search
Hoe ver zet 'The Continental' de deuren open van het John Wick Universe?
Series / Nieuws

Hoe ver zet 'The Continental' de deuren open van het John Wick Universe?

De mogelijkheden wat de John Wick-franchise zijn schier eindeloos met hotels over de hele wereld.

The Continental: From the World of John Wick is de eerste spin-off van John Wick die op het kleine scherm te zien zal zijn. De drie afleveringen van de miniserie hebben elk de speelduur van een film en laten zien hoe Winston Scott (Colin Woodell) eigenaar werd van het huurmoordenaars-hotel.

In een interview met Collider werd regisseur Albert Hughes op de man af gevraagd hoe hij de toekomst van de franchise ziet. Er zijn immers genoeg verhalen te vertellen over het Continental aangezien er wereldwijd meerdere hotels zijn.

Niet te hard van stapel lopen


De regisseur reageerde nogal verbaasd op de vraag: "Je hebt niet eens naar een mogelijk tweede seizoen gevraagd," antwoorde Hughes aan de enthousiaste verslaggever. "Momenteel hebben we 'Ballerina' [een spin-off in filmvorm] en dit project," vervolgde Hughes.

De regisseur wilde duidelijk niet te hard van stapel lopen. Hughes "Mij is momenteel niets bekend en ik ben ook nergens voor benaderd. Hogerhand zal ongetwijfeld plannen hebben. Wanneer je het echter zakelijk bekijkt, dan kijken ze ongetwijfeld eerst wat dit project gaat doen voor er verdere beslissingen worden genomen". Het verhaal over het Continental in het New York van de jaren 70 is voorlopig genoeg om menig fan te doen watertanden.

Vanaf 22 september zal de serie starten op het Amerikaanse streaming-platform Peacock. Hoewel nog niet bekend is wanneer The Continental in andere landen te zien zal zijn is wel bekend dat dit in de loop van 2023 zal zijn op Prime Video.

Bekijk op instagram



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen