search
'Tom & Jerry' verruilen Amerika voor dit verre land in Azië
Series / Nieuws

'Tom & Jerry' verruilen Amerika voor dit verre land in Azië

In een bijzondere special vertrekt het beroemde dierenduo naar een ver land.

Het wereldberoemde kat-en-muisduo Tom & Jerry krijgt een bijzondere special, want daarin gaan ze namelijk naar Singapore. Gedurende zeven kortfilms zullen de twee grappenmakers avonturen beleven in de straten van de Aziatische stadstaat.

Ook de productie van de shorts wordt verscheept. In samenwerking met Warner Bros. Animation worden de afleveringen gemaakt met Aziatische partners.

Proefaflevering


In eerste instantie zal een proefaflevering worden uitgezonden door Cartoon Network in Azië-Pacific en door HBO Go in Zuidoost-Azië, Taiwan en Hongkong. Dit zal komende maand al plaatsvinden.



Daarna zullen de shorts ook internationaal worden uitgezonden. Aum Animation Studios India verzorgt de animatie op basis van verhalen en ontwerpen van Robot Playground Media en Chips and Toon Studios.

Verklaring


Christopher Ho van de Warner Bros. Discovery Zuid-Azië zei in een verklaring: "Deze serie brengt de iconische muziek en klassieke animatiestijl uit het Hanna-Barberatijdperk terug - maar met een moderne Singaporese twist."

Hij ging verder: "De Aziatische stadstaat, met zijn kenmerkende herkenningspunten, achtergronden en sfeer, is de ideale locatie om een humoristische toevoeging aan de 'Tom en Jerry'-canon te creëren. Door samen te werken met creatief talent van eigen bodem in Singapore en heel Azië, helpt dit project de geliefde franchise te ontwikkelen in de regio en daarbuiten."

Release


Helaas is net nog niet bekend wanneer in Nederland de nieuwe afleveringen van Tom & Jerry worden uitgezonden.

Er zijn meerdere seizoenen van Tom & Jerry te vinden op HBO Max.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen