search
Jason Bateman over vierde reeks 'Arrested Development'
Series / Nieuws

Jason Bateman over vierde reeks 'Arrested Development'

Hij vindt dat de vierde reeks verkeerd in de markt is gezet.

De toekomst van Arrested Development bij Netflix blijft nog enigszins onzeker. De online streamer wil graag een vijfde seizoen maken, maar of dat er nou wel of niet komt lijkt steeds niet zeker. Acteur Jason Bateman had ondertussen iets te vertellen over het eerste seizoen van de revival. Volgens hem ligt het aan de manier waarop het streamingkanaal de nieuwe reeks in de markt had gezet.


"De afleveringen waren bedoeld als de eerste akte van een drie-akten tellend verhaal dat [bedenker Mitch Hurwitz] in gedachten had," begon Bateman. "En de tweede twee akten… die moeten nog gemaakt worden. Hij dacht dat het leuk zou zijn om de eerste akte in een aantal afleveringen te maken. En dat is wat het was, maar Netflix noemde het 'seizoen vier', wat een beetje oneerlijk was, omdat het impliceerde dat de serie terug keerde."

"En dat was niet wat de nieuwe reeks was, want elke aflevering draaide om een individueel personage. En ik denk dat het daarom een beetje verwarrend en eerlijk gezegd ook niet indrukwekkend voor het publiek was. Dat was jammer, maar ik denk dat het niet eerlijk in de markt gezet was. Of correct, zou ik moeten zeggen."

Toch kon men niet anders bij het vierde geplande seizoen van de serie. De individuele acteurs waren te druk om een heel seizoen samen op te nemen, waardoor veel personages individueel gevolgd werden en ze soms via green screen met elkaar communiceerden. De finale van het seizoen gold echt als opzet van een nieuwe reeks of een film.

Wat vinden jullie? Was het vierde seizoen ook echt verkeerd in de markt gezet?

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen