search
Documentaire over de maffe Jake Paul, de vriend van Jutta Leerdam, komt snel naar Netflix
Series / Nieuws

Documentaire over de maffe Jake Paul, de vriend van Jutta Leerdam, komt snel naar Netflix

Benieuwd naar de waarheid achter al die verhalen over Jake Paul, kijk dan deze documentaire

Netflix komt vanaf 1 augustus met een nieuwe documentaire, te weten UNTOLD: Jake Paul The Problem Child. Volgens Netflix gaat het hier om een fascinerend portret dat de kijker meeneemt door het turbulente leven van de 26-jarige Jake Paul, die wij steeds beter leren kennen door zijn relatie met Jutta Leerdam.

De opkomst van Jake Paul begon op zijn zestiende, tijdens de gloriedagen van de nu vervallen videosite, Vine. Samen met zijn oudere broer, Logan Paul, creëerde hij amusante filmpjes die hun kinderlijke streken vastlegden.

Bizaardvark


Het publiek werd al snel aangetrokken door de beelden van deze dynamische broers. Kortstondig maakte Jake zijn verschijning op Disney Channel's Bizaardvark, maar zijn onconventionele karakter zorgde ervoor dat hij daar niet lang vertoefde.

Een ware doorbraak volgde echter op YouTube, waar de broers al snel uitgroeiden tot twee fenomenen die de grenzen opzochten. Echter, hun opkomende populariteit ging gepaard met controversiële acties die stof deden opwaaien.

Boksen


In 2018 vond Jake Paul zijn roeping in het boksen, nadat hij een amateurwedstrijd tegen YouTuber Deji Olatunji uitvocht. Het vuur van de bokssport brandde in hem en al snel richtte hij zich volledig op deze discipline.



Niettemin brengt zijn bokscarrière ook de nodige kritiek met zich mee. Jake Paul omzeilt de echter goede boksers maar kiest vaak voor confrontaties met oudere, bijna vergeten MMA-vechters. Hierdoor wist hij echter wel zijn eerste zes professionele gevechten te winnen. Pas bij zijn zevende match, tegen Tommy Fury, kreeg hij zijn eerste nederlaag te verwerken.

Jutta


Een mooie documentaire om nu eindelijk eens het verhaal achter de nieuwe vlam van Jutta te leren kennen? Of het nu echt een ideale schoonzoon is, vragen wij ons wel een beetje af.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen