Producent: beperkt aantal nieuwe afleveringen 'Firefly' zou geweldig zijn

Producent wil nieuwe Firefly afleveringen

Maar hij heeft het er nog met niemand over gehad...

Jim Pedd, 14 februari 2014 om 09:39

Er zijn weinig series waarbij zo verontwaardigd op de annulering gereageerd werd als bij Firefly. De science fiction serie van Joss Whedon wist niet genoeg kijkers te trekken, ondanks het bijzondere verhaal en de sterke cast. In een interview vertelde producent Tim Minear dat hij het geweldig zou vinden om nog een paar nieuwe afleveringen te mogen maken.
Hij zou het net zo willen aanpakken als American Horror Story en Sherlock: met slechts een paar afleveringen per seizoen. ”Het hoeven geen dertien afleveringen te zijn. Kijk maar naar hoe Sherlock het doet.”

”Ik denk dat een beperkt aantal afleveringen het beste zou werken,” vertelde Minear. ”Zoiets zou kunnen werken als bijvoorbeeld 20th zou samenwerken met Netflix, of een andere distributeur.”

Maar ondanks die dromen wordt er niet gewerkt aan het terugbrengen van de serie. Zo liet Joss Whedon al weten liever nieuwe werelden te bedenken. En ook Minear blijkt er niet over gesproken te hebben. ”Ik heb het er met niemand over gehad. Joss en ik hebben het op een gegeven moment gehad over een spin-off, maar dat was acht jaar geleden.”

Bron: EW

Lees meer over: firefly, beperkt, serie, revival, joss whedon

Informatie over de serie: Firefly

Populair nieuws