search
Augustus op Prime Video: 5 nieuwe series beloven een zomer vol entertainment
Series / Nieuws

Augustus op Prime Video: 5 nieuwe series beloven een zomer vol entertainment

Augustus staat op Prime Video in het teken van steengoede series vol drama, spanning en intrige.

Prime Video zet in augustus weer een aantal nieuwe series of nieuwe seizoenen van lopende series online. Hieronder lichten we de drie grootste/meest opvallende series toe die je waarschijnlijk wel wil gaan kijken.The Lost Flowers of Alice Hart (seizoen 1)Verschijnt op: 4 augustus
Genre: Drama
Kijk op: Prime Video

Synopsis: Nadat ze haar ouders is verloren bij een mysterieuze brand, wordt de negenjarige Alice Hart grootgebracht door haar oma June op een bloemenkwekerij waar ze ontdekt dat er geheimen binnen geheimen zijn. Na jaren wordt Alice door verraad gedwongen haar verleden onder ogen te zien.

Cruel Summer (seizoen 2)Verschijnt op: 11 augustus
Genre: Drama / Mysterie / Thriller
Kijk op: Prime Video

Synopsis: Cruel Summer van uitvoerend producent Jessica Biel is een psychologische thriller die twee jonge vrouwen volgt; Kate, het populaire meisje dat voor het geluk geboren is maar op een dag vermist raakt, en Jeanette, het nerdy muurbloempje dat beschuldigd wordt van betrokkenheid bij Kate's verdwijning.

Harlan Coben's Shelter (seizoen 1)Verschijnt op: 18 augustus
Genre: Criminaliteit / Drama / Mysterie
Kijk op: Prime Video

Synopsis: Shelter is gebaseerd op de bestseller-reeks van Harlan Coben en volgt het verhaal van Mickey Bolitar die na de dood van zijn vader in een buitenwijk in New Jersey gaat wonen. Als er weer een leerling verdwijnt, raakt Mickey verstrikt in een web van geheimen. Met zijn nieuwe vrienden Spoon en Ema onthult hij een duistere onderwereld die mogelijk licht kan werpen op decennia van verdwijningen.

Overige series nieuw op Prime VideoHieronder de overige series die komende maand op Prime Video verschijnen.

4, 11, 18 augustus: The Summer I Turned Pretty (seizoen 2 - aflevering 6-8) - Drama / Romantiek - Belly Conklin wordt bijna 16, en ze is op weg naar haar favoriete plek, Cousins Beach, om de zomer door te brengen met haar familie en de Fishers. Belly is het afgelopen jaar erg gegroeid, en ze heeft het gevoel dat deze zomer anders zal zijn dan de vorige. The Summer I Turned Pretty is gebaseerd op het boek van Jenny Han, die de bedenker en de uitvoerend producent is.

30 augustus: Jelka op Eigen Houtje (seizoen 1) - Reality-TV - Jelka van Houten gaat op bezoek bij mensen om hen te helpen hun interieur een volledige transformatie te geven. Met een team van vrienden, bekenden en professionals tovert ze de ruimtes op haar eigen manier volledig om.Let op: dit overzicht is voorlopig. De streamingdienst kan te allen tijde beslissen om bepaalde titels toe te voegen, te annuleren of uit te stellen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen