdienst in de States, terwijl de serie vier jaar geleden al geëindigd is.
De serie is gemaakt en geschreven door Aaron Korsh en debuteerde in 2011. Het verhaal draait om Mike Ross (Patrick J. Adams) die in dienst komt bij de geweldige advocaat Harvey Specter (Gabriel Macht). Het is natuurlijk Suits!

De serie

Negen seizoenen en 134 afleveringen lang speelden Adams en Macht samen met Rick Hoffman, Meghan Markle, Sarah Rafferty en Gina Torres.

De serie was in 2011 al een enorm succes, maar dat is nooit verminderd. Ook nu claimt Suits nog de nummer 1-plek in de streamingranglijst van de Amerikaanse Netflix. In de week van 19-25 juni werd Suits namelijk 2,3 miljard minuten bekeken.

Top 10

Hiermee heeft Suits zeker die eerste plaats verdiend. Niet alleen op Netflix doet de serie het goed, want ook op Peacock heeft de serie evenveel bekeken minuten.

Dat maakt het nog bijzonderder, want Suits is de enige serie die in de afgelopen 4 maanden de grens van 2 miljard heeft overschreden. En dat dan twee keer.

Ook in Nederland

Bekijk hieronder de trailer en stream Suits hier op de Nederlandse Netflix.

Lees meer over: Suits, Netflix, Peacock, Patrick J Adams, Gabriel Macht, Meghan Markle

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Netflix komt deze week met 11 nieuwe series

Netflix komt deze week met 11 nieuwe series

Populair nieuws

Miniserie over ramp gooit hoge ogen op Netflix

Miniserie over ramp gooit hoge ogen op Netflix