search
Spionageserie met Kevin Costner en Morgan Freeman gaat gelukkig gewoon door
Series / Nieuws

Spionageserie met Kevin Costner en Morgan Freeman gaat gelukkig gewoon door

De zogeheten interim-overeenkomst zorgt ervoor dat deze spionageserie door kan gaan.

Zoals uitgebreid bericht liggen ontzettend veel producties stil. De series en films die al klaar waren kunnen zich tot de gelukkigen rekenen. Daarnaast zijn er series die een zogeheten interim-overeenkomst hebben afgesloten.

Via deze speciale afspraak houden de makers zich aan het SAG-AFTRA aanbod dat deze aan de studio's had gedaan (oftewel de AMPTP). De serie over de Amerikaanse Burgeroorlog, getiteld The Gray House, kan om deze reden gewoon doorgaan.

Spionagenetwerk


De zesdelige miniserie wordt momenteel gefilmd in Oost-Europa met niemand minder dan Kevin Costner en Morgan Freeman als producenten. Het belooft een spectaculair verhaal te worden.

De serie gaat over drie vrouwen die generaal Ulysses Grant geholpen hebben om het tij te keren in het voordeel van de noordelijke staten. Een socialite, een ex-slavin en een courtisane zetten een spionagenetwerk op dat pal voor de neus van de tegenstanders opereerde. Mede door hun bijdrage wist het noorden de overwinning te waarborgen.

Overige betrokkenen


Het scenario is geschreven door Leslie Greif en Darrell Fetty, verder zijn John Sayles en Roland Joffe betrokken als regisseur. De serie is momenteel nog niet aan een streaming-platform verbonden. We houden jullie uiteraard op de hoogte.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen