Syfy's '12 Monkeys' cast 'Homeland'- acteur

'Homelands' David Marciano en 'Ant-Man'- ster David Dastmalchian zullen in seizoen twee van de serie te zien zijn.

Michelle Iwema, 19-08-2015 09:33

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

De Syfy- serie 12 Monkeys heeft twee nieuwe gastrollen gecast voor het tweede seizoen. Homeland- acteur David Marciano en David Dastmalchian, die nu te zien is in Ant-Man, zullen in het komende seizoen hun opwachting maken.
De twee zullen te zien zijn vanaf de zesde aflevering van seizoen 2 in scènes, die zich afspelen in 1975. Marciano speelt een NYPD detective genaamd John Damato, die een zaak moet onderzoeken rond een seriemoordenaar, die een gevaarlijke affiliatie heeft met de Army of the 12 Monkeys, een organisatie die verantwoordelijk is voor 7 miljard mensen in de wereld anno vandaag de dag in de serie.

Damato zal samen met Cole en Ramse de seriemoordenaar proberen op te sporen, onder meer door terug te gaan in de tijd om erachter te komen wie hij is. Dastmalchian zal de rol van Kyle Slade spelen. Hij is een Vietnam- veteraan wiens gedachten op een unieke manier aan tijd zijn gelinkt. Hij zou wel eens de sleutel kunnen vormen voor Cole en Ramse om een einde te kunnen maken aan de samenzweringen die al eeuwen gaande zijn.

Bron: Variety

Lees meer over: 12 Monkeys, Kyle Slade, Ant Man, Homeland, seizoen 2, tijdreizigers, John Damato

Populair nieuws