search
Deze serie domineert de Netflix top 10 na 4 jaar geleden geëindigd te zijn
Series / Nieuws

Deze serie domineert de Netflix top 10 na 4 jaar geleden geëindigd te zijn

Dit drama heeft iedereen in haar macht en is zo de Netflix top 10 binnengekropen.

Netflix staat vol met goede, slechte, middelmatige en geweldige series. Op dit moment domineert één specifieke serie de streamingdienst in de States, terwijl de serie vier jaar geleden al geëindigd is.

De serie is gemaakt en geschreven door Aaron Korsh en debuteerde in 2011. Het verhaal draait om Mike Ross (Patrick J. Adams) die in dienst komt bij de geweldige advocaat Harvey Specter (Gabriel Macht). Het is natuurlijk Suits!

De serie


Negen seizoenen en 134 afleveringen lang speelden Adams en Macht samen met Rick Hoffman, Meghan Markle, Sarah Rafferty en Gina Torres.

De serie was in 2011 al een enorm succes, maar dat is nooit verminderd. Ook nu claimt Suits nog de nummer 1-plek in de streamingranglijst van de Amerikaanse Netflix. In de week van 19-25 juni werd Suits namelijk 2,3 miljard minuten bekeken.

Top 10


Hiermee heeft Suits zeker die eerste plaats verdiend. Niet alleen op Netflix doet de serie het goed, want ook op Peacock heeft de serie evenveel bekeken minuten.

Dat maakt het nog bijzonderder, want Suits is de enige serie die in de afgelopen 4 maanden de grens van 2 miljard heeft overschreden. En dat dan twee keer.

Ook in Nederland


Bekijk hieronder de trailer en stream Suits hier op de Nederlandse Netflix.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen